Helsinki – Riga FC 2:2 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Feyenoord 1:1 (kon.) | Spartak – Thun 2:1 (kon.)
AIK Stockholm – Šeriff Tiraspol 1:1 (kon.) | BATE – FK Sarajevo 0:0 (kon.) | FK Sūduva – Maccabi Tel Aviv 2:1 (kon.)
Bnei Yehuda – Neftçi Baku 2:1 (kon.) | Zorja Luhansk – CSKA Sofia 1:0 (kon.) | Yeni Malatyaspor – Partizan Bělehrad 1:0 (kon.)
Mladá Boleslav – FCSB 0:1 (kon.) | Apollon Limassol – Austria 3:1 (kon.) | Salihorsk – Turín 1:1 (kon.)
Zrinjski Mostar – Malmö 1:0 (kon.) | New Saints – Ludogorec 0:4 (kon.) | Trabzonspor – Sparta 2:1 (kon.)
Beer Ševa – Norrköping 3:1 (kon.) | Valletta – Astana 0:4 (kon.) | AEK Atény – Universitatea Craiova 1:1 (kon.)
Plzeň – Antverpy 2:1 (po pr.) | Frankfurt – Vaduz 1:0 (kon.) | Eindhoven – Haugesund 0:0 (kon.)
Gent – Larnaka 3:0 (kon.) | Alkmaar – Mariupol 4:0 (kon.) | Štrasburk – Lokomotiv Plovdiv 1:0 (kon.)
Aris Soluň – Molde 3:1 (po pr.) | Aberdeen – Rijeka 0:2 (kon.) | Rangers – Midtjylland 3:1 (kon.)
Wolverhampton – Pjunik 4:0 (kon.) | Braga – Brøndby 3:1 (kon.) | Espanyol – Luzern 3:0 (kon.)
konec
AEK Atény
1:1 (1:0)
Universitatea Craiova
Čtvrtek 15.08.2019, 20:00 • Olympic Stadium, Atény • Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    První utkání:

    Tyto dva týmy už se spolu jednou střetly a mnohem lépe vykročily do dvojutkání Athény, které jsou favoritem v této fázi soutěže. První půle sice branku nepřinesla, jenže pak se řecký tým prosadil hned dvakrát. Nejprve se prosadil Mantalos, který dostal nádherný centr do šestnáctky, kde byl úplně sám a hlavičkou přeloboval gólmana. Pět minut před koncem zápasu se ještě prosadil Livaja, který určil skóre zápasu.

    Sestava Atén: Barkas – Paulinho, Vranjes, Svarnas, Hult – Simao, Simoes – Verde (65. Oliveira), Geraldes, Mantalos – Klonaridis (39. Livaja).

    Sestava Craiovy: Pigliacelli – Briceag, Acka, Kelić, Bancu – Ivanov (66. Qaka), Mateiu, Cicaldau – Barbut (73. Ionita), Roman (73. Fortes), Vatajelu.
     
    AEK Atény

    Atény za sebou mají v této sezóně naostro jen jedno utkání, a to navíc duel třetího předkola kvalifikace Evropské ligy. Liga jim ještě nezačala, ta se rozjede až za necelé dva týdny. V přípravě odehráli Řekové sedm zápasů. V těch prohráli je jednou, když nestačili na slovenský Trenčín. K tomu přidali tři výhry a tři porážky.
     
    Universitatea Craiova

    To Craiova už je nějakou dobu v plném zápřahu. Svou cestu v rámci Evropské ligy zahájila již v prvním předkole. Postupně přešla přes Sabail, nad kterým vyhrála dvakrát 3:2, a Honvéd, přes který přešla až na penalty, když obě utkání skončila po základní hrací době 0:0.

    Naplno se už rozjela také rumunská liga. Univesitatea odehrála již pět utkání, po kterých ji patří šesté místo. Sice vyhrála tři zápasy, ovšem dva také prohrála. Celkem v lize vstřelila sedm branek, ale dostala jich pět.
     
    Úvodní sestavy:

    AEK Atény FC: Barkas – Lopes, Svarnas, Vranješ, Paulinho – Simões, Krstičić – Mantalos (C), Livaja, Geraldes – Oliviera.
    Náhradníci: Tsinotas, Bakakis, Oikonomou, Verde, Almpanis, Simão, Galanopoulos.

    Universitatea Craiova: Pigliacelli – Bancu (C), Kelić. Acka, Martić – Cicâldău, Mateiu, Ivanov – Mihăilă, Roman, Bărbuț.
    Náhradníci: Popescu, Borța, Vătăjelu, Fortes, Hreniuc, Constantin, Ioniţă.

    Rozhodčí: Brisard (FRA) – Pages (FRA), Boudigian (FRA).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy jsou již nastoupeny na hřišti! Domácí celek zvolil klasickou žlutočernou kombinaci, zatímco hosté dnes nastoupí v modrobílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí právě zapískal do své píšťalky a utkání nám tedy mohlo začít! O úvodní výkop se postarala Craiova, která má však s rozehrávkou problém.
     
    2
    Cicâldău se provinil faulem na útočné polovině a připravil svůj tým o menší tlak, který si dokázala Craiova připravit. Předtím přišla i střela, ale byla sražena přesně do míst, kde byl připravený Barkas.
     
    3
    Na druhé straně přišel jen dlouhý nákop, který se Aténám moc nepovedl. Míč totiž dolétl přesně k nohám Pigliacelliho, který měl okolo sebe dostatek místa.
     
    4
    Úvod zápasu je však hodně opatrný. Boj se odehrává především ve středu hřiště, kde mají navrch hostující hráči, kteří znovu balón vybojovali.
     
    5
    Livaja předvedl velmi efektní ale hlavně efektivní kličku z míče a zbavil se soupeře na polovině. Jeho následný centr už však tak přesný nebyl.
     
    6
    Cicâldău byl sražen v pokutovém území k zemi a ani trochu se mu to nelíbí. Není mu to však nic platné, jelikož sudí se rozhodl penaltu nepískat.
     
    7
    Tak tohle už bylo nebezpečné a Craiova se klidně mohla vrátit do dvojutkání! Centr do šestnáctky totiž našel přesně nohu hostujícího hráče, jenže jeho rána z první šla vysoko nad!
     
    8
    Na druhé straně je zatím nejaktivnějším hráčem Livaja. Ten to zkoušel tentokrát individuálně, načež ještě centroval. Jeho centr byl sražen na rohový kop.
     
    9
    Barkas nyní musel vypomoci svému týmu. Za dlouhým nákopem se totiž hnala hned dvojice soupeřů, ale aténský brankář byl u míče včas.
     
    10
    Livaja je zatím opravdu hodně vidět. Vystihl nepřesnou rozehrávku Acky. Zkusil to rovnou z první z uctivé vzdálenosti, ale mířil nad branku Craiovy.
     
    11
    Paulinho byl stažen za dres a rozhodčí si toho všiml. Atény tak mohou pokračovat s míčem na svých kopačkách na útočné polovině.
     
    12
    A právě Paulinho se účastnil hned další akce. Dostal solidní přihrávku do běhu, jenže ta byla o kousek delší, než by domácí hráč potřeboval, a míč skončil v autu.
     
    13
    Útočná fáze se hostujícímu celku naprosto vytratila. Začátek utkání měl sice dobrý, jenže teď není schopný se dostat do nějaké útočné akce, natož gólové.
     
    14
    No, teď už se ale Univesitatea dostala do útoku! vystihla totiž nepřesný pas, díky čemuž se dostal k míči Mihăilă. ten nastartoval své rychlé nohy a vypadalo to na zajímavou příležitost. Na poslední chvíli ho stihl zakřižovat obránce Atén, jenž poslal míč do autu.
     
    15
    Následoval faul na útoční polovině Atén a Craiova měla šanci standardní situace. S tou ale nezaložila vůbec dobře a neohrozila Barkase v brance.
     
    16
    Žlutočerní se chtěli prezentovat rychlým přechodem do útoku, avšak přihrávka domácímu týmu ani trochu nevyšla a připravila AEK o balón.
     
    17
    Tak to byla první gólová šance v podání domácího týmu! Livaja se dostal do slibné příležitosti, ale jeho pokus byl zastaven obráncem. Následovaly ještě zmatky v defenzivě Craiovy, ale ty k brance nevedly.
     
    19
    Vranješ byl nepřijemně dohrán na vlastní obranné polovině, i když bylo jasné, že soupeř nemůže získat míč. Po chvilce se však zvedl a bude pokračovat.
     
    20
    U míče jsou znovu hostující fotbalisté, kteří budou znovu dobývat obranu domácích. Zatím se však ani nemohou pořádně dostat na útočnou polovinu.
     
    21
    Zatím nevidíme moc pohledný fotbal. Neviděli jsme ještě ani jednu gólovou příležitost. Ani jeden z gólmanů zatím nepředvedl těžší zákrok.
     
    22
    Žlutou kartu dostává Krstičić (AEK Atény FC).
     
    23
    Craiova měla standardní situace a nevymyslela jí vůbec špatně. Přišel dlouhý centr, který hlavou trknul jeden z hostí, ale nemířil mezi tři tyče.
     
    24
    Mantalos se individuálně probil až do zakončení a provedl to velmi efektivními kličkami. Jeho následná střela ale znovu nešla mezi tři tyče.
     
    25
    Na druhé straně přišla střela v podání Mateiua, jenže jeho rána ze střední vzdálenosti jen zaduněla o bariéru za brankou. Dnes si střelci nepotykali s přesností.
     
    26
    AEK Athény právě vstřelily branku!
    Atény právě udělali obrovský krok k postupu, který si právě nejspíše zajistili! MANTALOS dostal přihrávku a dvěma krásnými kličkami se dostal až do šestnáctky. Tam si míč navedl do lepší pozice a střelou přes dva hráče nedal gólmanovi hostí šanci. Nádherná střela k tyči.
    26. MANTALOS - 1:0
     
    28
    A už to mohlo být o dvě branky! To by definitivně pohřbilo šance Craiovy. Oliviera dostal krásný přízemní pas na vzdálenější tyč, ovšem jeho pokus srazil obránce hostí na roh.
     
    29
    Po centru z rohového kopu se dostal domácí fotbalista k hlavičce, jenže ta mířila přesně doprostřed branky, kde byl připravený Pigliacelli a míč chytil.
     
    30
    Oliviera znovu v akci. Tentokrát to zkoušel individuálně a dostal se ke střele. I ta však byla sražena na rohový kop. Vypadá to, že mu dnes není přáno.
     
    31
    V posledních minutách je na hřišti je jedno mužstvo, a to domácí. Ti už svého soupeře k ničemu nepouštějí. Je škoda, že na dnešní zápas je zavřený stadion.
     
    32
    Na míč si po delší době sáhl také Barkas, který mohl rozehrávat ze sví pozice. Jeho centr však sebrali jen hráči Craiovy, kteří mohou konečně něco vymyslet.
     
    33
    Wow, mohlo být vyrovnáno z ničeho nic! Mihăilă se dostal k přihrávce, přestože měl proti sobě soupeře. Poté vypálil nádhernou střelu na zadní tyč, jenže ta těsně minula branku!
    33. Mihăilă mířil kousek vedle.
     
    34
    Tato situace by mohla vlít novou krev do žil rumunskému týmu. Ten je znovu u míče na vlastní obranné polovině, kde zatím kombinují obránci jen mezi sebou.
     
    35
    A přechod do útoku Craiově ani trochu nevyšel. Dlouhý nákop letěl až na Barkase. Ovšem ani Atény se moc v útoku nepředvedly. Znovu to drhne.
     
    36
    Cicâldău to zkusil z dobré vzdálenosti. Jeho rána však jen trefila obránce, od něhož se míč odrazil je na rohový kop. Ten bude kopnut z levé strany.
     
    37
    Menší zmatky v domácí obraně sice nadělal, ale k přímému ohrožení gólmana nedošlo. Ten navíc zariskoval a vyběhl daleko, míč však získal.
     
    38
    Craiova je nyní jak vyměněná. Dokáže se udržet na balónu a žene se každou možnou chvíli do útoku. Tam tomu však stále něco chybí.
     
    39
    Teď už jsou u míče aténští fotbalisté, kteří zatím kombinují jen na své obranné polovině. Craiova však nenapadá a vypadá to, že se smiřuje s výsledkem.
     
    40
    Svarnas měl na své straně dostatek prostoru, takže mohl nacentrovat do šestnáctky. Tam měl dva spoluhráče, jenže jeho pas šel mimo oba dva.
     
    40
    Atény mohly vést o dvě branky, chyběly jen centimetry! Oliviera si totiž naběhl za obranu a vypálil. Jeho střela se však jen odrazila od tyče!
     
    41
    Hostující hráč nyní zahrál na středu hřiště rukou, takže balón je logicky přisouzen domácímu týmu. Ten hraje to, co potřebuje a nikam se nežene.
     
    42
    Na druhé straně přišel dlouhý centr až do velkého vápna, jenže tento vysoký nákop si celkem bez problémů sebral domácí gólman do svých rukavic.
     
    44
    Poločas se už spíše jen dohrává, ale na hřišti to vypadá, že je rozhodnuto o osudu celého dvojutkání. Což je dost možná pravda, jelikož domácí vedou v součtu už o tři góly a mají minimálně velmi dobře nakročeno do další fáze vyřazování.
     
    45
    Mihăilă měl obrovskou šanci! V těžké pozici si totiž obhodil gólmana a mohl zamířit do prázdné. V tu chvíli se tam seběhli tři obránci domácího týmu, kteří znemožnili hráči hostí zakončit. Ten sebou poté plácl na zem a vidí žlutou kartu za filmování.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani jednu minutu, takže první půle už je za námi. A nejspíše je rozhodnuto o postupujícím do další fáze předkol bojů o Evropskou ligu. Atény totiž vedly po prvním zápase o dvě branky, navíc se radovaly i dnes. Jako správný kapitán se ukázal Mantalos, který se povedenou individuální akcí dostal do dobré pozice, odkud vstřelil gól. Craiova měla mírný a sympatický tlak na začátku, jenže ten k ničemu nevedl, načež se na hřišti objevovalo už pouze domácí mužstvo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Už nám začala i druhá pětačtyřicetiminutovka dnešního utkání. Tentokrát měli na starosti výkop domácí fotbalisté, kteří kombinují na obranné polovině.
     
    47
    Odkud se zatím Atény vůbec nikam neposunuly. Gólmanovi se však moc nepovedl výkop, takže se míče v dobré vzdálenosti ujali hosté a měli aut.
     
    48
    Následoval ještě jeden aut, po kterém se dostal míč až do šestnáctky. Tam byl připravený hráč Craiovy, jenže střela mu nesedla a Barkas v pohodě zachytil.
     
    49
    Unversitatea zahrávala standardní situace z velkého úhlu ale z dobré vzdálenosti. Domácí obrana ovšem byla pozorná a odhlavičkovala míč mimo nebezpečí.
     
    50
    Přesto se Craiova již celkem dlouho drží na útočné polovině, kde kombinuje. Nakonec přišel centr, ke kterému se probil Roman. Jeho hlavička však nebyla v tísni přesná.
     
    52
    Paulinho na druhé straně natáhl ke střele, která nebyla vůbec špatná. Měla dobrou razanci, ale bohužel pro domácí šla přesně doprostřed brány.
     
    53
    Nastolený trend z konce prvního poločasu ovšem pokračuje. Nevidíme moc záživný fotbal, navíc oba týmy mají ve své hře hodně nepřesností.
     
    54
    Obrovská šance Craiovy, jenže té se dnes nedaří vstřelit branka! Cicâldău si naběhl za obranu a vyslal nádhernou ránu z první. Ta jen prosvištěla těsně nad břevnem.
     
    55
    Střídání v týmu Universitatea Craiova: ze hřiště odchází Mihăilă, přichází Vătăjelu.
     
    56
    Hráč Craiovy byl faulován na útočné polovině v celkem dobré vzdálenosti. Na přímou střelu to je sice daleko, ale na nějaký signál s centrem to je ideální.
     
    57
    Craiova sice vstřelila branku, jenže těsně před to bylo pískáno, takže nemůže být uznána! Je však otázkou proč. O ofsajd ani faul se v žádném případě nejednalo, takže se dá říct, že hostům byla upřená regulérní branka...
     
    58
    Střídání v týmu AEK Atény FC: ze hřiště odchází Krstičić, přichází Simão.

    Střídání v týmu AEK Atény FC: ze hřiště odchází Livaja, přichází Verde.
     
    59
    Oba týmy už za sebou dnes mají střídání. možná trochu překvapivě střídal na domácí straně nejlepší hráč zápasu Livaja.
     
    60
    V posledních minutách se navíc hodně přerušuje. Hra nemá skoro vůbec žádné tempo. Atény hrají jen to, co potřebují. Craiova se snaží, ale k ničemu to nevede.
     
    61
    Dlouhá přihrávka na hostujícího záložníka byla sražena na autové vhazování. Z toho nebezpečí nevzešlo a dopředu se ženou domácí.
     
    62
    Své rychlé nohy zapnul Paulinho, který se snažil zasekávačkou zbavit protihráče. Ten jeho úmysl ovšem přečetl a stihl ho odzbrojit.
     
    63
    Tým Universitatea Craiova právě vstřelil branku! Craiova se poprvé v zápasech s Aténami prosazuje a může ještě živit svou naději na postup! Hosté rychle rozehráli standardní situaci. Na centr do šestnáctky si naběhl IVANOV, který nebyl nikým atakován a v pohodě poslal míč do brány.
    63. IVANOV - 1:1
     
    63
    Střídání v týmu Universitatea Craiova: ze hřiště odchází Roman, přichází Fortes.
     
    65
    U míče jsou aténští fotbalisté, kteří jsou trochu opaření inkasovanou brankou. Na druhou stranu Craiova hodně napadá a snaží se získat míč.
     
    66
    Jenže Atény to vykombinovaly a v současné době se nacházejí na útočné polovině. brance už byly na dostřel, jenže už se odebraly s míčem na střed hřiště.
     
    67
    A zahraje si také Barkas. Od domácího týmu to byl tedy značný ústup, když si vezmeme, že už byl na hranici šestnáctky.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Bancu (Universitatea Craiova).
     
    69
    Hráči právě absolvují pitnou pauzu. Hra je tedy na chvilku přerušena a oba týmy se občerstvují.
     
    70
    Už se ale pokračuje ve hře! Viděli jsme však jen další nepřesnost, kterých je dnes plné hřiště. U míče jsou v současné době hostující fotbalisté.
     
    71
    Fortes vletěl hodně tvrdě do souboje. Zvedl celkem vysoko nohu, zatímco Vranješ chtěl míč odehrát hlavou. Přišel tedy střed, ale Vranješ bude pokračovat.
     
    72
    Bărbuț běžel za dlouhým nákopem, ale přitom doslova srazil jako buldozer hráče soupeře, za což mu je po právu odpískán faul. Míč pro domácí.
     
    73
    Jenže ti se na něm nemohou za žádnou cenu udržet. už spíše jen odkopávají míče a snaží se soustředit na obranu. Craiova má volné pole působnosti.
     
    74
    No a mohlo být zaděláno na drama! Pěkný centr do šestnáctky šel totiž přesně na hlavu hostujícího hráče. Ten mířil na zadní tyč, ovšem tu o kousek minul!
     
    75
    Atény opravdu absolutně rezignovaly na nějakou útočnou hru. Většina hráčů čeká na polovině na případný kontr soupeře, která by chtěla zastavit.
     
    76
    A útoky v podání hostujícího týmu opravdu přicházejí. Navíc obrana domácího celku není schopna je moc zastavovat.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Barkas (AEK Atény FC).
     
    79
    No, tak v posledních minutách je na hřišti opravdu je jedno mužstvo. Domácí mohou být nakonec rádi, že je stadion z důvodu rasistických urážek uzavřen. Toto by diváci opravdu vidět nechtěli.
     
    80
    Fortes v gólové příležitosti, tohle měla být branka! Dostal centr někam na hranici malého vápna a byl tam sám. Vypadalo to, že mu však o kousek nevyšel krok, takže mířil vedle tyče!
     
    80
    Střídání v týmu Universitatea Craiova: ze hřiště odchází Ivanov, přichází Constantin.
     
    81
    Craiova hodně nepříjemně kouše svého soupeře a tomu se ani v obraně moc nedaří. Absolutně nezachytává náběhy soupeře, jenže ten toho nevyužil.
     
    82
    Nyní se po dlouhé době dostaly Atény k míči. Přesto se dostaly pod tlak a vysvobodila je píšťalka rozhodčího, který odpískal hostům faul.
     
    83
    Střídání v týmu AEK Atény FC: ze hřiště odchází Simões, přichází Galanopoulos.
     
    84
    Universitatea měla k dispozici rohový kop, ale žádné nebezpečí z něj nevzešlo. Hosté se však dále drží u míče na útočné polovině.
     
    85
    Atény se dostaly k míči, ale jen ho poslaly přes celé hřiště na Pigliacelliho. Ten okamžitě rozehrál, ovšem jeho pas nebyl ani trochu přesný.
     
    86
    Craiova se nadále snaží, během chvilky se znovu dostala k balónu, ale zatím to k ničemu nevede. Barkas ještě nemusel předvést žádný super zákrok.
     
    87
    Bărbuț si chtěl obhodit soupeře a postupovat sám na branku. Obránce domácích ovšem jeho úmysl přečetl, připravil ho o míč a odpálil daleko od branky.
     
    88
    Atény se po asi patnácti minutách dostaly s míčem na útočnou polovinu. Dlouho se však nezdržely, jelikož nepřesná přihrávka skončila až v autu.
     
    89
    To byl pěkný centr v podání hráče hostí. Nejvýše se však dostal Barkas, jenže sebral míč ze vzduchu. Poté ho poslal daleko od své brány.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Svarnas (AEK Atény FC).
     
    90
    Nastavovat se bude ještě pět minut!
     
    90+2
    vypadá to, že si Atény závěr zápasu zkušeně pohlídají. Drží totiž míč na útočné polovině, kde navíc vybojovaly autové vhazování daleko od své brány.
     
    90+3
    Craiova se nemůže za žádnou cenu dostat k míči. Toto dvojutkání je rozhodnuto, do další fáze postupují Atény, díky výhře v prvním utkání.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Dani Verde (AEK Atény FC).
     
    90+4
    Atény však mohly vyhrát i v dnešním zápase! Dani Verde šel sám na gólmana, kterého chtěl podstřelit. Pigliacelli však zůstal na zemi a míč si pohlídal. Verde poté držel za dres gólmana a vidí po zásluze žlutou.
     
    90+5
    Craiova ještě mohla upravit výsledek a připsat si dnes výhru. Hlavička byla velmi solidní, ale jeden z domácích hráčů ji srazil na rohový kop.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dvojutkání nakonec vyšlo lépe Aténám, které celkově vyhrály 3:1 a radují se z postupu do dalšího předkola o Evropskou ligu. Dnešní utkání skončilo 1:1, i když Atény by za to měly být hodně rády. Craiova ve druhém poločase jasně vládla, ale dokázala vstřelit jen jednu branku. Tu dal v 63. minutě Ivanov, jenže hostující celek se na nic víc nezmohl.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:3.
    Střely mimo: 3:8.
    Rohy: 3:5.
    Ofsajdy: 0:6.
    Fauly: 15:18.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:00:25)

    Denisa Józsová

    Branky: 26. Mantalos – 63. Ivanov

    Karty:   22. Krstičić (AEK), 77. Barkas (AEK), 90. Svarnas (AEK), 90+4. Verde (AEK) – 45. Mihăilă (CRI), 68. Bancu (CRI)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:8. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 15:18.
    AEK Atény: Barkas – Lopes, Svarnas, Vranješ, Paulinho – Simões (83. Galanopoulos), Krstičić (58. Simão) – Mantalos (C), Livaja (58. Verde), Geraldes – Oliviera.
    Náhradníci: Tsinotas, Bakakis, Oikonomou, Verde, Almpanis, Simão, Galanopoulos.

    Universitatea Craiova: Pigliacelli – Bancu (C), Kelić. Acka, Martić – Cicâldău, Mateiu, Ivanov (80. Constantin) – Mihăilă (55. Vătăjelu), Roman (63. Fortes), Bărbuț.
    Náhradníci: Popescu, Borța, Vătăjelu, Fortes, Hreniuc, Constantin, Ioniţă.

    Rozhodčí: Brisard (FRA) – Pages (FRA), Boudigian (FRA)

    Diváci: 0 (uzavřený stadion)
    08.08.2019
    Universitatea Craiova - AEK Atény 0:2

    Branky: 60. Mantalos, 85. Livaja

    Karty:   81. Vatajelu (CRI) – 90+3. Mantalos (AEK)

    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 11:13.
    thejrc.org