PAOK – Ajax 2:2 (kon.) | APOEL – Karabach 1:2 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Ferencváros 1:1 (kon.)
Club Brugge – Dynamo Kyjev 1:0 (kon.) | CZ Bělehrad – Kodaň 1:1 (kon.)
konec
Club Brugge KV
1:0 (1:0)
Dynamo Kyjev
Úterý 06.08.2019, 20:30 • Jan Breydelstadion, Bruggy • Liga mistrů (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:37:09)
     
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:16.
     
    Je dobojováno! První ze dvou zápasů třetího předkola Ligy mistrů začaly mnohem lépe Bruggy, které od sedmatřicáté minuty vedly díky Vanakenem proměněnému pokutovému kopu. Také po změně stran měl navrch belgický celek, ovšem žádnou šanci si už nevytvořil. Kyjevští začali více zlobit až v závěrečné půlhodině, nicméně ani oni nedokázali ani jednou zasáhnout prostor mezi třemi tyčemi. Simon Mignolet si tak ve svém debutu za Bruggy připsal poměrně snadné čisté konto a společně s novými spoluhráči je o krůček blíže postupu do další fáze.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Dlouhý nákop z poloviny hřiště Gersona Rodriguese přeletěl. Toho samozřejmě využil Mignolet, u kterého celý zápas zřejmě skončí.
     
    90+1
    Moc času na vstřelení vyrovnávajícího gólu Dynamu nezbývá, nad rámec druhého poločasu je přidáno pouze šedesát vteřin!
     
    90
    Přes Vormera a Vanakena se míč dostal do křídelního prostoru, odkud neúspěšně centroval Schrijvers. Nezdarem hned vzápětí skončil i sražený pas Vanakena.
    89. Carlos de Pena (DKY)
     
    89
    Jedna z mála možností pro hosty! Carlos de Pena vystihl dosti riskantní Mitrovićovu přihrávku na Vormera a upaloval vstříc Mignoletovi, jehož branku z dvaceti metrů o malý kousek přestřelil.
     
    88
    Zrychlit hru se rozhodl až Eduard Sobol, nicméně čerstvý Schrijvers to měl k jeho nákopu dále než pohotově vyběhnutý gólman Denys Bojko.
     
    87
    Domácí se teď nikam neženou a volí jen sérii přihrávek mezi obránci, aby co nejvíce eliminovali riziko ztráty balónu.
     
    86
    Percy Tau si neodpustil faul na Harmaše. Nařízenou standardku z levé strany zakončoval Kędziora pouze propagační, a hlavně velice nepřesnou hlavičkou.
     
    84
    Siebe Schrijvers vrátil míč vhazujícímu Sobolovi, který byl důrazně atakován, a tak z nouze nakopával do míst, kde neměl ani jednoho spoluhráče.
     
    83
    Denys Harmaš roztáhl hru doprava, odkud centroval úplně volný Kędziora. Žádný z hráčů stojících v pokutovém území na vysoký míč ale nedosáhl.
     
    82
    Matův centr po propadnutí Mykolenka odstartoval další zmatky v hostující defenzivě. Z dvaceti metrů nakonec pálil Schrijvers a jen o kousek minul Bojkovu pravou tyč.
     
    81
    De Pena centroval na Rodriguese, který zrovna přepadával přes Deliho. Španělský rozhodčí do píšťalky sice pískl, ale nařídil jen rozehrávku z domácího vápna.
     
    80
    Vanaken nalevo od pokutového území přenechal míč Sobolovi, jehož centr měl hodně slabé parametry. Deset minut před koncem normální hrací doby vykopává Bojko.
     
    79
    Eduard Sobol vhodil míč na Okerekeho, který si šikovně obhodil hned dvojici soupeřů. Jedním z nich byl Sydorčuk, který ho za žlutou kartu stáhl k zemi.

    Michal Břuchanský

    Branky: 37. Vanaken (pen.)

    Karty:   21. Deli (BGY), 39. Dennis (BGY) – 41. Harmaš (DKY), 44. Kędziora (DKY), 68. Rodrigues (DKY), 79. Sydorčuk (DKY)


    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:16.
    Club Brugge KV: Mignolet – Mata, Mitrović, Deli, Sobol – Vormer (C), Rits, Vanaken – Tau, Okereke, Bonaventure (63. Schrijvers).
    Náhradníci: Horvath – Amrabat, Schrijvers, Vlietinck, Cools, Mechele, Openda.

    Dynamo Kyjev: Bojko – Kędziora, Burda, Kádár, Mykolenko – Sydorčuk (C), Bujalskij – Karavajev (46. Cygankov), Harmaš, Verbić (64. de Pena) – Besjedin (46. Rodrigues).
    Náhradníci: Buščan – Mohammed, Sol, de Pena, Cygankov, Rodrigues, Šabanov.

    Rozhodčí: Fernández – Alonso, Naranjo (všichni ESP)
    Úterý 13.08.2019
    Dynamo Kyjev - Club Brugge 3:3

    Branky: 5. Bujalskij (Mykolenko), 50. Šepeljev (Verbič), 90+3. Mechele (vla.) – 39. Deli (Vormer), 88. Vormer (Openda), 90+6. Openda (Diatta)

    Karty:   55. Mykolenko (DKY), 57. Kádár (DKY), 61. Burda (DKY) – 10. Tau (BGY), 22. Mata (BGY), 79. Okereke (BGY), 86. Vanaken (BGY), 90+6. Openda (BGY)   82. Burda (DKY) – 84. Tau (BGY)

    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:20.
    thejrc.org