Německo – Česko U19 3:4 (po pr.) | Slovensko – Dánsko 4:2 (kon.)
po prodl.
Německo
3:4 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:1)
Česko U19
sk Sobota 03.08.2019, 12:00 • Zimný štadión mesta Poprad • U20 Summer Hockey Challenge
Partner:
    61:35 Miroslav KUKLA - 3:4
     
    61:35
    Tím Česko U19 práve strelil gól!
    Česko rozhoduje o svojom triumfe! Česi to zahrali pomerne jednoducho. Dostali sa k strele spoza pravého kruhu a odtiaľ to presne namieril MIROSLAV KUKLA a nedal Ancickovi žiadnu šancu.
    Asistencia: Šimon Jelínek.
     
    61:22
    Český tím bude hrať presilovku. Hráčska lavica Nemecka dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľade, odsedí si to Hon.
    57:47 Yannik VALENTI - 3:3
     
    57:47
    Nemecko dalo gól!
    Tak s týmto Česi rozhodne nepočítali. Na ľavom kruhu sa ocitol pripravený YANNIK VALENTI, ktorý si pripravil strelu švihom a strelou po ľade prekvapil Škorpíka. Zároveň sa po druhýkrát zapísal do streleckej listiny.
    Asistencia: Dennis Lobach.
     
    57:36
    Oddychový čas pre Nemecko!
     
    54:04
    A Nemecko má dokonca k dispozícii ďalšiu presilovku. Dve minúty za vyhodenie puku dostáva Martin Beránek.
    53:29 Dennis LOBACH - 2:3
     
    53:29
    Nemecko dalo gól!
    Nemecko sa dostáva od Česka na rozdiel jediného zásahu. Do útočného pásma zatiahol puk Schütz, ktorý potom prihrávkou našiel DENNISA LOBACHA. Lobach vystrelil zblízka a trafil presne.
    Asistencie: Justin Schütz, Luis Schinko.
     
    50:48
    Štvrtý úder mohol zasadiť útočník Martin Beránek. On spoločne s Davidom Vitouchom sa vysunuli vo dvojici dopredu, Vitouch prihrával pred bránkovisko Beránkovi, ktorý strieľal švihom, no trafil iba priamo na hruď nemeckého gólmana.
     
    49:08
    Nemecko bude hrať len kratučkú presilovku o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu putuje Jan Grim. Dostáva dve minútky za podrazenie.
     
    48:40
    Pred českou bránkou sa vytvoril zhluk viacerých hráčov. Jeden z nemeckých hráčov z tesnej blízkosti prekonal Škorpíka a trafil konštrukciu bránky. Hlavný rozhodca ihneď rozpažil a ukázal, že gól nebol.
     
    47:25
    Až v tejto chvíli dochádza k vylúčeniu a českému trestu. Dve minúty za podrazenie dostáva Jan Bambula.
     
    40:30
    Nedisciplinovanosť Nemcov pokračuje naďalej. Česko bude hrať presilovku o dvoch hráčov. Tobias Moller dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    40:00
    Nemecko ešte v závere druhej tretiny dostáva dve minúty za zdržiavanie hry.
    34:11 Miroslav KUKLA - 1:3
     
    34:11
    Tím Česko U19 práve strelil gól!
    Tak Česko napokon využíva početnú prevahu a opäť má dvojgólové vedenie. Bola to taká prekvapivá a veľmi nečakaná jemná strela od modrej čiary v podaní MIROSLAVA KUKLU, ktorá prepadla za Ancicku. Nemecký gólman veľa toho nevidel.
    Asistencie: Jonáš Peterek, Ondřej Pšenička.
     
    33:25
    Bude z toho 14-sekundová presilovka Česka o dvoch korčuliarov. Tentokrát dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľade nemecká striedačka.
     
    32:44
    Česká presilovka je od začiatku veľmi aktívna a Čechom sa darí udržať v útočnom pásme. Teraz prišla dokonca nebezpečná strela od modrej v podaní Radka Procházku, ktorá sa od hornej žŕdky odrazila na ochrannú sieť.
     
    31:39
    Nedisciplinovanosť hráčov na ihrisku nekončí. Erik Betzold dostáva dve minúty za držanie a presilovku bude hrať české mužstvo.
     
    29:21
    Chybu teraz urobila česká striedačka, ktorá si neskontrolovala hráčov. Jelínek si odchádza odsedieť 2 minúty pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľade.
    28:42 Yannik VALENTI - 1:2
     
    28:42
    Nemecko dalo gól!
    Tak v posledných sekundách sa toho deje naozaj veľa. Najprv prišiel český gól, potom vylúčení a hneď tu máme rýchlo využitú presilovú hru Nemecka. K puku sa na ľavom kruhu dostal YANNIK VALENTI a perfektnou prudkou strelou švihom poslal puk do žrde a do bránky.
    Asistencie: Justin Schütz, Taro Jentzsch.
     
    28:28
    Nemci majú hneď po inkasovanom góle možnosť na zníženie v presilovej hre. Trest za nedovolené bránenie dostáva Jakub Rychlovský.
    27:59 Erik ČERMÁK - 0:2
     
    27:59
    Tím Česko U19 práve strelil gól!
    Česko ide po jednoduchej a dobrej kombinácii do vedenia. Z pravého kruhu prišla prihrávka od Pšeničku, ktorý našiel medzi kruhmi Petereka a ten posunul už pred bránkou stojacemu ERIKOVI ČERMÁKOVI. Jemu už nerobilo problém usmerniť puk do odkrytej bránky.
    Asistencie: Jonáš Peterek, Ondřej Pšenička.
     
    25:10
    Česko si zahrá ďalšiu presilovku. Valentino Klos je na dve minúty vylúčený za hákovanie.
     
    21:34
    Dlho však rovnovážny stav nevydržal. Na dve minúty za hákovanie je vylúčený Luis Schinko. Česko má presilovku.
     
    19:33
    Aj nemecká presilovka je rýchlo na konci. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Justin Schütz.
     
    19:05
    A nemecký tím bude hrať v závere tretiny presilovku 4 proti 3. Nie najlepšie to urobil Adam Rutar, ktorý si odsedí dve minúty za podrazenie.
     
    18:29
    Práve bolo odpískané obojstranné vylúčenie. Sebastian Hon z Nemecka a Jan Bambula z Česka dostávajú obaja po dve minúty za hrubosť. Hrá sa 4 na 4.
    15:42 Šimon JELÍNEK - 0:1
     
    15:42
    Tím Česko U19 práve strelil gól!
    Český tím využíva hru 4 proti 4 a dostáva sa do vedenia. Individuálne sa medzi kruhy prepracoval ŠIMON JELÍNEK a pohotovou rýchlou strelou prekonal Ancicku.
    Asistencia: Jiří Suhrada.
     
    15:23
    Česká presilovka predčasne končí. Na trestnú lavicu si už odišiel sadnúť Radek Procházka. Dostáva menší trest za držanie.
     
    14:14
    Aj Česko bude hrať svoju prvú presilovku v zápase. Za seknutie je na dve minúty vylúčený Tim Fleischer.
     
    08:02
    Vo veľkej šanci sa ocitol český tím. Parádnou krížnou prihrávkou našiel Rychlovský pred bránkou Sklenářa, ktorý zakončoval rýchlo švihom a nastrelil brvno!
     
    04:20
    Naozaj zaujímavý útočný pokus od nemeckých hráčov. Výbornou prienikovou prihrávkou našiel Huttl svojho spoluhráča Varejcku, ktorý pokračoval do samostatného zakončenia, no Škorpík dokázal podržať svoj tím.
     
    03:57
    Nemecko získava prvú presilovú hru v zápase. Na dve minúty za držanie je vylúčený Martin Beránek.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 29. Valenti (Schütz, Jentzsch), 54. Lobach (Schütz, Schinko), 58. Valenti (Lobach) – 16. Jelínek (Suhrada), 28. Čermák (Peterek, Pšenička), 35. Kukla (Peterek, Pšenička), 62. Kukla (Jelínek)


    Německo: Ancicka (Mnich) – Pasanen, Möller, Wirt, Hüttl, Mass, Dersch, Mik, Karrer – Betzold, Klos, Schütz, Nirschl, Schinko, Jentzsch, Eisenmenger, Varejcka, Hon, Lobach, Valenti, Bakos, Fleischer
    Česko U19: Škorpík (Dobeš) – Tureček, Dluhoš, Procházka, Žůrek, Rutar, Kukla, Suhrada – Grim, Vitouch, Bambula, Najman, Rychlovský, Peterek, Přikryl, Toman, Sklenář, Čermák, Beránek, Jelínek, Pšenička

    Rozhodčí: Orolin, Snášel – Šoltés, Stanzel
    thejrc.org