Šumperk – Katowice 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
GKS Katowice
Úterý 06.08.2019, 16:00 • RT TORAX ARENA • O pohár RT TORAX
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:24
    Katowice právě vstřelily branku!
    A máme tady druhý gól Katowic. A znovu v oslabení! Zaváhání šumperské obrany využil GRZEGORZ PASIUT a poslal puk z mezikruží mezi Waneckého betony. Bez asistence.
     
    35:35
    Katowice právě vstřelily branku!
    A je srovnáno! Gólem v oslabení! Michal Wanecki podcenil situaci a rozjel se proti puku. Bohužel ho ale svou hokejkou netrefil a sprintující TUUKA RAJAMAKI už jen zakončoval do prázdné branky. Asistence: Jusso Salmi.
     
    21:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci jdou do vedení! Zlepšená hra v úvodu druhé části se českému zástupci vyplatila! Kabelka vyslal dobrou přihrávkou do sóla DANIELA VACHUTKU, který se nijak nerozpakoval a poslal puk nad Rahmovu lapačku. Asistence: Daniel Kabelka.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 22. Vachutka (Kabelka) – 36. Rajamaki (Salmi), 47. Pasiut


    DRACI PARS ŠUMPERK: Wanecki (Haloda O.) – Plhal, Haloda M., Gewiese, Kabelka, Řezáč, Sedlák, Žák – Milfait, Pokorný, Jaroš, Hroch, Scheuter, Vachutka, Urban, Müller, Šíp, Antonov, Blecha, Spratek, Ostřanský
    GKS Katowice: Rahm (Kieler) – Tomasik, Wajda, Čakajík, Devečka, Fransilla, Salmi, Krawczyk, Jaskiewicz – Krežolek, Pasiut, Mularczyk, Turtiainen, Da Costa, Lahde, Rajamaki, Makkonen, Michalski, Sawicki, Starzynski, Paszek

    Rozhodčí: Koziol, Jeřábek – Cirkl, Janoško
    thejrc.org