Vítkovice – Malmö Redhawks 11:0 (kon.) | Třinec – IHS Riga 2:3 (po pr.) | Jaroslavl – K. Vary 5:1 (kon.)
CSKA Moskva – Sparta 8:5 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 12.08.2019, 13:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • President Cup • Utkání o bronz
Partner:
     
    57:15
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    DMITRIJ UTKIN trefuje prázdnou branku a rozhoduje o zisku bronzových medajlí, které poputují do Jaroslavle. Bez asistence.
     
    40:22
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Úvod jako hrom! Kotouč se z rohu kluziště dostal až k úplně volnému ILJU ROGOVSKÉMU, který byl v předbrankovém prostoru zcela sám a bez problému zametl kotouč za záda Malečka. Asistence: Maxim Maltsev.
     
    31:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv sice přesilovku nevyužil, ale to ho vůbec nemusí mrzet, protože vzápětí se do střely z levého kruhu dostal VLADISLAV PAVLOL, který prostřelil Malečka. Asistence: Semen Skakodub.
     
    23:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru Jaroslavle využívá DMITRIJ UTKIN. Asistence: Jaroslav Labutkin.
     
    14:36
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl srovnává utkání! Střelu z levého kruhu Maleček nejdříve vyrazil, kotouč se ale dostal za jeho branku, odkud Galimov našel zcela volného ILJU ROGOVSKÉHO, který propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Iljas Galimov.
     
    10:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici využívají přesilovku 5 na 3. Z předbrankového prostoru se prosadil LUKÁŠ MÄRZ. Asistence:Jan Botoš a Kryštof Bulka.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 15. Rogovskij (Galimov), 23. Utkin (Labutkin), 32. Pavlov (Skakodub), 41. Rogovskij (Maltsev), 58. Utkin – 10. März (Botoš, Bulka)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murašov (Maximov) – Žukov, Kokarev, Galimov, Labutkin,Sinogjev, Šuligyn, Lapin, Poliakov – Kharkov, Skakodub, Ermakov, Artiunin, Utkin, Šumilov, Rošičin, Maltsev, Pavlov, Rogovskij, Šestov.
    HC Energie Karlovy Vary: Maleček (Kubát) – Bulka, Hohl, Houdek (C), Prošek, Vogel, Zolnaj – Blecha, Botoš (A), Černý, März (A), Matas, Prihoda, Dvořák, Hofmann, Pastor, Skuhravý, Šlechta.

    Rozhodčí: Mikula – Szewieczek, Návrat
    ocianews.com