Olomouc – Pardubice 2:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:5 (0:1, 0:2, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Středa 07.08.2019, 14:15 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    57:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Dynama ale opět odskakují na rozdíl tří branek. Pátý gól Východočechů vsítil MATUŠKA. Asistence: Nekvida.
     
    55:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se na chvíli usadili v útočném pásmu a je z toho kontaktní gól na 2:4. Autorem druhé branky Kohoutů je STANISLAV RUDA. Asistence: Přidal.
     
    53:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí přece jen snižují! Po nahrávce Havla vystřelil jedovatou ránu PŘIDAL a Kohouti zaznamenávají první gól zápasu. Asistence: Havel.
     
    41:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté sice přesilovku nevyužili, to je však nemusí mrzet, protože krátce po vypršení Rudova trestu se trefil Pavlata. Asistence: Hiemer.
     
    34:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak teď už je to pro domácí kritické. FORMÁNEK propasíroval puk mezi betony domácího gólmana a jeho tým jde už do tříbrankového vedení.
     
    29:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    I nadále se však Dynamu udrželo v útočném pásmu a tato aktivita se jim vyplatila. DANIEL BURDA posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Matuška.
     
    01:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se bleskově dostali do vedení, a to hned první střelou zápasu. Pardubice se dostávají do vedení zásluhou PAVLATY. Asistence: Daniel Burda.

    Kristýna Nováková

    Branky a nahrávky: 54. Přidal (Havel), 56. Ruda (Přidal) – 2. Pavlata (Burda), 30. Burda (Matuška), 35. Formánek (Novotný), 42. Pavlata (Hiemer), 58. Matuška (Nekvida)


    HC Olomouc: Hořejší (Špunar) – Stratil, Přecechtěl, Holcman, Nesvadba, Sedláček, Pekr, Mudrák – Ruda, Přidal, Zelinka, Prísažný, Fasner, Havel, Macháč, Lajoš, Masare, Václavský, Ševčík, Přidal
    HC Dynamo Pardubice: Borovička (od 30. Kadlc) – Chabada, Koudelka, Tvrdík, Hebek, Kubíček, Špinka, Joudal – Formánek, Novotný, Kloz, Paleček, Hiemer, Palvata, Nekvinda, Burda, Matuška, Půlpán, Jaša

    Rozhodčí: Stanislav Cik, Tomáš Pippal
    thejrc.org