CSKA Moskva – IHS Riga 6:2 (kon.) | Třinec – Malmö Redhawks 11:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 2:5 (kon.)
Jaroslavl – K. Vary 3:5 (kon.) | Sparta – CSKA Moskva 1:9 (kon.) | K. Vary – Třinec 3:2 (kon.)
Vítkovice – IHS Riga 3:9 (kon.) | Jaroslavl – Malmö Redhawks 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:5 (0:1, 2:3, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 10.08.2019, 11:00 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    52:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici se prosazují ve dvojnásobné početní výhodě! Na střelu KRYŠTOFA BULKY Murašov nemohl vidět a toho dokázal karlovarský bek využít. Svou ránu od modré čáry umístil přesně k levé tyči Lokomotivu. Asistence: Ondřej Matas.
     
    40:19
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Pokyny zněly jasně, pokud chce mít Jaroslavl jistotu postupu, musí vyhrát. Další krok ke srovnání udělal DIMITRIJ UTKIN, který střelou od modré překvapil hostujícího Kubáta. Asistence: Jaroslav Labutkin.
     
    38:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se Lokomotiv pokouší zdramatizovat toto utkání, ALEKSANDR ŠUMILOV si položil Kubáta na led a následně dokázal trefit odkrytou branku. Bez asistence.
     
    38:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši opět skórují a díky třem brankám v této třetině jsou k vítězství opravdu blízko. Střela DOMINIKA RYMONA z mezikruží zaplachtila za záda Murašova, který se jen po puku bezradně poohlédnul. Asistence: Prošek.
     
    34:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Lokomotivu se sice povedlo oslabení ubránit, na střelu DOMINIKA RYMONA už byl ale Murašov krátký, Karlovy Vary tak díky brance odskakují Lokomotivu na rozdíl dvou branek. Asistence: Samuel Šmajda.
     
    29:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši opět odskakují do jednobrankového vedení! Šmajdovi se povedlo přesně trefit pravý horní růžek Murašovy klece a rozjásal tak příznivce Energetiků. Asistence: Robin Sapoušek.
     
    24:40
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    To byla parádní akce v podání EGORA ROGOVSKÉHO! Ruský forward si připravil kotouč do levého kruhu a následně s ním vymetl Kubátovu klec. Asistence: Labutkin.
     
    03:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši se dostávají do vedení! Střela PETRA HOUDKA z levé poloviny kluziště našla přesně mezeru mezi Murašovem a pravou tyčí jeho klece a Energetici se mohou poprvé radovat. Asistence: Ondřej Prihoda.

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 25. Rogovskij (Labutkin), 39. Šumilov, 41. Utkin (Labutkin) – 4. Houdek (Prihoda), 30. Šmajda (Sapoušek), 35. Rymon (Šmajda), 39. Rymon (Prošek), 53. Bulka (Matas)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murašov (Zajcev) – Žukov, Charkov, Kokarev, Galimov, Labutkin, Sinogjev, Šuligyn, Lapin, Poliakov – Kharkov, Skakodub, Ermakov, Artiunin, Utkin, Šumilov, Rošičin, Maltsev, Pavlov, Rogovskij, Strigalev, Šestov
    HC Energie Karlovy Vary: Kubát (Maleček) – Bulka, Hohl, Houdek, Prošek, Vogel, Zolnaj – Botoš, Černý, März, Matas, Prihoda, Rymon, Sapoušek, Šmajda, Pastor, Šlechta.
    ocianews.com