Německo – Dánsko 2:3 (kon.) | Slovensko – Česko U19 3:2 (kon.)
konec
Slovensko
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
Česko U19
sk Pátek 02.08.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • U20 Summer Hockey Challenge
Partner:
     
    V tretej tretine sa s gólmi roztrhlo vrece. Videli sme opäť niekoľko vylúčení. Do dvojgólového vedenia našich poslal Okuliar, následne však vyrovnal Beránek. O necelú minútu už dokázal odpovedať Okuliar a Slovensko opäť viedlo dvojgólovým rozdielom. Gól Rychlovského z 55. minúty ešte Čechov povzbudil, pokračovali v absolútnom vabanku bez brankára, ale na gól to už nestačilo. Slovensko po výbornom výkone zvládlo dôležitý zápas a zajtra si zahrá posledný zápas na turnaji s Dánskom.

    Ďakujeme za pozornosť. (20:15:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Tak český tím je poriadne nabudený a útočí v pásme. Tentokrát je však hra prerušená a hráči si môžu vydýchnuť, keďže bol puk tečovaný mimo ľadovej plochy.
     
    59:22
    Českí korčuliari sú už na ľade v šestici a prichádza ďalší trest na slovenskej strane. Dve minúty dostáva Marek Minárik za podrazenie. Česko si berie oddychový čas.
     
    59:12
    Česi sú už momentálne nasťahovaní v našom obrannom pásme a o niečo sa snažia. Slovenský tím je poriadne pod tlakom.
     
    58:40
    Brankár Dobeš je už na striedačke a začína sa česká powerplay.
     
    58:26
    Do útočného pásma zatiahol puk Nespala, podržal ho niekoľko sekúnd a nazbieral drahocenný čas.
     
    57:42
    Aj na opačnej strane sa musel český gólman mať na pozore. Aktívny Oliver Okuliar sa s pukom prebojoval medzi kruhy a odtiaľ zakončoval. Nastrelil však iba do protihráča.
     
    57:06
    Delovkou z ľavého kruhu to skúšal aj Jonáš Peterek, ale nastrelil to iba na plexisklo. Brankár Dobeš sa už aj miestami pýta na striedačku.
     
    56:24
    Videli sme ďalšiu delovku v podaní jedného z českých obrancov, tentokrát puk mieril na zadný mantinel. Vyletelka sa nestíha obracať za lietajúcimi pukmi z každej strany.
     
    56:10
    Pred bránkou bol nepríjemne zaparkovaný Procházka, ale našťastie sa k zakončeniu nedostal.
     
    55:20
    Tak toto je naozaj nepríjemné pre slovenský tím. Maxim Čajkovič dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
    54:49 RYCHLOVSKÝ - 3:2
     
    54:49
    Tím Česko U19 práve strelil gól!
    Česi opäť znižujú a je to opäť len jeden gól. Grim prekorčuľoval dopredu po pravom krídle, výborne sa mu pred bránkou ukázal JAKUB RYCHLOVSKÝ a z prvej zakončil za Vyletelkov chrbát.
    Asistencie: Jan Grim, Jiří Suhrada.
     
    53:36
    Český tím zvíťazil na buly v útočnom pásme a až do týchto chvíľ bol nasťahovaný v útočnej tretine. Napokon dobre zapracoval náš obranca a vyhodil puk preč.
     
    53:03
    Slovensko sa bude musieť brániť v oslabení. Róbert Džugan dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
    52:12 OKULIAR - 3:1
     
    52:12
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí mladíci však prichádzajú s veľmi rýchlou odpoveďou. OLIVER OKULIAR sa s pukom dostal tesne za ľavý kruh, otočil sa smerom k bránke a strelou pomedzi betóny prekvapil Dobeša.
    Asistencie: Marek Minárik, Maxim Čajkovič.
    51:31 BERÁNEK - 2:1

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Nespala, 44. Okuliar (Vitaloš), 53. Okuliar (M. Minárik, Čajkovič) – 52. Beránek (Rutar, Jelínek), 55. Rychlovský (Grim, Suhrada)


    Slovensko: Vyletelka (Hlavaj) – Golian, Vitaloš (A), Česánek, Bučko, Dlugoš, Martiška, Zekucia, Semaňák – Okuliar, M. Minárik, Čajkovič – Džugan (C), Paulíny, Ďurina – Sarvaš (A), Čenka, Nespala – Maniaček, J. Minárik, Mrázik
    Česko U19: Dobeš (Škorpík) – Procházka, Kukla, Dluhoš (C), Suhrada, Tureček, Rutar, Žůrek, Peterek – Beránek, Vitouch, Bambula (A) – Toman, Přikryl, Jelínek – Čermák, Najman, Pšenička – Rychlovský, Sklenář (A), Grim

    Rozhodčí: Orolin, Štefik – Šoltés, Stanzel
    bahis siteleri