Německo – Česko 2:4 (kon.)
konec
Německo
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Česko
Úterý 13.08.2019, 18:30 • BLZ Arena Füssen • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    57:58 MENŠÍK - 2:4
     
    57:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tenhle zápas už naši mladíci snad vyhrají! Na dlouhou přihrávku Matěje Pinkase si výborně najel MATOUŠ MENŠÍK, jenž v samostatném úniku prostřelil Ganze pod nohama a vedeme o dva góly – 2:4! Asistence: Matěj Pinkas, David Jiříček.
     
    52:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    A tak se vůbec poprvé v zápase ujímají vedení Češi, kteří jsou ve třetí třetině lepším týmem! Od zadního hrazení se s pukem dostali před branku, a tam byl nejdůraznější MARTIN RYŠAVÝ, jenž dorazil kotouč za Ganze – 2:3! Asistence: Petr Moravec.
    31:49 MORAVEC - 2:2
     
    31:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naši hokejisté ale přispěchali s bleskovou odpovědí! Krásnou akci předvedl PETR MORAVEC, jenž vyjel s pukem od mantinelu k brance a i díky dobré práci spoluhráčů mohl nasadit Ganzovi bekhendovou kličku do prázdné brány – 2:2! Asistence: Lukáš Pajer, Jakub Brabenec.
    31:38 ROSSMY - 2:1
     
    31:37
    Německo právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se krátce po polovině utkání vracejí zpět do vedení! Na modré čáře zůstal zapomenutý BENNET ROSSMY, liberecký útočník v samostatné akci zakončil nad Suchánkovu vyrážečku a Češi budou muset znovu dotahovat – 2:1. Asistence: Marius Winkelmann, Sten Fischer.
    14:09 SOUKUP - 1:1
     
    14:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sledujeme hokej nahoru – dolů a jsou to čeští mladíci, kdo tuhle otevřenou partii využívá ke gólu! Po levé straně ujel Jan Půček, na jehož pas čekal DOMINIK SOUKUP. Dostal přihrávku do volné pozice a pak nezaváhal. Máme vyrovnáno – 1:1! Asistence: Jan Půček, Alexandr Remeš.
    02:20 PROSKE - 1:0
     
    02:20
    Německo právě vstřelilo branku!
    Po dvou minutách hry se vedení ujímají domácí hokejisté, a to z poměrně nevinně vyhlížející akce. Kevin Niedenz na koncové čáře přiťukl puk YANNICKU PROSKEMU, který z úhlu prostřelil obránce i Suchánka – 1:0. Asistence: Kevin Niedenz.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Proske (Niedenz), 32. Rossmy (Winkelmann, Fischer) – 15. Soukup (Půček, Remeš), 32. Moravec (Pajer, Brabenec), 53. Ryšavý (Moravec), 58. Menšík (Pinkas, Jiříček)


    Německo: Ganz (Quapp) – Krenzlin, Gottwald, Van der Linde, Ribnitzky, Mayr, Winkelmann, Wäser, Freis – T. Heigl, Cimmerman, N. Heigl – Rossmy, Hänelt, Fischer – Korte, Proske, Niedenz – Steck, Büsing, Eckl. Trenér: Steffen Ziesche.
    Česko: Suchánek (Král) – Jiříček, Chvátal, Šedivý, Ticháček, Cubo, Pinkas, Špaček – Ramik, Szturc, Menšík – Pajer, P. Moravec, Brabenec – Půček, Soukup, Remeš – Ryšavý, Měchura, Gajda – Slavík. Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Oswald – Sauer, Weger (všichni GER).
    thejrc.org