CSKA Moskva – IHS Riga 6:2 (kon.) | Třinec – Malmö Redhawks 11:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 2:5 (kon.)
Jaroslavl – K. Vary 3:5 (kon.) | Sparta – CSKA Moskva 1:9 (kon.) | K. Vary – Třinec 3:2 (kon.)
Vítkovice – IHS Riga 3:9 (kon.) | Jaroslavl – Malmö Redhawks 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
1:9 (0:4, 0:3, 1:2)
CSKA Moskva
Sobota 10.08.2019, 15:30President Cup
Partner:
     
    56:05
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Gólovým radovánkám ze strany CSKA ještě není konec, devátou branku do klece Sparty přidává ARTEM DUDA. Asistence: Danil Grigorev.
     
    49:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dlouho se Sparta snažila o vsítění branky, to je jí ale podařilo až nyní, JOSEF BROŠ alespoň kosmeticky upravuje gólové skóre zápasu. Bez asistence.
     
    48:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní ale ruský celek do útoku pospíchal a to se mu vyplatilo, ROMAN MAKAROV svou brankou na 8:0 završuje hattrick. Asistence: Artem Kazakov.
     
    39:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se ještě v druhé třetině siréna v Mini WERK ARENĚ rozezvučela. Po kombinaci v pásmu Sparty se prosazuje DANIL GRIGOREV. Asistence: Pavel Volovlikov a Aleksandr Lechkov.
     
    28:45
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po buly před Hrabalem se CSKA drželo v pásmu Sparty, ke střele se odhodlal ARTEM BARBUŠA, který svou brankou zvyšuje již na 6:0 ve prospěch ruského giganta. Asistence: Dolčenkov.
     
    22:04
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Sparťané opět měli puk pod kontrolou déle, ale CSKA dokázali využít jedinou šanci. Před Hrabalem se dokázal prosadit PAVEL VOVOLIKOV. Asistence: Roman Makarov a Artem Kazakov.
     
    15:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Rusové přidávají další branku, po střele ROMANA MAKAROVA se kotouč odrazil od jednoho z bránících hráčů za záda bezmocného Hrabala. Asistence: Roman Borisenko.
     
    14:49
    CSKA právě vstřelilo branku!
    I přes dominaci Sparty se prosazují hosté z Moskvy. PAVEL VOLOVLIKOV se dokázal prosmýknout mezi bránícími hráči a poté překonal Hrabala v kleci Prahy. Asistence: Lechkov.
     
    09:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Rusové opět skórují. V signalizované výhodě se před klecí Sparty prosazuje ROMAN MAKAROV. Asistence: Dolčenkov.
     
    05:50
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Úvodní branka utkání je tu. Závaru před gólmanem Sparty dokázal využít KIRIL DOLČENKOV. Asistence: Jančanaka a Sredin.

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 50. Broš – 6. Dolčenkov (Jančanaka, Sredin), 10. Makarov (Dolčenkov), 15. Volovlikov (Lechkov), 16. Makarov (Borisenko), 23. Volovlikov (Makarov, Kaztakov), 29. Barbuša (Dolčenkov), 40. Grigorev (Volovlikov, Lechkov), 49. Makarov (Kazakov), 57. Duda (Grigorev)


    HC Sparta Praha: Hrabal (29. Dlouhý) – Adamec, Ducháč, Horáček, Tomov, Brůna, Ludvík, David, Menzel, Theimer – Straka, Potůček, Vitouch, Senčák, Zembol, Bareš, Červenka, Höll, Broš, Pražák.
    CSKA Moskva: Dornjanu (Novožilov) – Makejev, Borisenko, Duda, Birjukov, Barabuša, Vanin, Volkov, Levitskij – Lechkov, Panin, Dolčenkov, Gimbatov, Volovlikov, Panferov, Jančanka, Sredin, Makarov, Kazarov, Dejev, Grigorev.

    Rozhodčí: Trombik – Szewieczek, Kapitanov
    ocianews.com