Trenčín – K. Vary 9:3 (kon.) | Kladno – Füchse 5:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Púchov 4:3 (kon.)
Kobra – Příbram 5:0 (kon.) | Linz – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
9:3 (3:2, 4:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 16.08.2019, 12:30 • Sportcentrum Lužánky, Brno • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:11
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Již devátý kotouč loví ze své sítě karlovarští brankáři. Během signalizované výhody tečoval nabídku od modré přesně do horního rohu BRANDON ALDERSON. Asistence: David Kajínek, Adam Lapšanský.
     
    41:07
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Během hry ve stejném počtu se hokejisté Trenčína prosazují již po osmé. Po souhře s Mikyskou a Bartovičem prostřeluje Novotného PETER ŠIŠOVSKÝ. asistence: Josef Mikyska, Milan Bartovič.
     
    37:25
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    A máme tu další branku v karlovarské síti. Z blízkosti brány Novotného prostřelil z extraligových ledů dobře známý MILAN BARTOVIČ. Asistence: Marek Valach.
     
    36:44
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Slovenský celek však přichází s rychlou odpovědí a vede znovu o tři branky. Svou druhou přesnou trefu v zápase přidává po přihrávce Aldersona ADAM LAPŠANSKÝ. Asistence: Adam Lapšanský.
     
    36:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Také Energie využívá svou početní výhodu. VLADIMÍR EMINGER vymýšlel, co udělá s kotoučem. Nakonec se do něj opřel a trefil přesně prostor mezi rukou a tělem brankáře Valenta. Asistence: Tomáš Knotek.
     
    31:10
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Svoji druhou přesilovou hru už Trenčín využívá a odskakuje na rozdíl tří branek. Tomáš Starosta vyslal přízemní střelu od modré čáry, JAKE COUGHLER ji následně šikovně tečoval přesně mezi betony brankáře. Zkompletoval tak hattrick. Asistence: Tomáš Starosta.
     
    21:59
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Do rychlého úvodu druhé třetiny lépe vstupují hokejisté slovenského týmu. Zámořský útočník JAKE COUGHLER se trefuje již podruhé v zápase. Bez asistence.
     
    15:15
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Druhá polovina první periody se nese v duchu velkého množství gólů. Slovenský celek se totiž znovu vrací do vedení. JAKE COUGHLER ujel karlovarské obraně a zkušeně překonal gólmana soupeře. Asistence: Martin Chromiak.
     
    14:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vyrovnaný stav však nevydržel příliš dlouho. Západočeši znovu nakopli motory a po tlaku střílí svou druhou branku. Prosadil se aktivní NICOLAS HLAVA.
     
    12:26
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Karlovarští zůstali i nadále pod tlakem a po zakázaném uvolnění inkasují znovu. Bednář musí lovit kotouč ze sítě po zakončení PETER SOJČÍK. Asistence: Martin Chromiak.
     
    11:38
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Tentokrát už byli hokejisté Trenčína úspěšnější. Přesnou střelou z pravé strany se prosadil bývalý útočník Energie ADAM LAPŠANSKÝ.
     
    01:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku utkání! TOMÁŠ MIKÚŠ najel do útočné třetiny po pravém křídle a z úhlu vystřelil na Valenta. Tomu kotouč výstrojí propadl a Energie se tak ujímá vedení. Asistence: Martin Kohout.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 12. Lapšanský, 13. Sojčík (Chromiak), 16. Coughler (Chromiak), 22. Coughler, 32. Coughler (Starosta), 37. Lapšanský (Alderson), 38. Bartovič (Valach), 42. Šišovský (Mikyska, Bartovič), 52. Alderson (Kajínek, Lapšanský) – 2. Mikúš (Kohout), 15. Hlava, 37. Eminger (Knotek)


    HK DUKLA Trenčín: Valent (Tomek) – Luhový, Kajínek, Starosta, Rajnoha, Sládok, Bokroš, Dužek, Stacha – Alderson, Mikyska, Lapšanský, Batovič, Valach, Šišovský, Chromiak, Coughler, Sojčík, Jakubec, Švec
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (32. Novotný) – Rohan, Straka, Kubka, Šafář, Eminger, Gabrhelík, Plutnar (A), Rulík – Hlava, Kverka, Gorčík – Vondráček, Skuhravý (C), Koblasa – Kohout, Knotek, Mikúš (A) – Vildumetz, Křehlík, Křemen
    thejrc.org