Nové Zámky – Tychy 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – EC-KAC 4:7 (kon.) | Zvolen – Mulhouse 5:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:7 (0:1, 3:2, 1:4)
KAC Klagenfurt
sk Pátek 16.08.2019, 15:30 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Banská Bystrica dala gól!
    Predsa len je tu ešte zníženie, ale aspoň na vyrovnanie je už podľa všetkého neskoro. JORDAN HICKMOTT prekonáva Haugena druhýkrát v stretnutí.
     
    56:20
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Ganahl si to ako cez kuželky nasmeroval do bránkoviska. Beskorowany mu zakončenie vystihol, dorážku od THOMASA HUNDERTPFUNDA už smerovala do prázdnej bránky.
     
    49:32
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    THOMAS KOCH dostal puk aj čas na pravom kruhu a prudkým pokusom prestrelil všetko pred sebou. Beskorowany toho veľa nevidel. Dobre mu clonil hlavne Liivik.
     
    45:19
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Biro spravil obrovskú chybu v rozohrávke a razom sa sám pred bránkoviskom ocitol Bischofberger. Jeho strelu síce Beskorowany zastavil, avšak puk sa dostal k voľnému MARCOVI RICHTEROVI a ten ho dorazil do siete.
     
    42:17
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Richter poslal parádnu zadovku spoza bránky súpera pred ňu, kde bol úplne osamotený útočník JOHANNES BISCHOFBERGER a z prvej nedal Beskorowanemu žiadnu šancu.
     
    38:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Opäť rýchla odpoveď počas druhej tretiny, tentoraz od "baranov". Brejčák z modrej prihral na ľavý kruh Šoltésovi, jeho pokus po ľade ešte pred bránkou tečoval JORDAN HICKMOTT a puk prešiel "popod ľad" za Haugena.
     
    37:46
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Hráči KAC dlho ostali v útočnom pásme, Banskobystričanom sa puk nedarilo vyhodiť. Ganahl sa ocitol sám pred Beskorowanym. Ten jeho pokus vyrazil, zo vzduchu však puk doklepol DANIEL OBERSTEINER.
     
    29:11
    Banská Bystrica dala gól!
    Fínsky útočník JOONA JÄÄSKELÄINEN strieľa svoj tretí gól v druhom zápase na MPZ. V rýchlom protiútoku dvoch proti jednému zvolil strelu a zaskočil Haugena.
     
    21:03
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Radosť Banskobystričanov dlho netrvala, rakúsky tím je znova vo vedení. Postaral sa o to MANUEL GANAHL.
     
    20:29
    Banská Bystrica dala gól!
    Slovenský majster na začiatku prostrednej časti hry exportne vyrovnáva. Brankár Haugen ešte pokus z diaľky od Southorna vyrazil, avšak iba vedľa seba, kde bol DÁVID ŠOLTÉS a ten trafil prázdnu časť bránky. Presadil sa v treťom dueli po sebe.
     
    06:41
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Rakúsky majster predviedol perfektný protiútok. V situácii dvoch proti jednému potiahol akciu Ganahl, prihral ponad hokejku posledného obrancu a NICK PETERSEN z prvej trafil nechytateľne pod brvno.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 21. Šoltés (Southorn), 30. Jääskeläinen (Hickmott), 39. Hickmott (Šoltés, Brejčák), 58. Hickmott (Jääskälainen) – 7. Petersen (Ganahl), 22. Ganahl, 38. Obersteiner (Ganahl, Petersen), 43. Bischofberger (Richter), 46. Richter (Bischofberger), 50. T. Koch (Unterweger), 57. Hundertpfund (Ganahl)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) – J. Brejčák, Southorn, Nemčík, Ďatelinka (C), Žiak, Mihalik (A), Räsänen, Biro – Jääskeläinen, Hickmott (A), Šoltés – Róth, Tamáši, R. Varga – L. Lunter, Gabor, Kabáč – Bodnár, O. Giertl, M. Matoušek
    KAC Klagenfurt: Haugen (Madlener) – D. Fischer, Harand, S. Strong, Schumnig, A. Comrie, Duller, Schnetzer, Unterweger – N. Petersen, Ganahl, T. Koch, M. Geier, Hundertpfund, Bischofberger, Witting, M. Neal, Liivik, Kraus, Richter, Obersteiner
    thejrc.org