Nové Zámky – Tychy 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – EC-KAC 4:7 (kon.) | Zvolen – Mulhouse 5:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
SCORPIONS de Mulhouse
sk Pátek 16.08.2019, 19:00 • Zvolen, Slovensko • Memoriál Pavla Zábojníka
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Zvolen dal gól!
    Tak predsa Zvolen pridáva aj piaty gól. Hostia zle vyviezli puk, domáci ho vypichli. WILLIE CORRIN vystrelil opäť švihom od ľavého kruhu a Papillon zrejme nič nevidel, pretože to nebol nejaký ťažký puk. Toto sa dalo chytiť, keby ho bol videl – 5:1.
     
    58:57
    Garrett Thompson v dvoch tutovkách tesne pred bránou, gólman už ležal a Thompson ho dva krát obhadzoval, dva krát však bekhendom trafil ponad bránu. Dva krát navlas rovnako.
     
    57:59
    Marco Halama v obrovskej šanci, ale zahadzuje aj svoj druhý samostatný nájazd v zápase. Ako zakončenie opäť zvolil blafák, ale ten mu veľmi nevyšiel.
     
    55:57
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Handlovský – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme SCORPIONS de Mulhouse (Onno – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    Vylúčenie v tíme SCORPIONS de Mulhouse (Cruchendeau – 2 min., hrubosť).
     
    53:37
    Krásna individuálna akcia Jána Chlepčoka, za bránou o konštrukciu obohral protihráča, natlačil sa pred bránu a zakončil. Gólman hostí však bol na mieste a vyráža.
     
    44:38
    Marco Halama našiel medzi kruhmi Chlepčoka, ale jeho pokus bez prípravy gólman Mulhousu s problémamy ale kryje.
     
    42:59
    Vylúčenie v tíme SCORPIONS de Mulhouse (Onno – 2 min., pád pod nohy).
     
    39:22
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Marco Halama korčuľoval sám na Papillona, pokúsil sa o parádičku v podobe zakončenia pomedzi vlastné nohy, puk ale triafa pravý betón. Veľa ale nechýbalo.
     
    37:15
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (M. Halama – 2 min., hákovanie).
     
    36:52
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Prečíslenie dvoch na jedného Marcinek s Marco Halama smerovali na jedniného obrancu hostí. Marcinek prihral Halamovi, no jeho pohotové zakončenie končí mimo brány.
     
    33:51
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Kyle Bonis dostal ideálnu prihrávku medzi kruhy, vystrelil švihom na vyrážačku, ale Papillon opäť strelu vystihol.
     
    32:21
    Hostia v ďalšej výbornej streleckej pozícii. Bowes dostal puk pred bránu, vystrelil bez prípravy a puk triafa Hollého niekde do pleca.
     
    30:24
    Mulhouse dáva gól! Hostia znižujú na 4:1. Bryan Ten Braak vybojoval za bránou puk, posunul ho medzi kruhy rovno na voľného DAMIENA RAUXA a ten prestrelil Hollého.
    Asistoval: Bryan Ten Braak.
     
    27:25
    Zvolen dal gól!
    HKM využíva hneď svoju prvú presilovku v zápase. WILLIE CORRIN si na modrej potiahol puk, švihom tvrdo vystrelil a prestrelil všetko pred sebou čo mu stále v ceste na bránu – 4:0.
    Asistoval: Bruno Mráz
     
    26:20
    Vylúčenie v tíme SCORPIONS de Mulhouse (Bowes – 2 min., držanie).
     
    22:45
    Šanca hostí v presilovke. Wilson vypálil od pravého kruhu bez prípravy, no Juraj Hollý puk krásne chytá do lapačky.
     
    22:19
    Patrik Halama na modrej čiare vypichol puk, namieril si to na bránu hostí, ale strela na vyrážačku tesne minula bránu.
     
    22:03
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Preisinger – 2 min., hrubosť).
     
    13:14
    Zvolen dal gól!
    MARCO HALAMA pridáva v rýchlom slede už tretí zvolenský gól. Mladý domáci útočník sa ocitol s pukom sám pri pravom kruhu a strelou do ľavého horného rohu zvyšuje už na 3:0.
     
    11:30
    Zvolen dal gól!
    Zvolen pridáva druhý gól. Ben Betker potiahol puk v útočnej tretine popri ľavom mantineli pred bránu, ideálne puk nabil BRUNOVI MRÁZOVI, tomu puk nesadol ideálne, ale aj napriek tomu trafil Papillonovi ponad rameno a svoju tretiu šancu v zápase už premieňa – 2:0.

    Asistoval: Ben Betker
     
    08:43
    Kyle Bonis ideálne vysunul Bruna Mráza do ďalšej tutovky, Mráz pred bránou zamiešal, no ani blafák tentokrát na druhú stranu ako pred chvíľou nedotiahol na gól.
     
    05:47
    Ďalšia tutovka Zvolena. V oslabení unikol Bruno Mráz, on svoj nájazd previedol lepšie, ale ani jemu blafák nevyšiel. Fantastický hosťujúci gólman Quentin Papillon.
     
    05:33
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Dubina – 2 min., sekanie).
     
    04:14
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Ján Chlepčok mal k dispozícii samostatný nájazd, ušiel obrane hostí, ale bekhendový blafák medzi betóny mu Papillon vystihol.
     
    01:23
    Zvolen dal gól!
    Ján Chlepčok vyhral pred trestnou lavicou osobný súboj a v prečíslení dvoch na jedného pekne prihral MILOŠOVI KELEMENOVI, ten do prihrávky nastrčil hokejku a HKM vedie 1:0.
    Asistencia: Ján Chlepčok.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 2. Kelemen (Chlepčok), 12. B. Mráz (Betker), 14. M. Halama, 28. Corrin (B. Mráz), 60. Corrin – 31. Raux (Braak)


    HKM Zvolen: Hollý (Tomek) – Betker, Corrin, Drgoň (C), Maier, S. Tomko, Fatul, Dubina, M. Roman – Thompson, Bonis, B. Mráz – Handlovský (A), Preisinger (A), Kolenič – Chlepčok, M. Halama, Kelemen – Magdolen, P. Halama, Marcinek (tréner – A. Podkonický)
    SCORPIONS de Mulhouse: Papillon (Vazzaz) – Onno, Melin, I. Esipov, A. Esipov (A), Estienne, Fondadouze – Vigners, M. Jurík (C), Ševčenko – Bessinger, Bowes, Munoz – Wilson, Downey, Loiezau – Cruchendeau, Raux (A), Ten Braaak
    thejrc.org