Helsinki – Riga FC 2:2 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Feyenoord 1:1 (kon.) | Spartak – Thun 2:1 (kon.)
AIK Stockholm – Šeriff Tiraspol 1:1 (kon.) | BATE – FK Sarajevo 0:0 (kon.) | FK Sūduva – Maccabi Tel-Aviv 2:1 (kon.)
Bnei Yehuda – Neftçi Baku 2:1 (kon.) | Zorja Luhansk – CSKA Sofia 1:0 (kon.) | Yeni Malatyaspor – Partizan Bělehrad 1:0 (kon.)
Mladá Boleslav – FCSB 0:1 (kon.) | Apollon Limassol – Austria 3:1 (kon.) | Salihorsk – Turín 1:1 (kon.)
Zrinjski Mostar – Malmö 1:0 (kon.) | New Saints – Ludogorec 0:4 (kon.) | Trabzonspor – Sparta 2:1 (kon.)
Beer Ševa – Norrköping 3:1 (kon.) | Valletta – Astana 0:4 (kon.) | AEK Atény – Universitatea Craiova 1:1 (kon.)
Plzeň – Antverpy 2:1 (po pr.) | Frankfurt – Vaduz 1:0 (kon.) | Eindhoven – Haugesund 0:0 (kon.)
Gent – Larnaka 3:0 (kon.) | Alkmaar – Mariupol 4:0 (kon.) | Štrasburk – Lokomotiv Plovdiv 1:0 (kon.)
Aris Soluň – Molde 3:1 (po pr.) | Aberdeen – Rijeka 0:2 (kon.) | Rangers – Midtjylland 3:1 (kon.)
Wolverhampton – Pjunik 4:0 (kon.) | Braga – Brøndby 3:1 (kon.) | Espanyol – Luzern 3:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:1 (0:0)
FCSB
Čtvrtek 15.08.2019, 19:00 • Loko Trans Aréna, Mladá Boleslav • Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, díky za pozornost . (20:59:46)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 17:17.
     
    Utkání končí, Mladá Boleslav končí v letošním ročníku Evropské ligy ve třetím předkole. S favorizovaným FCSB svedli Středočeši i dnes vyrovnanou bitvu. Do vedení se mohli dostat už ve druhé minutě, když Takács hlavičkoval do tyče. Po zbytek prvního poločasu tahali svěřenci Jozefa Webera za kratší konec provazu, hosté si ale žádnou větší příležitost nevypracovali. Po přestávce se domácí probudili a znovu začali hrát aktivně, přibrzdila je ovšem situace z pětasedmdesáté minuty, když byl vyloučen Křapka. Od té chvíle byli Rumuni na koni. Coman mířil do brankové konstrukce, v první minutě nastavení už ale Šedu překonal Ionut Pantiru.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Fulnek (FK Mladá Boleslav).
     
    90+3
    Hosté už se snaží závěr zápasu kontrolovat. Chybu před vlastním vápnem málem udělal Planić, od napadajícího Klímy se míč ovšem odrazil až do zámezí.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Hubínek, přichází Jiří Klíma.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
    90+1. PANTIRU - 0:1
     
    90+1
    Steaua Bukurešť právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto, FCSB se totiž na začátku nastaveného času prosazuje, tohle už budou domácí hodně těžce otáčet. Ewertonovi se nepodařilo odkopnout balon do bezpečí, čehož využil IONUT PANTIRU, jenž se vřítil do šestnáctky a nekompromisní ranou pod břevno nedal Šedovi sebemenší šanci.
    90. Ewertonova pěkná rána o kousek minula Vladovu svatyni
     
    90
    Zajímavá možnost středočeského celku! Matějovského centr zvládli hosté odvrátit pouze k Ewertonovi, který si počkal na ideální moment a z první poslal balon kousek vedle branky.
     
    89
    Creţu si v souboji s Tomášem Ladrou hodně viditelně pomohl rukama. Boleslavským se tak naskýtá ojedinělá šance na ohrožení branky soupeře.
     
    88
    Coman se štěstím prodral do pokutového území. Zasekl balon, zvedl hlavu a předložil je z druhé vlny si nabíhajícímu Pantiruovi, jenž levačkou vysoko přestřelil.
     
    87
    Po kontaktu s Takácsem se k zemi za hlasitého doprovodu skácel Florin Tănase, k němuž byli přivoláni zdravotníci. Nic vážného, ihned můžeme pokračovat.
     
    86
    Oaidă zpracovával balon v ofsajdu, tohle nemohl hlavní arbitr přehlédnout. Boleslavští se snaží získat pár cenných vteřinek, s míčem postupuje Hubínek.
     
    85
    Nařízený přímý kop vyřešil Matějovský nečekaně, když místo centru vyslal přihrávku na kraj šestnáctky, odkud nad branku vystřelil Muris Mešanović.
     
    84
    Dnešní utkání sleduje 4695 diváků!
     
    83
    Žlutou kartu dostává Planić (FCSB).
     
    82
    Mladá Boleslav se pochopitelně zatáhla hodně hluboko do defenzivy. Směrem vpřed budou domácí už zřejmě hrozit jen z rychlých protiútoků.
    81. Coman svou střelou orazítkovat tyčku Šedovy svatyně
     
    81
    Florinel Coman předvedl svou obrovskou šikovnost, když si nejprve balon krásně zpracoval, nachystal si jej na pravačku a poté z otočky vypálil do tyče!
     
    80
    Hosté se usadili na obranné polovině svého soupeře. Jejich nápor vyústil v dalekonosný pokus Ovidia Popesca, který nemusel Jan Šeda řešit.
     
    78
    Boleslavští ustáli další chvilkový nápor ze strany FCSB. Ewerton poté zakopl balon, o který proti dvěma protivníkům neúspěšně bojoval Muris Mešanović.
     
    77
    Creţu si kolem Ewertona našteloval balon na pravačku a zkusil nalézt v šestnáctce se uvolňujícího Pantira, včasný výběr ale předvedl Jan Šeda.
     
    76
    Ewerton si všiml za obranu soupeře si sbíhajícího Mešanoviće. Ten se snažil prosadit kolem Planiće, na chvíli ve vápně ztratil rovnováhu, o faul se ale určitě nejednalo.
     
    75
    Tak pozor, tohle je pro domácí celek obrovská komplikace. Hlavní sudí totiž udělil druhou žlutou kartu Antonínu Křapkovi, Mladá Boleslav tak bude dohrávat v deseti.
     
    74
    Hned dvě akce rumunského celku zastavilo ofsajdové postavení. Speciálně při druhé situaci musel domácím spadnout kámen ze srdce, mezi Comanem a Šedou totiž zůstal už jen Křapka.
     
    73
    Fulnek v pádu zastavil nebezpečně vypadající přečíslení FCSB, Boleslav se na to konto mohla sama vydat vpřed, Ewerton ale nepřešel přes Popesca.
     
    72
    Aris Soiledis sice na levé straně přešel přes Pavla Bucha, jeho nabídka ale dolétla pouze k Janu Šedovi, který schoval balon ve svých rukavicích.
     
    71
    Marek Matějovský zachytil skákající míč na ose hřiště a z otočky jej vyslal ke vzdálenější tyči, kde Ladra v hlavičkovém souboji nedostal od Creţua šanci.
     
    70
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Wágner, přichází Ewerton.
     
    69
    Creţu odcentroval jen na bližší kraj malého vápna, kde číhal připravený Daniel Pudil. Rychlá protiakce se nekonala, celé to trochu zbrzdil Marek Matějovský.
     
    68
    Pavel Bucha vymyslel zajímavý skákavý pas pro na hranici vápna se pohybujícího Mešanoviće, jenž se pokoušel prosadit individuálně, na Planiće ale nevyzrál.
     
    67
    O chvíli později byl zezadu atakován Marek Matějovský, Ladislav Takács na to konto zakopl balon mimo hrací plochu. Ani boleslavský kapitán ale nepotřebuje ošetření.
     
    66
    Ve vzdušném souboji se nepříjemně srazili Muris Mešanović s Bogdanem Planićem. Naštěstí si ani jeden z aktérů z této situace neodnesl žádný zdravotní problém.
     
    65
    Trochu více prostoru dostal na levé straně Soiledis. Na jeho nabídku málem dosáhl Florinel Coman, Takács poté stačil z první odvrátit balon na rohový kop.
     
    64
    Fulnekova rána byla tečována na roh. Rozehrávka na krátko se domácím nevyplatila, naopak musel zasahovat Hubínek, aby přerušil rodící se brejk soupeře.
     
    63
    Střídání v týmu FCSB: ze hřiště odchází Moutinho, přichází Pantiru.
     
    62
    I další centr z kopačky Marka Matějovského vypadal nebezpečně. Boleslavští jsou k velké nevoli svých fanoušků vykázáni z útočné poloviny, sudí odpískal faul Wágnerovi.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Coman (FCSB).
     
    60
    Po autovém vhazování hostujícího mužstva přilétl do šestnáctky Středočechů zajímavý centr, z krkolomné pozice hlavičkující Moutinho ale branku netrefil.
     
    59
    Popescu narýsoval zajímavou kolmici až do šestnáctky Mladé Boleslavi. Za míčem se hnal Creţu, těsně před nímž stačil na poslední chvíli zasáhnout Pudil.
     
    58
    Antonín Křapka tak dlouho tlačil na Comana, až se dopustil nedovoleného zákroku. Rumuni si tak mohou oddechnout, v posledních minutách je Boleslav tlačila.
     
    57
    Matějovský vykoumal krásnou nahrávku pro Pavla Buchu, jehož kroucený centr se tentokráte dostal až mimo hrací plochu. Autové vhazování pro FCSB.
     
    56
    Hubínkova hlavička dolétl k na hranici ofsajdu se pohybujícímu Pavlu Buchovi, jehož přetažený cent neoslovil ani Wágnera a ani Mešanoviće.
     
    55
    Boleslav přestála nepříjemný přihrávkový kolotoč okolo vlastní šestnáctky, kupředu se naopak vydal Jakub Fulnek, kterého jen za cenu faulu zastavil Creţu.
     
    54
    Florinel Coman si na střelu netroufl, místo toho posunul balon k lépe postavenému Oaidovi, jehož rána z první Jana Šedu nemohla nijak ohrozit.
     
    53
    Matějovský trochu zbytečně zakončoval, trefil jen prvního hráče před sebou. Stejně neúspěšně o pár okamžiků později dopadl přízemní centr Antonína Křapky.
     
    52
    Nařízenou standardní situaci rozehráli Matějovský s Buchou na krátko, druhý jmenovaný to poté neúspěšně zkoušel proti tentokráte koncentrovanému Soiledisovi.
     
    51
    Stále se nehraje, protože Pavel Bucha se po faulu ze strany Soiledise stále nezvedá z trávníku. Snad nebude muset Jozef Weber sáhnout k dalšímu střídání.
     
    50
    Žlutou kartu dostává Soiledis (FCSB).
     
    49
    Marek Matějovský sice zakroutil centr na kraj malého vápna, tam si ale ze všech nejvýše vyskočil brankář Andrej Vlad, jenž už se zdá býti stoprocentně fit.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Tănase (FCSB).
     
    47
    Na začátku druhé půle trochu vzplály emoce před boleslavskou lavičkou mezi Buchou a Soiledisem. Hlavní sudí celou situaci vyřešil pouze domluvou.
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Túlio, přichází Fulnek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce, branku jsme v Loko Trans Aréně zatím neviděli. Mladá Boleslav vstoupila do utkání hodně odvážně, už ve druhé minutě hlavičkoval Takács do tyče. Postupem času prokázali hostující fotbalisté své nesporné individuální kvality a svého soupeře už téměř k ničemu nepustili. Na druhou stranu je třeba poznamenat, že žádnou vyloženě gólovou příležitost si nevypracovali. Uvidíme, co nám nabídne dění po přestávce.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Křapka (FK Mladá Boleslav).
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45
    Andrej Vlad už je na nohou a zdá, se že k vynucenému střídání na postu brankáře FCSB nebude muset dojít, což je určitě dobrá zpráva.
     
    44
    Oba aktéři předchozího souboje jsou nyní v péči zdravotníků, vážněji to vypadá s hostujícím gólmanem, jenž se stále nezvedá z travnaté plochy.
    43. Křapka vstřelil gól, při zakončení ovšem fauloval gólmana
     
    43
    Po Pudilově dlouhém autu získali svěřenci trenéra Webera rohový kop. Přetažený centr poslal Pudil ke Křapkovi, který dostal míč do sítě. Branka ale neplatí, boleslavský zadák totiž fauloval Andreje Vlada.
     
    42
    Na chvíli se hra musí přerušit, protože na útočné polovině zůstává na trávníku ležet Matějovský. Zřejmě by se ale nemělo jednat o nic vážného.
     
    41
    Dalekonosný pokus z kopačky Thierryho Moutinha vyboxoval boleslavský gólman Šeda jen ke Comanovi, který ve hře kvůli ofsajdu nemohl pokračovat.
     
    40
    Na hranici ofsajdu si pro míč seběhl Soiledis. Jeho centr nezvládl zachytit Ladislav Takács, o pár metrů za ním stojící Daniel Pudil už byl úspěšnější.
     
    39
    Ladra se znovu pokoušel kombinovat s Křapkou, jenže mladoboleslavskému obránci při zpracování přeskočil míč nohu a poté se odkutálel až mimo hrací plochu.
     
    38
    Do konce poločasu zbývá odehrát zhruba sedm minut. Povede se některému z týmů ještě před přestávkou skórovat, nebo se půjde do šaten za bezbrankového stavu?
     
    37
    Planić zaváhal ve vlastní šestnáctce, balon mu přeskočil levou nohu. Těžit z toho mohl Wágner, jenže nezareagoval včas a posléze byl obrán Cristeou.
     
    36
    Moutinho pasem z první vyslal po pravé straně vpřed Florina Tănase. Ten dělal vše, co byl v jeho silách, přes Daniela Pudila se ovšem k balonu neprorval.
     
    35
    Další nápor ze strany svěřenců trenéra Andronacheho ukončil až útočný faul, Buchovi přišlápl pravý kotník Ovidiu Popescu. Boleslav si může zase na chvíli oddechnout.
     
    34
    Vînovu průnikovou přihrávku odrazil Ladislav Takács pouze ke Comanovi. Talentovaný Rumun zkusil Šedu překvapit technickým pokusem, vzdálenější tyč ale o pořádný kus minul.
     
    33
    Antonín Křapka dostal spoustu času i prostoru k tomu, aby poslal balon do šestnáctky, centr se mu ale vůbec nepovedl. Rozehrávat tak bude Andrej Vlad.
     
    32
    Wágner z první roztáhl hru k Ladrovi. Ten si tentokráte na individuální průnik netroufl, místo toho hledal ještě Matějovského, vzájemně si však neporozuměli.
     
    31
    Matějovský vybojoval balon a pokusil se vyslat do úniku rozběhnutého Murise Mešanoviće, rychle couvající Valentin Creţu ale stačil odehrát hlavou do autu.
     
    30
    Creţu se proti Buchovi marně pokoušel něco vymyslet, talentovaný záložník v dresu Mladé Boleslavi jej vytlačil až na obrannou polovinu. U míče Planić.
     
    29
    Křapka si na pravé straně vyměnil balon s Ladrou a poté vyslal do vápna přízemní nabídku, kterou s ledovým klidem pokryl žlutý hříšník Iulian Cristea.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Cristea (FCSB).
     
    27
    Po několikaminutové odmlce se něco pokusila vymyslet také Mladá Boleslav, která bude poté, co Bogdan Planić zastavil Ladrův centr, zahrávat aut.
     
    26
    Boleslav přestála další rohový kop. Poté se do okamžité protiakce vydal Marek Matějovský, jenž se snažil vybojovat faul proti Popescuovi, sudí ale nechává hru plynout.
     
    25
    Popescu narýsoval zajímavou kolmici pro Florinela Comana. Ten se k zakončení nedostal kvůli Šedově výběhu, sudí ale stejně odmával ofsajd.
     
    24
    Bucha si zákrokem na hranici pravidel pomohl proti Planićovi, Cristea na to konto musel uklidit hru zpětnou nahrávkou pro brankáře Andreje Vlada.
     
    23
    Hosté v posledních minutách dominují. Tentokráte se k zakončení ze solidní pozice dostal Florinel Coman, jehož pokus zkrotil Jan Šeda až napodruhé.
     
    22
    Teď už musel Jan Šeda zasahovat. Přihrávku pro Moutinha nezastavil Túlio, portugalský útočník poté vyzval ke skórování Oaidu, jenž trefil pouze boleslavského brankáře.
     
    21
    Po dalším faulu na Comana, jehož poslal k zemi Hubínek, zahrávali hosté přímý kop. Míč do vápna poslal Vînă, zakončující Popescu z první trefil pouze padajícího Túlia.
     
    20
    Florinel Coman, na nějž fanoušci Boleslavi po souboji s Takácsem pískají, svůj centr o pořádný kus přetáhl. Nikdo z jeho spoluhráčů neměl šanci na míč dosáhnout.
     
    19
    Boleslavští působí v posledních minutách pasivním dojmem, herně navrch má soupeř. Další střelecký pokus vyslal Popescu, Hubínek znovu tečoval balon na roh.
     
    18
    Hosté se pokusili o jakýsi signál, z Comanovy kopačky dolétl balon na hranici pokutového území, tam ale číhal Takács, který jej odklidil do bezpečí.
     
    17
    Sám faulovaný hráč provedl exekuci nařízené standardní situace. Coman zkoušel podstřelit zeď, jeden z v ní stojících hráčů ale tečoval balon na roh.
     
    16
    Takács si kousek za šestnáctkou vyšlápl na Florinela Comana, jemuž se zpět na nohy dvakrát nechce. FCSB bude zahrávat přímý kop z hodně nebezpečné pozice.
     
    15
    Krajní beci hostujícího celku jsou zatím směrem dopředu hodně aktivní, velice často podnikají nebezpečné náběhy za obranu soupeře. Nyní to zkoušel Creţu, Popescu ale nenahrál přesně.
     
    14
    Aris Soiledis podstoupil těžký souboj s Tomášem Ladrou, který z něj nakonec vyšel jako vítěz. Zmohl se ale pouze na odkop, FCSB má k dispozici aut.
     
    13
    Poprvé o sobě dal vědět Florinel Coman. V prvním utkání suverénně nejnebezpečnější hráč rumunského týmu pláchl Křapkovi, jeho centr však nenašel nikoho z kolegů.
     
    12
    Další zajímavý náběh podnikl Valentin Creţu. Bucha jej nejprve sice nezastihl, o chvíli později ale stačil jeho centr alespoň odvrátit na autové vhazování.
     
    11
    Úvodní zajímavěji vypadající příležitost FCSB zastavilo ofsajdové postavení, svůj náběh za obranu soupeře špatně načasoval levý obránce Aris Soiledis.
     
    10
    Matějovský si všiml vlevo se pohybujícího Murise Mešanoviće. Autor tří branek v utkání proti Spartě se pokoušel prodrat ke střele, proti ovšem stále Planić.
     
    9
    Tănase výborně zpracoval míč a poté jej hodlal předat z druhé vlny si sbíhajícímu Creţuovi. Ten se k němu nedostal, navíc nedovoleně dohrál Pudila.
     
    8
    Wágner vybojoval faul na obranné polovině FCSB. K přímému kopu si stoupl Matějovský, po jeho přetaženém centru vracel míč do centra dění Pudil, včas ale stačil zareagovat Vlad.
     
    7
    S bráněním standardních situací soupeře mají hosté zatím problémy. I tentokráte dolétla Matějovského nabídka k Takácsovi, jemuž ovšem zakončení nevyšlo dle představ.
     
    6
    Mešanović se hnal do další zajímavě vypadající příležitosti, jenže balon si poslal až příliš daleko od nohy. Nakonec z toho bude pro Mladou Boleslav další roh.
     
    5
    Mešanović udržel balon proti soupeři a roztáhl hru k Tomáši Ladrovi. Ten opět dělal problémy svému strážci, po jeho centru ale tentokráte bude následovat odkop od branky.
     
    4
    Hosté kupředu příliš nespěchali. Vladův výkop za sebe hlavou prodloužil kapitán Florin Tănase, před dotírajícím Moutinhem zvládl míč mimo hru odkopnout Pudil.
     
    3
    Nakonec zahrávala Boleslav ještě dva rohy. Podařilo se jí dostat k dalšímu zakončení, jenže hlavička Tomáše Wágnera se mezi tři tyče nevešla. Vykopávat tak bude Vlad.
    2. Hlavičku Takácse zastavila v cestě do branky pravá tyčka
     
    2
    Obrovská šance pro domácí hned v úvodu zápasu! Ladra vybojoval rohový kop, načež Matějovský přesným centrem nalezl Ladislava Takácse, který hlavičkoval do tyče.
     
    1
    Belgický arbitr Lardot právě odstartoval dnešní utkání, pojďme na to! Rozehrávky se ujali domácí fotbalisté, kteří nastupují v bílých dresech, naopak svěřenci trenéra Andronacheho budou hrát v červeném.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Pudil, Takács, Túlio – Bucha, Matějovský (C), Hubínek, Ladra – Mešanović, Wágner
    Náhradníci: Stejskal – Fulnek, Auer, Budínský, Jiří Klíma, Ewerton, Jakub Klíma

    FCSB: Vlad – Creţu, Planić, Cristea, Soiledis – Vînă, Popescu, Oaidă – Tănase (C), Moutinho, Coman
    Náhradníci: Bălgrădean – Pantiru, Pintilii, Salomão, Gikiewicz, Ardelean, Belu-Iordache

    Rozhodčí: Jonathan Lardot – Florian Lemaire, Romain Devillers (všichni Belgie).
     
    FCSB

    Rumunský celek se v úvodu nového ročníku trápí, po pěti kolech rumunské nejvyšší soutěže se drží až na desátém místě v tabulce. Svěřenci zaskakujícího trenéra Vergila Andronacheho v lize nebodovali už tři utkání v řadě, o víkendu na domácí půdě padli proti Voluntari poměrem 1:3. O jedinou trefu se postaral Florinel Coman, velice nebezpečný a suverénně nejaktivnější hráč FCSB v prvním střetnutí s Mladou Boleslaví, která si na teprve dvacetiletého záložníka bude znovu muset dávat velký pozor. Pokud by fotbalisté z Bukurešti dnes v Loko Trans Aréně neuspěli, museli by se už druhou sezonu v řadě obejít bez evropských pohárů. Loni jim ve čtvrtém předkole Evropské ligy po výsledcích 1:3 a 2:1 vystavil stopku Rapid Vídeň.
     
    FK Mladá Boleslav

    Minulý čtvrtek podali svěřenci trenéra Webera v Giurgiu velice slušný výkon, především v prvním poločase byli nebezpečnější než jejich soupeř. S blížícím se koncem přebíralo otěže FCSB, jehož závěrečný nápor Boleslav i s trochou štěstí přestála bez inkasované branky. O víkendu si Středočeši v ligovém utkání vyšlápli na pražskou Spartu. Doposud nejlepší utkání nového ročníku nabídlo divákům v zaplněné Loko Trans Aréně hned sedm gólů, celek z města automobilů nakonec po Budínského trefě ze čtvrté minuty nastavení zvítězil 4:3. Hattrickem a jednou asistencí se blýskl Muris Mešanović. V boleslavském dresu dnes naposledy nastoupí Nikolaj Komličenko, nejlepší střelec minulé sezony, který by měl koncem týdne s největší pravděpodobností přestoupit do Lokomotivu Moskva.
     
    Příjemný čtvrteční večer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitního fotbalu! Hned tři české týmy dnes čekají odvetná utkání v rámci třetího předkola Evropské ligy, my se zaměříme na souboj Mladé Boleslavi s FCSB. Z Rumunska si Středočeši přivezli nadějnou remízu 0:0, jak si povedou dnes? Začínáme v 19:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 90+1. Pantiru

    Karty:   45+2. Křapka (MBL), 90+4. Fulnek (MBL) – 28. Cristea (STB), 48. Tănase (STB), 50. Soiledis (STB), 61. Coman (STB), 83. Planić (STB)   75. Křapka (MBL)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 17:17.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Pudil, Takács, Túlio (46. Fulnek) – Bucha, Matějovský (C), Hubínek (90+2. Jiří Klíma), Ladra – Mešanović, Wágner (70. Ewerton)
    Náhradníci: Stejskal – Fulnek, Auer, Budínský, Jiří Klíma, Ewerton, Jakub Klíma

    FCSB: Vlad – Creţu, Planić, Cristea, Soiledis – Vînă, Popescu, Oaidă – Tănase (C), Moutinho (63. Pantiru), Coman
    Náhradníci: Bălgrădean – Pantiru, Pintilii, Salomão, Gikiewicz, Ardelean, Belu-Iordache

    Rozhodčí: Jonathan Lardot – Florian Lemaire, Romain Devillers (všichni Belgie)

    Diváci: 4695
    08.08.2019
    FCSB - Mladá Boleslav 0:0

    Karty:   16. Popescu (STB), 54. Oaidă (STB), 90+1. Coman (STB), 90+4. Moutinho (STB) – 28. Matějovský (MBL), 47. Komličenko (MBL), 56. Mešanović (MBL)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:7. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:17.
    ocianews.com