Plzeň – Sparta 7:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
7:3 (2:2, 2:0, 3:1)
HC Sparta Praha
Úterý 13.08.2019, 14:00 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    Ještě potyčka po poslední siréně a tohle vypadá vážně! Hned tři dvojice se utvořily a nejvíce si to rozdaly Malák a Vorobjev, první část bitky vyhrál plzeňský bek, tu druhou a poslední zase sparťanský.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Kolář – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Bláha – 2 min., hrubost).
     
    56:40
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Bespalčenko – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Prchal – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    56:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sebastián Malát krásnou přihrávkou našel před brankou najíždějícího ADAMA ŽENÍŠKA, který si rychlou kličkou poradil s Krbečkem a zasunul puk do poloprázdné branky. Asistence: Sebastián Malát.
     
    50:18
    Adamcovi nevyšla stahovačka a na druhé straně předkládal Kulhánek kotouč před odkrytou branku Obadalovi, ten ovšem v tísni minul.
     
    47:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je sníženo, tečovaná střela ALEXANDRA VOROBJEVA od modré čáry sice trefila gólmana Micku, ale kotouč ho následně přelétl a dokutálel se až do sítě. Asistence: Václav Rubeš.
     
    46:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Těsně po návratu Bezpalčenka na let přidávají Západočeši šestou trefu! Ženíšek zpoza branky našel na pravém kruhu volného MARKA PRINCLA, který prostřelil přesunujícího se Krbečka. Asistence: Adam Ženíšek a Stanislav Vajner.
     
    45:15
    Šuhaj nepřihrál vůbec dobře po modré čáře, jeho pas vystihl Slavíček, ale ten zatím dnes, vyjma jedné situace, pálí množství šancí. Z úniku Micku nepropálila.
     
    44:33
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Bespalčenko – 2 min., sekání).
     
    44:33
    Vágner se dostal ke kotouči a zblízka vypálil, Micka vyráží! Na druhé straně se protlačil k zakončení Slanina, ale oni o neuspěl. Byl však faulován.
     
    43:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hrubka v komunikaci sparťanské defenzivy a tohle je dárek v podobě páté trefy Západočechů! Oba obránci Pražanů nejeli za kotoučem u mantinelu, tak si ho vzal napadající VÁCLAV ADAMEC a následně rychlým blafákem k pravé tyči překonal Krbečka. Bez asistence.
     
    36:59
    Ovšem nevystřídala dobře a za sebou nechala volného Maláta, který ovšem samostatný únik neproměnil! Krbeček dobře zasáhl betonem.
     
    35:45
    Chyba ve sparťanské rozehrávce a Princl vybídl ke skórování Tůmu, jeho jemnou teč dokázal Krbeček vyrazit.
     
    28:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tůma bekhendem posunul kotouč po mantinelu na zapomenutého VÁCLAVA ADAMCE, který si sám proti Krbečkovi poradil! Vypálil mezi betony a poprvé jeden z týmů vede o dva góly, jsou to Západočeši! Asistence: Jan Tůma.
     
    26:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši otáčejí na 3:2! Šuhaj posunul kotouč na modrou čáru, odkud TOMÁŠ PÁNEK tvrdě vypálil a jeho ránu z nápřahu zastavila až síť za Krbečkem. Asistence: Vojtěch Šuhaj.
     
    22:15
    Plzeň začíná znovu aktivně a nyní dobrým napadáním vybojoval skvělou šanci Ženíšek, sám proti Krbečkovi ale neuspěl!
     
    17:27
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Staněk – 2 min., napadení).
     
    16:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Šikovná teč JANA TŮMY znamená vyrovnání! Plzeňský útočník sklepl nahození Adamce přímo mezi betony Krbečka a kotouč pomalu doklouzal do sítě. Asistence: Václav Adamec
     
    16:11
    Slavíček ujel po levé straně, ale Micka si na něm smlsl a předvedl skvělý reflex a zákrok vyrážečkou!
     
    15:48
    Slavíček dostal pas na pravý kruh, ještě si vylepšil pozici, ale nakonec ve velké šanci přestřelil!
     
    13:34
    Pánek chyboval na útočné modré a vybídl k sólu Slavíčka, ten v úniku neuspěl, alespoň poté ještě ušetřil cenné vteřiny v útočném pásmu.
     
    12:59
    Šuhaj se dostal do skvělé pozice na pravém kruhu, ale napálil jen beton Krbečka!
     
    12:28
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Rubeš – 2 min., hákování).
     
    12:12
    Sparta se dostala do situace dvou proti jednomu kterou Rubeš řešil střelou. Zamířil o kousek nad Mickovu branku.
     
    10:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z protiakce Pražané udeřili a otáčejí skóre! JIŘÍ OBADAL se obtočil kolem branky a protlačil puk za Micku. Branka je posunuta, gól však platí. Asistence: Kulhánek.
     
    07:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    JOSEF SLAVÍČEK si vzal kotouč v útočném pásmu, nabruslil mezi kruhy a odtud svižnou ranou propálil Micku! Je tedy rychle srovnáno na 1:1. Asistence: Tomáš Tomek a Jakub Prchal.
     
    05:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši otevírají skóre! Kopic skvěle vybojoval puk za brankou, ještě vylepšil pozici pro Rohlu, toho ještě vychytal Krbeček, ale právě na dorážku MARKA KOPICE už nestačil. Asistence: Adam Rohla.
     
    03:14
    Tůma nezpracoval přihrávku tak šikovně, že nevědomky posunul bruslí kotouč na ujíždějícího Princla, ten zkoušel sám proti Krbečkovi blafák mezi betony, ovšem neuspěl.
     
    02:36
    Kulhánek si najel na přihrávku zpoza branky a zblízka pálil po ledě, Micka betonem vyráží!
     
    01:44
    Škodovka začala velmi aktivně a hned se usadila v útočném pásmu. Velikou příležitost měl Staněk, ale Krbeček jeho pokus z mezikruží vyráží.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 6. Kopic (Rohla), 17. Tůma (Adamec), 27. Pánek (Šuhaj), 29. Adamec (Tůma), 44. Adamec, 47. Princl (Ženíšek, Vajner), 57. Ženíšek (Malát) – 8. Slavíček (Tomek, Prchal), 11. Obadal (Kulhánek), 48. Vorobjev (Rubeš)


    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Pánek, Kovařík, Malák, Vajner, Moravec, Staněk, Tůma – Princl, Adamec, Slanina, Šuhaj, Malát, Hollar, Ženíšek, Kolář, Kuchárik, Kopic, Rohla
    HC Sparta Praha: Krbeček (Cichoň) – Prchal, Tomek, Bláha, Truhlář, Vorobjev, Guryjevskij – Slavíček, Obadal, Kulhánek, Krchňák, Vágner, Kuracina, Bespalčenko, Rubeš, Vaňous

    Rozhodčí: Valenta – Kotyza, Bubla
    thejrc.org