Slavia – Irtyš Pavlodar 1:3 (kon.) | Chomutov – Fischtown Pinguins 3:4 (kon.) | Michalovce – Miskolc 5:3 (3:2 po s.n.)
Kadaň – Sachalin 0:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Japonsko U20 5:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:4 (1:2, 2:0, 0:2)
Fischtown Pinguinw
Pátek 09.08.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Já vám děkuji za pozornost a zase někdy u některých jiných přenosů na počtěnou. (19:46:38)
     
    Vyrovnané utkání mezi Chomutovem a Fischtownem je za námi. Viděli jsme parádní hokej z obou stran a především Piráti svým výkonem příjemně potěšili. Fischtown nakonec zvítězil 4:3. Branky domácích vstřelili Filip Suchý, Josef Koláček a Martin Rýgl. Za hosty se trefili Tomáš Sýkora, Brock Hooton, Mark Zengerle a Miha Verlič.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Dušan Žovinec v posledních sekundách nahazoval do útoku, ale jeho pokus byl tečovaný a skončil v lapačce Amspergera. Čeká nás poslední vhazování, Piráti si berou timeout.
     
    59:11
    Stanislav Vrhel dostal dobrou přihrávku před branku, kde byl volný. Klička mu ovšem nevyšla. Pinguins vyhodili a Pavlát opustil branku, domácí to zkoušejí v šesti!
     
    58:31
    Fischtown se následně dostal do útoku, kde bylo velké množství hráčů. Nakonec dostával nahrávku na modrou čáru Tom Horschel, ale ten to nestihl a píská se ofsajd.
     
    57:38
    A blesková protiakce na straně druhé! Dominik Uher se silově dostal přes obránce a sám před Pavlátem zakončoval bekhendem. Chomutovský brankář úspěšnější!
     
    57:28
    Vyrovnání Pirátů bylo nyní velice blízko! Dominik Tejnor vyslal na branku svižné zakončení, ale puk se nakonec odrazil od tyčky ven. Následné dorážky nebyly, puk ležel někde pod Amspergerem!
     
    56:52
    Nakonec se musel Pavlát činit. Nejdříve zastavil zakončení u své levé tyče, poté si poradil i se zakončením zblízka. Pokračovat se bude vhazováním.
     
    56:34
    V posledních sekundách je v útoku aktivní německý celek, který nechce domácímu celku moc propůjčit kotouč.
     
    55:16
    Ke střele od modré čáry se dostal Justin Feser, ale jeho pokus se do branky nedostal. Puk skončil na bránícím hráči a do útoku jde tak severočeský celek.
     
    54:44
    Do konce duelu zbývá něco přes pět minutek. Domácí celek se nyní musel opět bránit, ale nešlo o nic nebezpečného. Vhazuje se po pravici Dominika Pavláta.
     
    53:52
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    Pinguins se dostali do dobré kombinace a otáčí skóre na svoji stranu! MIHA VERLIČ dostal parádní přihrávku mezi kruhy, kde jen nastavil hokejku a kotouč zaplul do levé šibenice. Další luxusní trefa. Asistence: Jan Urbas a Stefan Espeland.
     
    53:33
    Jan Rudovský zachytil kombinaci německého celku a mohl jít do útoku. Neměl ovšem rychlost a do útoku se přes beka nedostal.
     
    53:26
    Hosté v plném počtu.
     
    53:19
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Blaha – 2 min., sekání).
     
    52:29
    První střela přišla od Dušana Žovince, kterému připravil kotouč Jakub Chrpa, ale ten trefil jen obětavého obránce Pinguins.
     
    51:40
    Hostům se hned na startu dvojnásobného oslabení povedlo vyhodit, Piráti se pokoušejí pásmo hned vybojovat zpátky.
     
    51:25
    Vyloučení v týmu Fischtown Pinguins (Mark Zengerle – 2 min., faul loktem). Piráti budou hrát druhou přesilovku pěti proti třem!
     
    50:53
    Vyloučení v týmu Fischtown Pinguins (Alex Friesen – 2 min., faul kolenem + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Patrik Klöpper.
     
    50:32
    Justin Feser se otočil u pravého mantinelu a pokoušel se překvapit Pavláta. Nakonec se mu to ovšem nepovedlo a do útoku jde Chomutov.
     
    50:10
    Poté Pirátům nevyšla kombinační hra a kotouč skončil za brankou Pinguins. Píská se icing a vhazuje se po levici Dominika Pavláta.
     
    49:30
    Piráti mohli šedesát sekund na to odpovědět! Jan Svoboda dostal přihrávku mezi kruhy, ale Amspergera nepřekonal. Neuspěl ani Suchý z dorážky u pravé tyčky.
     
    48:30
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    Krásná akce hostujícího celku znamená vyrovnání! Miha Verlič se dostal s kotoučem k modré čáře, kde předal milimetrovou přihrávku na MARKA ZENGERLEHO. Ten pak šel sám na branku a střelou po ledě srovnává stav. Asistence: Miha Verlič.
     
    47:09
    Hosté nahazovali ze střední třetiny do té útočné. Jeden z hráčů ale kotouč netrefil ideálně a ten skončil až mezi diváky. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    46:32
    Tom Horschel šel do útočné třetiny, ale Friesen neudržel postavení a přejel do pásma dříve. Píská se ofsajd a pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    46:20
    Piráti se poté dostali do útočné třetině, kde se druhá formace pokoušela něco vymyslet. Nakonec od modré pálil Radek Havel, ale pozorný Amsperger jeho ránu srazil do ochranné sítě.
     
    45:33
    Domácí v plném počtu.
     
    45:18
    Mark Zengerle nyní dostal dobrou přihrávku k pravé tyčce a zblízka zakončoval. Jeho rána zblízka ale skončila jen na helmě připraveného Pavláta!
     
    44:45
    Následně se domácímu celku povedlo dvakrát vyhodit. Fischtown zatím moc nebezpečný není.
     
    44:03
    Alex Friesen v pozici falešného beka přihrával mezi kruhy, ale poslal moc rychlou přihrávku. Puk je tak v rohu kluziště.
     
    43:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Rýgl – 2 min., hákování).
     
    Dnešní utkání sleduje 1 019 diváků.
     
    42:55
    Denis Zeman to zkoušel od modré čáry, ale jeho rána byla zablokována. Následně se domácím směrem do útoku nezadařilo a píská se icing.
     
    42:31
    Do útočné třetiny si najel s pukem obránce Seemann, ale ani nadvakrát se mu nepovedlo dostat kotouč do hostující branky.
     
    41:24
    Jakub Chrpa tečoval nahození ve střední třetině, aby se nejednalo o icing. Nakonec svou chytrou tečí zaměstnal brankáře hostů, ten kotouč srazil.
     
    40:55
    Fedor Kolupajlo se pokoušel zakončit zpoza branky, měl totiž slušný prostor. Puk před branku ale nakonec ideálně nedostal.
     
    40:22
    Piráti nastoupili do třetí části aktivně a Martin Rýgl hned od modré čáry nahazoval. Jeho pokus ale Amsperger nakonec udržel v lapačce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi druhá třetina, která nyní patřila domácímu celku. Piráti na startu prostřední dvacetiminutovky srovnali brankou mladého Josefa Koláčka. Poté se hrál vyrovnaný hokej, o něco aktivnější byli i díky přesilovkám domácí. Zatím rozdílovou trefu zaznamenal Martin Rýgl, jenž skóroval v nabízené výhodě.

    Třetí třetina začne v 19:08.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Poslední sekundy přinesly hru třetí chomutovské formace v útočné třetině. Jan Svoboda na konci akce přihrával do brankoviště, ale nikdo v modrém se ke střele nedostal.
     
    38:51
    Jakub Sklenář se v útočné třetině dostal k odraženému kotouči a přes obránce zakončoval. Jeho slabší střela ale skončila jen na betonu brankáře.
     
    37:58
    V momentě, kdy se domácí vraceli do plného počtu, zahrozil Jan Urbas. Ten dostal přihrávku na pravý kruh a na první tyč hned zakončoval. Pavlát si ale tyčku pokryl a připisuje si další dobrý zákrok!
     
    37:30
    Vít Seemann a Ross Mauermann se dostali do menší vzájemné potyčky a po menší strkanici oba inkasují dvě minuty za hrubost.
     
    37:00
    Hosté se pokoušeli prosadit po přihrávce zpoza branky, ale přihrávka nebyla přesná a kotouč se dostal pryč z útočné třetiny. Pinguins se tak pro puk musí vracet.
     
    36:43
    Dominik Pavlát v brance si poradil i s dalším pokusem zblízka. Fischtown střídá a domácí kotel vyřvává jméno devatenáctiletého brankáře.
     
    36:16
    Jan Urbas se dostal do dvou pokusů z levého kruhu. Nejdříve střílel do betonu Pavláta, druhá rána šla pak jen nad branku Chomutova.
     
    35:57
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kryštof Hrala – 2 min., sevření puku rukou).
     
    35:41
    Ve střední třetině zachytil rozehrávku soupeře Denis Zeman, který následným bekhendem nahazova na branku a vybojoval vhazování v útočné třetině.
     
    34:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo hrálo výhodu, ale dostalo se do přečíslení. Stanislav Vrhel parádně zavezl kotouč a z pravého kruhu přihrával mezi kruhy. MARTIN RÝGL zde kotouč netrefil ideálně, ale i tak se mu povedlo prostřelit Amspergera v brance. Asistence: Stanislav Vrhel a Jan Rudovský.
     
    34:19
    Piráti nyní dobře napadali a donutili německého soupeře zahrát icing. Hra bude pokračovat vhazováním před brankářem Amspergerem.
     
    33:43
    Střídání v týmu Fischtown Pinguins: ze hřiště odchází Patrik Červený, přichází Marek Amsperger.
     
    33:43
    Jan Urbas se dlouho přetahoval s Kryštofem Hralou a již to směřovala k bitce. Nakonec se tak nestalo a Urbas se dostal ke střele. Pavlát betonem kryje.
     
    32:53
    Po pravé straně se před branku dostal Dominik Uher, kterému se ale v tísnivé pozici nepovedlo ideálně zakončit. Pavlát přesto zakročil.
     
    32:26
    Pinguins byli nadále pod menším tlakem a osvobodili se jen za cenu zakázaného uvolnění. Pokračovat se bude po levici Patrika Červeného.
     
    32:14
    Hosté v plném počtu.
     
    31:31
    Piráti pokračují v přesilovkové kombinaci a Červený se nenudí. Střela Rýgla byla sice zablokovaná, ale bomba Tejnora již prošla, ale skončila ve výstroji českého brankáře.
     
    30:29
    Nabito dostal před pravý kruh střelecky aktivní Petr Stloukal. Jeho dělovka šla nad branku, opět se tak chomutovskému hráči nepovedlo trefit branku.
     
    29:46
    Od modré čáry zakončoval po ledě obránce Dušan Žovinec. Brankář Patrik Červený si ovšem jeho ránu našel a betonem zakročil.
     
    29:29
    Hosté jsou již ve čtyřech a hra bude pokračovat ve střední třetině. Kotouč totiž skončil v ochranné síti.
     
    28:58
    Po kombinační hře to zkoušel před kruhy Petr Stloukal. Jeho rána ale skončila nad brankou Pinguins.
     
    28:18
    Nabito dostal na modré čáře Martin Rýgl, který tvrdě zakončoval do protilehlé šibenice. Patrik Červený se ovšem zaskvěl povedeným zákrokem!
     
    28:14
    Filip Suchý byl při přejezdu do pásma faulován a Piráti si zahrají pět na tři více jak minutu! Čtyři minuty dostává Will Weber za hru vysokou holí.
     
    27:51
    Piráti se nemohli dostat do pásma, zkoušel to až Jan Rudovský. Ten před modrou čárou ovšem naznačil střelu a spoluhráči vjeli do ofsajdové pozice.
     
    27:22
    Vyloučení v týmu Fischtown Pinguins (Stanislav Dietz – 2 min., faul kolenem).
     
    27:17
    Šikovně to nyní zkoušel Jiří Tupý, který se po pravé straně dostal až před branku a nahazoval bekhendem přes brankoviště. Štěstí ale mladý hráč neměl.
     
    27:05
    Piráti se již dostávali do dobré šance před brankou, ale v ten moment byla hra přerušena. Píská se ofsajd a vhazovat se tak bude ve střední třetině.
     
    25:51
    Patch Alber se pokoušel překvapit Pavláta ukrytou střelou od pravého mantinelu. Chomutovská naděje ale kotouč udržela a neinkasovala.
     
    25:24
    Poté se domácí dostali do další střelecké pozice od modré, ale i nyní Červený zasáhl betony. Vrhel se ještě pokoušel o dorážku, ale brankář puk držel ve své moci.
     
    25:01
    Petr Stloukal vybojoval kotouč a podél mantinelu přihrával na modrou. Martin Rýgl ovšem přesný nebyl a puk skončil vysoko nad brankou.
     
    24:13
    Piráti se poté z obrany pokoušeli dostat do útoku, ale nahrávka obránce Denise Zemana nebyla přesná a puk skončil na icingu.
     
    22:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    A nyní se domácí celek dočkal a Piráti srovnávají stav duelu! Lukáš Blaha střilel od modré čáry do betonů Červeného, který puk vyrazil jen k pravé tyčce. Zde byl mladík JOSEF KOLÁČEK, který dává první branku mezi dospělými! Asistence: Lukáš Blaha.
     
    22:10
    Dominik Tejnor opustil trestnou lavici a po levé straně šel do zakončení. Střílel po ledě, ale Červeného v brance se mu prostřelit nepovedlo!
     
    21:58
    Domácí v plném počtu.
     
    21:38
    Piráti naprosto parádně zvládají oslabení, Pinguins se vůbec nedostali do útoku a domácí často vyhazují.
     
    20:18
    Jan Rudovský dobře napadal a dokonce získal kotouč. Přihrát se mu ovšem již nepovedlo a obrana Fischtownu vybojovala puk zpátky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina, která dopadla lépe pro Fischtown. Do vedení šli sice Piráti zásluhou Filipa Suchého, ale Pinguins dokázali celkem brzy odpovědět. Nejdříve srovnal Tomáš Sýkora, aktuální vedení pak vystřelil Brock Hooton.

    Druhá třetina začne v 18:21.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Hned po vhazování zakončoval Stefan Espeland, ale jeho ránu si Dominik Pavlát našel a předvedl dobrý zákrok. Po první třetině vede německý celek.
     
    19:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Tejnor – 2 min., sekání).
     
    19:49
    Jan Urbas se v posledních sekundách dostával ještě středem do jedné akce, ale přejít přes bránící hráče se mu nakonec nepovedlo.
     
    18:35
    Martin Rýgl špatně rozehrál podél mantinelu a na modré čáře se dostal puk na hůl Coryho Quirka. Ten hned zakončoval, ale trefil nohy bránícího hráče před sebou.
     
    17:40
    Na branku poté vyslal takové spíše nahození obránce Will Weber. Puk se ovšem nakonec dostal vysoko nad branku a skončil v rukavici pozorného Pavláta.
     
    17:23
    Na pravé straně se hostující celek pokoušel dostat do pásma, ale po sérii hitů se jim to nepovedlo a byl z toho jen ofsajd. Pokračuje se tak vhazování ve střední třetině.
     
    16:28
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    Nyní německé mužstvo využilo díry v chomutovské obraně a dostalo se do přečíslení. Tom Horschel posunul kotouč na BROCKA HOOTONA, který svižnou ránou mezi kruhy prostřelil Pavláta ke vzdálenější tyčce! Asistence: Tom Horschel.
     
    16:09
    Po přejetí modré čáry se ke střele dostal Martin Rýgl, který svou dělovkou jen vyprášil betony. Patrik Červený ale kotouč pokryl a vhazovat se bude před ním.
     
    15:16
    Miha Verlič vybojoval puk u pravého mantinelu a z otočky jen nahazoval na chomutovskou branku. Pavlát puk z lapačky hned vysypal a pokračuje se hrou domácích.
     
    14:20
    Na levé straně přihrával před branku Kolupajlo, ale v prostoru před Pavlátem nikoho nenašel a ke kotouči se dostali Piráti.
     
    13:58
    Piráti se po teči Stanislava Vrhela dostali opět do vedení, ale situace byla přezkoukána a sudí Petružálek rozpažil. Byla to hraniční situace a nějak se to dalo čekat.
     
    12:55
    Pirátům se poté nepovedlo nic vymyslet a jejich akce skončila jen icingem. Hra bude pokračovat po levici Dominika Pavláta.
     
    12:23
    Fischtown se dostal hned do další útočné akce a od modré tvrdě pálil Will Weber. Jeho pokus se ale do branky nedostal a kotouč skončil na zadním mantinelu.
     
    11:44
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    Nádherná akce německého klubu končí brankou a je srovnáno! Stefan Espeland dostal přihrávku před branku a mohl zakončovat. Místo toho puk posunul k pravé tyčce, kde do prázdné klece zakončil TOMÁŠ SÝKORA. Asistence: Stefan Espeland a Jan Urbas.
     
    11:10
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., podrážení). Ve výhodě se do šance dostával Zengerle, ale ten Dominika Pavláta zblízka neprostřelil!
     
    10:49
    Aktivně to po levé straně zkusil mladý obránce Zeman. Ten nakonec střílel bekhendově, ale jeho sražená rána skončila na zadním mantinelu.
     
    10:15
    Hosté v plném počtu.
     
    09:52
    Po přejetí modré čáry dával Jakub Chrpa zadovku a od modré čáry zakončoval Dominik Tejnor. Jeho rychlá rána šla ovšem jen vedle branky a puk skončil na zadním hrazení.
     
    09:21
    První střela v druhé početní výhodě přišla až nyní. Od modré svižně zakončoval Dušan Žovinec, jeho rána ale skončila ve výstroji připraveného Červeného.
     
    09:00
    Stále se domácímu celku nepovedlo vytvořit si tlak v útočném pásmu. Fischtownu se zatím daří oslabení velice dobře bránit.
     
    08:20
    Hned po vhazování se ke kotouči dostal německý celek, který se osvobodil vyhozením za branku. Piráti ale hned sbírají kotouč a jdou do útoku.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu Fischtown Pinguins (Stefan Espeland – 2 min., podrážení).
     
    08:12
    Hosté v plném počtu.
     
    07:43
    Filip Suchý pak našel na levé straně Sklenáře, který zavezl kotouč do útoku. Tam se mu ale nic vymyslet nepovedlo a Fischtown se opět osvobodil.
     
    07:13
    Po levé straně se do útoku v oslabení hnal Alex Friesen, ale se spoluhráčem si nepohlídali vjezd do třetiny. Píská se ofsajd a pokračovat se bude vhazováním.
     
    06:29
    Piráti se hned po vhazování dostali do kombinace a Martin Rýgl to zkoušel od modré čáry. Patrik Červený v hostující brance ale špičkou betonu kotouč vytěsnil.
     
    06:12
    Vyloučení v týmu Fischtown Pinguins (Jan Urbas – 2 min., faul loktem).
     
    05:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně jsme se dočkali první branky, ze které se raduje domácí celek! Jan Svoboda zavezl kotouč do útočné třetiny a nahazoval do betonů brankáře. FILIP SUCHÝ se pak dostal k dorážce a parádně vymetl šibenici. Asistence: Jakub Chrpa a Jan Svoboda.
     
    05:14
    Mezi kruhy se ke kotouči dostal kapitán Jan Urbas, který mohl v poklidu zakončovat. Centroval ovšem před branku, kde se do zakončení nikdo nedostal.
     
    05:08
    Následně byla hra přerušena pro hru vysokou holí a vhazovat se tak bude po levici Dominika Pavláta.
     
    04:23
    Nebezpečný pokus vyslal na branku od pravého mantinelu bek Radek Havel. Jeho svižná rána skončila ale jen na brankáři, který se stihl přesunout. K chomutovské dorážce nedošlo.
     
    03:31
    Po pravé straně šel do pásma Stanislav Vrhel, ale ten narazil jen do připraveného McMillana. Pokračuje se hrou německého celku.
     
    02:08
    Do první akce se dostali také Piráti. Jakub Chrpa se po levé straně dostal ke střele a mířil na první tyčku, Patrik Červený ovšem jeho pokus dobře pokryl.
     
    01:10
    Tomáš Sýkora se dostal do další střelecké pozice, ale mezi kruhy zakončoval jen do připraveného Pavláta. Fischtown zatím hraje hodně aktivně.
     
    00:50
    Justin Feser se hned po vhazování natlačil do brankoviště a několika pokusy zaměstnal chomutovskou jedničku. Ani jeden puk se ale za jeho záda nedostal.
     
    00:37
    Následně se domácí celek nadvakrát pokoušel dostat do pásma, ale nejdříve z toho byl ofsajd a poté icing. Vhazuje se tak před Pavlátem.
     
    00:07
    Hosté vyhráli vhazování a hned se dostali do zakončení. Puk šel od Hootona před branku, kde lehce tečoval McMillan. Jeho rána ale skončila na betonech pozorného Pavláta!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na led se jako první vydali hokejisté Fischtownu, kteří dnes obléknou bílé dresy. Piráti pár sekund na to německého soupeře následovali, domácí hrají v modrém.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Blaha, Rýgl, Žovinec, Havel, Hlaváček, Tejnor, Seemann, Zeman – Stloukal, Vrhel, Rudovský – Tomica, Koláček, Sklenář – Chrpa, Suchý, J. Svoboda – M. Svoboda, Hrala, Tupý.

    Fischtown Pinguins: Červený (Amsperger) – Espeland, Fortunus, Horschel, Albert, Dietz, Weber – Zengerle, Kolupajlo, Urbas, Quirk, Mauermann, Hooton, Hilbrich, Uher, McMillan, Friesen, Feser, Sýkora, Verlič, Gläser, Klöpper.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Gerát, Pěkný.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovské Piráty čeká čtvrté přípravné utkání na domácím ledě v řadě. Po prohrách s ruským Jekatěrinburgem (0:4) a Sachalinem (1:5) či výhrou nad Ústím nad Labem (6:3), se Severočeši potřetí postaví soupeři ze zahraničí. S tím již hráli v srpnu roku 2017, utkání tehdy Fischtown vyhrál 5:2.
     
    FISCHTOWN PINGUINS

    Mužstvo z Bremerhavenu hraje první německou ligu (DEL), kde se v posledním ročníku dostalo až do play-off. Přesněji do předkola, kde ale vypadli s Norimberkem. Nejproduktivnějším hráčem minulého roku byl v dresu Pinguins Američan Mark Zengerle, který nasbíral 51 bodů, o jeden méně měl Chad Nehring. V Bremerhavenu působí česká brankářská dvojice Tomáš Pöpperle a Patrik Červený, v obraně pak působí bývalý Pirát Stanislav Dietz. V týmu ale najdeme i norské či slovinské reprezentanty.
     
    Krásný den všem fanouškům. Piráti Chomutov se ve čtvrtém přátelském utkání střetnou s německým soupeřem, na sever Čech přijede Fischtown Pinguins. Utkání startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Suchý (Chrpa, J. Svoboda), 23. Koláček (Blaha), 35. Rýgl (Vrhel, Rudovský) – 12. Sýkora (Espeland, Urbas), 17. Hooton (Horschel), 49. Zengerle (Verlič), 54. Verlič (Urbas, Espeland)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Blaha, Rýgl, Žovinec, Havel, Hlaváček, Tejnor, Seemann, Zeman – Stloukal, Vrhel, Rudovský – Tomica, Koláček, Sklenář – Chrpa, Suchý, J. Svoboda – M. Svoboda, Hrala, Tupý.
    Fischtown Pinguinw: Červený (34. Amsperger) – Espeland, Fortunus, Horschel, Alber, Dietz, Weber – Zengerle, Kolupajlo, Urbas, Quirk, Mauermann, Hooton, Hilbrich, Uher, McMillan, Friesen, Feser, Sýkora, Verlič, Gläser, Klöpper.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Gerát, Pěkný

    Diváci: 1 019
    thejrc.org