Spartak Moskva – HC Slovan 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
5:3 (2:2, 0:1, 3:0)
HC Slovan Bratislava
Středa 07.08.2019, 12:00 • ČPP Aréna • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Spartak využívá hru bez brankáře, když Robin Hanzl přiťukl kotouč MARTINSI KARSUMSOVI, který neměl problém zamířit ze středního pásma do prázdné branky. Asistence: Robin Hanzl.
     
    59:24
    Oddechový čas pro Slovan Bratislava, který si vyzkouší hru se šesti hráči v poli.
     
    56:30
    Krásná přihrávka Andeje Kutějkina, který místo obvyklé střely hledal spoluhráče, který jen lehce tečoval puk. Výborně zasáhl opět Habal.
     
    54:37
    Rozhodčí rozhodli. Vyloučeni jsou Andrej Meszároš za nedovolené bránění a Denis Kokarev za hrubost. Trest slovenského hráče odpyká Marek Hudec, protože Meszároš je ošetřován. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    54:37
    Po zákroku jednoho z hráčů Slovanu vznikla velká potyčka u střídaček. Bude se vylučovat.
     
    50:15
    Spartak právě vstřelil branku!
    Velký tlak vyvrcholil brankou. ZACHAR ŠABLOVSKIJ dostal přihrávku do levého kruhu, kde byl úplně sám a střelu podél betonu překonal Habala. Asistence: Alexandr Kutuzov.
     
    47:32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak vyrovnává! Rychlá souhra během přesilové hry přinesla ruskému týmu srovnání skóre na 3:3. Z bezprostřední blízkosti se prosadil KASPARS DAUGAVINŠ. Asistence: Robin Hanzl.
     
    46:38
    Další přesilová hra pro Spartak, vyloučen je kapitán slovenského týmu Michal Sersen za nedovolené bránění.
     
    43:18
    Zkušený obránce Eduard Šedivý vyloučen za hákování.
     
    41:14
    Za faul na Ruslana Pedana je vyloučen Andrej Meszároš, který obdržel dvě minuty za podrážení.
     
    38:43
    Ošklivý zákrok předvedl Rus Maxim Gončarov, který trefil ramenem přímo na hlavu Jana Ševčíka. Spoluhráči mladého útočníka Slovanu se chtěli Gončarovi ihned pomstít, rozhodčí jim to však nedovolil. Ševčík zůstal v krvi ležet na ledě, lékaři ho nyní odváží na ošetřovnu. Gončarov dostává trest na 5 minut + automatický trest do konce utkání za napadení a také schytal několik nadávek od protihráčů. Trest za něj odpyká Vjačeslav Leščenko.
     
    35:31
    A právě za to je vyloučen Anatolij Nikoncev. Slovan si zahraje další přesilovku.
     
    29:58
    Skvělý Habal vychytal lapačkou gólovku Spartaku během přesilové hry!
     
    28:02
    Za hákování je vyloučen na dvě minuty Jakub Urbánek z bratislavského Slovanu.
     
    27:43
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan se prosazuje v přesilové hře! ANDREJ MESZÁROŠ dostal puk zpoza branky za záda Bespalova! Asistence: Michael Vandas.
     
    26:48
    Další přesilovka pro Slovan, vyloučen je Martins Karsums za faul loktem. Během svého nedovoleného zákroku si však způsobil krvavé zranění. Hrací plochu tak musí ledaři odklidit od krve.
     
    21:35
    Hokejité Spartaku během přesilovky soupeře sice zavezli kotouč až do útočného pásma, kde však chybovali. Michael Vandas mířil sám na branku, jeho střelu vychytal Bespalov!
     
    21:14
    Ruslan Pedan na trestné lavici, vyloučen je za sekání.
     
    19:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    ANATOLIJ NIKONCEV nic složitého nevymýšlel a proměnil trestné střílení, když vystřelil nad lapačku brankáře Habala. Vyrovnáno 2:2.
     
    19:19
    Čeká nás trestné střílení, protože Nikoncev byl v úniku faulován!
     
    14:52
    Slovan právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Alexandra Kutuzova. Ten svou přihrávku adresoval přímo do jízdy FILIPU BOBÁLOVI, který překonal Bespalova střelou na lapačku. Bez asistence.
     
    13:42
    Talalujev dostal přihrávku přes osu hřiště a mířil do bližšího horního rohu. Ten ale o malý kousek minul.
     
    11:49
    Přesilovka pro Spartak, vyloučen je Milan Kytnár za sekání.
     
    07:44
    Zachar Šablovskij vyloučen za hákování.
     
    07:44
    Skvělý zákrok Bespalova! Abdul obkroužil branku a po několika dorážkách se před ním objevila poloprázdná branka Spartaku, Bespalov se však natáhl a kotouč v leže rukavicemi vytěsnil.
     
    05:43
    Spartak právě vstřelil branku!
    Slovan se z vedení radoval jen 64 vteřin. Přesnou střelou zápěstím z levého kruhu totiž vyrovnává MAXIM CYPLAKOV na 1:1. Asistence: Vjačeslav Leščenko.
     
    04:39
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan využívá hned svou první přesilovou hru v zápase. Střela od modré čáry se odrazila přímo před branku, kde stál RADOVAN PULIŠ, který z bezprostřední blízkosti procpal puk za záda Bespalova. Pro slovenského útočníka je to čtvrtá trefa na turnaji. Bez asistence.
     
    04:14
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Pedan – 2 min., podrážení).

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 6. Cyplakov (Leščenko), 20. Nikoncev, 48. Daugavinš (Hanzl), 51. Šablovskij (Kutuzov), 60. Garsums (Hanzl) – 5. Puliš, 15. Bobál, 28. Meszároš (Vandas)


    Spartak Moskva: Bespalov (Chomčenko) – Kutuzov, Trišin, Nikišin, Pedan, Rylov, Kulik, Kutějkin "C", Gončarov – Arkalov, Cyplakov, Nikoncev, Karsums, Daugavinš, Kokarev, Talulajev, Leščenko, Šablovskij, Stoljarov, Hanzl, Fjodorov. Trenér: Oleg Znarok.
    HC Slovan Bratislava: Habal (Sabo) – Štajnoch, Hudec, Bačík, Sersen "C", Meszároš, Podlipnik, Demo, Šedivý – Puliš, Urbánek, Kukumberg, Valach, Abdul, Miklík, Kytnár, Fafrák, Bobál, Sloboda, Vandas, Ševčík. Trenér: Roman Stantien.

    Rozhodčí: Barek, Pilný – Kis, Lučan.
    thejrc.org