Motor ČB – Plzeň 1:2 (kon.) | Chomutov – Sachalin 1:5 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 6:5 (2:1 po s.n.)
Liberec – Novokuzněck 3:4 (po pr.) | Kladno – Litvínov 2:5 (kon.) | Jihlava – Irtyš Pavlodar 2:3 (kon.)
Havířov – Cracovia 3:2 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Sparta – Slavia 5:0 (kon.)
Kometa Brno – Trenčín 4:1 (4:3 po s.n.) | Opava – Nový Jičín 2:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
4:2 (0:1, 3:1, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 06.08.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou tretiu tretinu, v ktorej boli úspešnejší domáci hráči. Poprad si postrážil vedenie a v priebehu 54. upravil na 4:2 Karterud (20:03:51)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Prebiehajú už posledné sekundy tretej tretiny. Popradčania hrajú s pukom v útočnom pásme.
     
    58:51
    Poprad dokázal v týchto chvíľach podržať puk na svojich hokejkách, Liptáci ešte napádajú, no zrejme sa tréner Tomko nerozhodne odvolať Bátoryho.
     
    58:02
    Mezovský posielal zaujímavú krížnu prihrávku na Karlisa Ozolinša, ktorý pálil z ľavého kruhu. Halo bol veľmi rýchly a vytiahol svoju lapačku.
     
    57:23
    Hokejisti Liptovského Mikuláša už početnú prevahu o dvoch hráčov využiť nedokázali. Hostia sa stále ešte o niečo snažia, Poprad však bráni veľmi zodpovedne.
     
    56:40
    Od modrej čiary sa k delovke oprel Marcel Petran, ktorý pálil veľmi prudko. Jeho tvrdá rana však mierila iba na plexisklo a potom sa hostia vyhodili z pásma.
     
    56:24
    Spoza pravého kruhu sa k strele dostal Rudolf Huna, ktorý dokázal preveriť pozornosť gólmana Hala. Hra bola prerušená.
     
    56:02
    Toto je ideálna presilovková šanca pre Liptákov. Dve minúty za seknutie dostáva Samuel Takáč.
     
    55:17
    Úvod početnej prevahy hosťujúceho celku zatiaľ Mikulášu nevychádza. Takáč to teraz dobre urobil s Fabiánom, domácim sa podarilo roztiahnuť hru a následne vyhodiť puk.
     
    54:44
    Presilová hra pre Liptovský Mikuláš. Joona Erving dostáva dve minúty za držanie.
     
    53:35
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru a po druhýkrát v zápase vedú o dva góly. Pozoruhodnou indivdiuálnou akciou sa predviedla nová akvizícia JORGEN KARTERUD, ktorý poľahky prešiel z pravého krídla smerom na os ihriska a blafákom na forhend si vychutnal Bátoryho.
    Asistencia: Guillaume Leclerc.
     
    53:13
    Domáci hráči vymysleli zaujímavú kombináciu. Zagrapan si zrakom kontroloval pripraveného Pelama, ktorý sa ukázal medzi kruhy. Po prihrávke ihneď pálil, ale Bátoryho betóny boli pripravené.
     
    52:46
    Po vhadzovaní ihneď fauloval hosťujúci Jozef Danielčak, ktorý dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    52:43
    Filip Mezovský si zaujímavo nakorčuľoval na ľavý kruh, odkiaľ chcel ohroziť bránku Hala. Do istej miery sa mu to aj podarilo, vypálil. Halo bol veľmi pozorný a ostražitý.
     
    51:18
    Trojokombinácia v podaní domácich hráčov priniesla zakončenie z hokejky Lukáša Paukovčeka, ktorý sa snažil prekvapiť Bátoryho z kruhu.
     
    50:55
    V priebehu tretej tretiny je zatiaľ hra veľmi vyrovnaná a určite do týchto chvíľ sa domáci nemôžu pasovať za predbežných víťazov tohto stretnutia.
     
    50:05
    Zaujímavý moment sme videli v podaní dvoch mikulášskych hráčov. Od modrej čiary vypálil Petran a jeho strelu z tesnej blízkosti bránky tečoval Richard Huna. Halo zakročil úspešne.
     
    48:16
    Rovnovážna hra štyroch proti štyrom priniesla pomerne vyrovnanú hru.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 32. Zagrapan (Magovac), 34. Karterud (Leclerc), 36. Zagrapan (Takáč), 54. Karterud (Leclerc) – 20. Ozolinš (Cebák), 36. J. Sukeľ (Rolný)


    HK Poprad: Halo (Rýchlik) – Česánek, Magovac, Johanson, Fabian (C), Erving, Semaňák, Romaňák – Takáč, Pelamo, Zagrapan – Karterud, Paukovček, Leclerc – Olejník, R. Svitana, Martančík – Valigura, Kundrik, Vašaš
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Bátory (Poburíni) – Nemec, Petran (A), Cebák, Mezovský, Kurali, Burzík, Babka, Droppa – Kriška (C), Ró. Huna, Ri. Huna – Ru. Huna (A), Ozolinš, J. Sukeľ – Vybíral, Piatka, Lavrovs – Danielčak, Kalousek, Rolný

    Rozhodčí: Snášel – Stanzel, Ordzovenský
    ocianews.com