Petřkovice – Zlínsko 1:1 (kon.) | Uh. Brod – Kroměříž 1:0 (kon.) | Vyškov – Ostrava B 1:1 (kon.)
Znojmo – Olomouc B 0:2 (kon.) | Frýdek-Místek – Hlučín 2:0 (kon.)
konec
ČSK Uherský Brod
1:0 (0:0)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Sobota 17.08.2019, 16:30Moravskoslezská fotbalová liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:22:26)
     
    Je konec! Uherský Brod se sice většinu zápasu bránil, přesto si dnes doma nechá všechny tři body za výhru 1:0. Šimon Schwaszcz si totiž naskočil na výborně kopnutý centr a svou hlavičkou nedal gólmanovi hostí šanci. Kroměříž už neměla moc času na odpověď, navíc byla po inkasovaném gólu jako opařená a nedostala se už do žádné gólové šance.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Tomáš Jeleček si vzal na starosti rozehrávku standardní situace z nějakých osmnácti metrů. Zkoušel to z přímou střelou, ale ta mu vůbec nesedla a šla vysoko nad.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává David Sedláček (ČSK Uherský Brod).
     
    90
    Nastavovat se budou ještě dvě minuty!
     
    89
    Kroměříž má problémy s tím, aby vůbec udržela míč na svých kopačkách. Uherský Brod tak vždy balón sebere, ušetří čas a pošle ho až ke gólmanovi.
     
    87
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Kryštof Pospíšil, přichází Lukáš Jaroněk.
     
    87
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Josef Pančochář, přichází Milan Machálek.
     
    86
    Mohlo být rozhodnuto! Chwaszcz vybojoval míč na polovině hřiště a vyslal Pospíšila do úniku. Ten zkoušel střelu, ale fantasticky se předvedl gólman hostí, jenž jeho pokus vyrazil!
     
    85
    Kroměřížský fotbalista vyslal centr do šestnáctky, jenže Dostál vyskočil nejvýše a v pohodě sebral míč ze vzduchu, načež ihned rozehrál.
     
    84
    Parádní branný zákrok předvedl nyní hráč hostí! Byl to sice riskantní zákrok, ale trefil míč. Jen díky tomuto zákroku se nedostal Uherský Brod do rychlého kontru.
     
    83
    Kroměříž je nyní jako opařená a nemůže se dostat s míčem dopředu. To Uherská Brod nyní hraje v naprosté pohodě a je blízko zisku tří bodů.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Pavel Hloch (SK HS Kroměříž).
    81. CHWASZCZ - 1:0
     
    81
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Hráči v červeném sice byli většinu zápasu pod tlakem, přesto se dnes prosazují jako první! Na nádherně kopnout standardní situaci si naskočil ŠIMON CHWASZCZ, který rozvlnil síť za gólmanem hostí.
     
    81
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Zdeněk Fládr, přichází Daniel Chytil.
     
    80
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Libor Nevařil, přichází David Sedláček.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Michael Pochylý (ČSK Uherský Brod).
     
    77
    Uherský Brod konečně začíná vystrkovat drápky. Nyní si však jeho hráči znovu nerozuměli, díky čemuž se dostali k míči hostující fotbalisté.
     
    76
    Domácí se už radovali z gólu, ale ten není uznán! Konečně také nějaké vzrušení. Hlavičkou se prosadil domácí hráč, jenže sudí předtím signalizoval ofsajd!
     
    76
    Uherský Brod konečně v nějaké pořádné šanci! Po standardce se míč odrážel všude možně, až skončil na kopačce Petra Sklenáře. Jeho rána však byla sražena na rohový kop.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Tomáš Matoušek (SK HS Kroměříž).
     
    73
    Následuje další občerstvovací pauza.
     
    72
    Kroměříž pokračuje ve svém tlaku. Zahrávala dva rohové kopy během několika vteřin, jenže s oběma si domácí obrana poradila bez problémů.
     
    72
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Robin Josefík, přichází Tomáš Mareš.
     
    71
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Tomáš Masař, přichází Vojtěch Cikryt.
     
    69
    Ojedinělá šance Uherského Brodu, ale mohla být nebezpečná! Kryštof Pospíšil táhl celou akci. poté poslal míč na spoluhráče a nabíhal si do šestnáctky. Tam přilétl centr, ale ten v pohodě sebral ze vzduchu Kofroň.
     
    68
    Marián Kovář centroval do šestnáctky, ale centr nebyl úplně přesný. Uherský Brod se však jen zbavil míče, u kterého jsou znovu hostující hráči.
     
    67
    Ten znovu nepřinesl žádné nebezpečí. Poté se však k odraženému míči dostal Josef Pančochář, jenž zeď před sebou nedokázal propálit.
     
    66
    Znovu jsou to Kroměřížští, kteří jsou na útočné zteči. Po centru se jim podařilo vybojovat rohový kop z pravé strany z pohledu gólmana.
     
    66
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Petr Sklenář, přichází Lukáš Mareš.
     
    63
    Kroměříž zatápí pod kotlem a Uherský Brod je pod obrovským tlakem. Nyní byl hráč hostí osamocený na straně vápna. Tak si míč zpracoval a pokoušel se o obstřel, jenže ten byl zastaven obráncem.
     
    62
    Michal Cupák získal odražený míč na hranici šestnáctky. Moc se s tím nepáral a vypálil z první. Jeho rána však byla tečována a sotva došla až k Dostálovi.
     
    61
    Uherskobrodský hráč si nyní osedlal svého soupeře a je mu po právu pískán faul. Domácímu hráči se to sice ani trochu nelíbí, ale sudí rozhodnutí nezmění.
     
    60
    Jenže Kroměříž se nadále drží u míče. Přišel další centr do vápna, jenže ten šel přesně na hlavu domácího hráče, který odhlavičkoval míč daleko.
     
    59
    Hosté měli k dispozici standardní situaci z velmi příjemné pozice. Přišel centr do šestnáctky, ale Dostál si s hlavičkou hostujícího hráče poradil.
     
    58
    A ten nic moc zajímavého nepřinesl. Dostál se totiž vyšplhal nejvýše a bez nějakých problémů posunul míč až na autové vhazování.
     
    57
    Josef Pančochář dostal přihrávku na hranici šestnáctky, načež ještě přihrál svému spoluhráči. Ten zkusil centrovat, ale jeho centr byl sražen na rohový kop.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Jan Silný (SK HS Kroměříž).
     
    55
    Uherský brod měl ojedinělou šanci na rychlý kontr, jenže to vůbec nezvládl. Obránce hostí jen vystoupil a v klidu vypíchl míč svému soupeři.
     
    55
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Marek Mančík, přichází Martin Malenovský.
     
    53
    Hostující hráč byl nyní tvrdě dohrán u postranní čáry, ale rozhodčí nechává pokračovat ve hře. Kroměříž má stále míč na svých kopačkách, tentokrát na půli.
     
    52
    Tak už to vypadá, že technické problémy jsou zažehnány. U míče se znovu drží Kroměříž, která se usadila v blízkosti šestnáctky.
     
    Omlouváme se, ale v současné době nejsme schopní z technických důvodů přenášet plný přenos! Prozatím musíme přepnout na změny stavu.
     
    48
    Uherský brod zatím není schopen absolutně nic vymyslet. nyní zbytečně přišel o míč na polovině hřiště a do útoku se tak může znovu vrhnout Kroměříž.
     
    47
    Kroměříž je nastěhována na útočné polovině, kde se snaží prokombinovat až do nějaké zajímavé šance. To se jí však zatím nepovedlo.
     
    46
    Do druhého poločasu vstoupily oba týmy beze změn. Jako první se dostali k blízkosti branky domácí, kteří rozehrávali, ale ni nepředvedli a o míč přišli.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas utkání mezi Uherský Brodem a Kroměříží, po kterém je stav 0:0. Více ze hry a více nebezpečnějších šancí měli rozhodně hostující fotbalisté, ovšem ani jednu z nich se jim nepodařilo proměnit. Uvidíme, co nám přinese druhá půle.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    44
    Kryštof Pospíšil vystihl nepříliš prudkou nahrávku a hnal se s míčem dopředu. Poté byl však povalen a rozhodčí píská nedovolený zákrok na polovině hřiště.
     
    43
    Obrovská šance Kroměříže na vstřelení první branky! Michal Cupák se ocitl před gólmanem a chtěl napálit míč pod břevno. V tu chvíli tam však přijel obránce domácích jak na saních a srazil míč na rohový kop!
     
    41
    Jeden z hráčů Kroměříže to chtěl vzít na sebe, ale ani on se s míčem daleko nedostal. Obral ho totiž domácí obránce, jenž přihrál zpět na kopačky hostů.
     
    40
    A znovu... Dostál má tedy možnost odkopu od své branky. Dlouhý nákop navíc sebrali jeho spoluhráči, jenže jeden z nich zahrál rukou.
     
    39
    Fotbalisté ve žlutém si přihrávali na své obranné polovině. Poté přišel další dlouhý nákop, který skončil až u Dostála. To tedy nejsou ofenzivní hody.
     
    38
    No, diváci se fotbalem v posledních minutách rozhodně nebaví. Většinou vidíme jen dlouhé nákopy, které končí až u gólmanů.
     
    37
    Jenže po rohovém kopu se dostal dopředu Uherský Brod. Ani ten si nepřipsal střelu na branku, jelikož jeho centr byl sražen na rohový kop.
     
    36
    Další dobrý přechod předvedl hráči hostujícího celku. Střelu na branku sice nepřišla, ale vybojovali rohový kop. Mohou tedy zahrozit ze vzduchu.
     
    35
    Zatím jsme dnes neviděli ani jednu branku, možná ani stoprocentní příležitost. To je trochu překvapení, jelikož oba týmy mají vysoký průměr gólů na zápas.
     
    34
    Rohový kop v podání Kroměříže nepřinesl vůbec nic. Následoval ještě dlouhý aut, kdy se Petr Zavadil dostal do dobré šance, ale blok domácích hráčů nepropálil!
     
    32
    Rychlý kontr hostů byl zastaven je za cenu faulu. Hosté rychle rozehráli, ale překvapit obranu domácích se jim nepodařilo. Přesto zůstali u míče.
     
    31
    Standardní situace v podání Kroměříže nebyla nijak nebezpečná. Dostál sebral míč ze vzduchu a okamžitě poslal své spoluhráče do rychlého protiútoku.
     
    30
    Jeden z hráčů hostí upadl v šestnáctce a dožadoval se pokutového kopu. mě však spíše dostat žlutou za simulování, to byl jasně nasimulovaný pád.
     
    29
    Po krátké pauze se tedy hraje. Uherský Brod se okamžitě provinil faulem a Kroměříž má míč u sebe. Už se dostala na útočnou polovinu, kde kombinuje.
     
    28
    Na hřišti právě máme občerstvovací pauzu. Ta bude jen krátká a za pár okamžiků se bude pokračovat.
     
    27
    Na poslední chvíli právě zasáhl domácí obránce! Dlouhý nákop již směřoval na hráče hostí, který by šel sám na gólmana. Domácí obránce poslal míč na aut.
     
    26
    V posledních minutách už vidíme nepřesnosti na obou stranách a tempo zápasu hodně opadlo. Nyní jsou však u míře hráči ve žlutém na své obranné polovině.
     
    25
    Fanoušci hostů už pomalu vstávali, když šel jejich hráč sám na gólmana. V tu chvíli se však ozval hvizd sudího – ofsajd! To je velká škoda pro Kroměříž.
     
    23
    Dlouhým nákopem to zkusili po delší době také hosté, ale ani oni nebyli úspěšní. Neblíže k němu totiž měl brankář Dostál, který sebral balón ze vzduchu.
     
    22
    Fotbalisté ve žlutých dresech na hřišti nadále vládnou a jsou vidět především oni. Uherský Brod je vidět jen ve chvíli, kdy ztratí míč v útoku.
     
    21
    Tak to byl závar jako blázen v šestnáctce domácího celku! Kroměříž měla několik dobrých možností, ale střela vždy přišla o chvilku později, než bylo třeba. Jen proto je stav zatím 0:0.
     
    20
    Uherskému Brodu znovu ani trochu nevyšlo útočné snažení. centr znovu skončil jen v zámezí. Na druhé straně mají míč kroměřížští na svých kopačkách.
     
    19
    Domácí měli k dispozici standardní situaci. Tu kopal Marek Mančík, jenže jeho centr letěl vysoko, takže na něj nikdo ze spoluhráčů neměl šanci dosáhnout.
     
    18
    To Kroměříž je zatím jasně lepším týmem v útočné fázi. Po krátké kombinaci přišel centr do vápna, ale tam byl Dostál připravený a míč sebral.
     
    17
    Uherský Brod měl k dispozici autové vhazování, ale velmi rychle se zbavil míče. Hráči se absolutně nepochopili, a tak balón šel až na kopačky hostů.
     
    15
    Uherský Brod se nemůže v útočné fázi moc prosadit. Tentokrát to zkusil dlouhým nákopem za obranu, ale ten skončil jen v zámezí.
     
    14
    Další rychlý útok v podání Kroměříže, ta je zatím více nebezpečná! Dlouhý přízemní centr chtěl tečovat jeden z hostí, ale na míč nakonec o kousek nedosáhl.
     
    13
    Přesto si hosté znovu balón vybojovali a připsali si další střelu na branku. Hráč Kroměříže natáhl kousek za šestnáctkou, ovšem jeho pokus lapil Dostál bez větších problémů do rukavic.
     
    12
    S dalším útokem na druhé straně spěchala Kroměříž, jenže daleko se nedostala. Přišla totiž nepřesná přihrávka, která skončila na kopačkách Brodu.
     
    11
    Standardní situace v podání Brodu nevypadala vůbec špatně. Na centr na zadní tyč si naskakoval hráč domácího celku, ale na míč o kousek nedosáhl.
     
    10
    Žlutou kartu dostává Marián Kovář (SK HS Kroměříž).
     
    10
    Kroměříž zbytečně faulovala na útočné polovině a Uherský Brod se rychle dostal do protiútoku. Žádná velká šance z toho nakonec nebyla.
     
    9
    Navíc měli hosté velmi zajímavou příležitost! Úplně osamocený hlavičkoval jeden z hráčů na hranici malého vápna, jenže Dostál předvedl reflexivní zákrok a zachránil svůj tým.
     
    8
    Uherský Brod měl k dispozici rohový kop. Přetažený centr šel na zadní tyč, odkud mířil míč zpět do ohně. Zde to ale Kroměříž zvládla a balón odkopla.
     
    6
    Nyní jsou u míče fotbalisté Kroměříže. Ti to zkusili dlouhým nákopem, jenže ten nebyl vůbec přesný a skončil daleko za hřištěm. Odkop od brány.
     
    5
    Máme za sebou teprve prvních pět minut, ovšem vidíme pěkné utkání. Hraje se zatím nahoru dolu a oba týmy si jsou vyrovnanými soupeři.
     
    4
    Uherský Brod měl k dispozici standardní situaci, ze které vznikly velké zmatky v obraně Kroměříže! Kofroň nadvakrát musel vyboxovat míč, přesto měl štěstí, že míč do branky nezaplul.
     
    3
    Pavel Hloch nyní táhl celou akci. Chtěl poslat přihrávku mezi obránci, ale ti jeho úmysl vystihli a nenechali jít kroměřížského hráče na gólmana.
     
    2
    Hned na začátku jsou aktivnější právě hostující hráči. Těm byl při první útočné akci odmáván i odpískán ofsajd, ale nyní jsou znovu u míče.
     
    1
    A dnešní utkání právě začalo! Domácí fotbalisté dnes nastupují v červených dresech, zatímco Kroměříž dnes bude hrát v žluté. Navíc se postará i o výkop.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    ČSK Uherský Brod: Dostál – Pospíšil, Flasar, Chwaszcz, David, Mančík, Sklenář, Pochylý, Josefík, Vrága (C), Nevařil.
    Náhradníci: Malenovský, Jaroněk, T. Mareš, L. Mareš, Sedláček, Horáček.

    SK HS Kroměříž: Kofroň – Zavadil, Hloch, Pančochář, Cupák, Silný, Matoušek (C), Kovář, Masař, Jeleček, Fládr.
    Náhradníci: Toman, Mlčoch, Šmerda, Machálek, Chytil, Cikryt, Votava.

    Rozhodčí: Popelák – Petr, Machač.
     
    Kroměříž

    Kroměříž je na to po prvních dvou kolech velmi podobně jako její dnešní soupeř. Ve dvou zápasech totiž jednou vyhrála a jednou prohrála. V tabulce patří Kroměříži deváté místo, ale to se může po víkendu velmi rychle změnit. Také v zápasech s Kroměříží navíc padá hodně branek. Sama jich vstřelila rovnou sedm, což je parádní průměr 3,5 gólů na zápas. Inkasovala ovšem čtyři. Vydrží průměr branek hráčům z Kroměříže i po dnešním utkání?

    Nejlepší střelec – Jan Silný (3)
     
    Uherský Brod

    Uherský Brod rozehrál novou sezónu tak na půl. Má za sebou dvě utkání, z nichž odešel jednou jako vítěz a jednou jako poražený. To značí, že má na kontě tři body, které ho posílají na desáté místo. V zápasech s Brodem padá hodně branek. Sám Brod jich totiž dal šest, ovšem rovnou čtyři inkasoval. Tak uvidíme, jestli útočná síla Uherského Brodu bude pokračovat i v dnešním zápase.

    Nejlepší střelec – Petr Sklenář (2)
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u třetího kola MSFL. Podíváme se spolu na zápas mezi Uherským Bordem a Kroměříží, tedy týmy, které ještě mají skvělou útočnou produktivitu, ale horší obranu. Utkání začne v 16:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

    Denisa Józsová

    Branky: 81. Chwaszcz

    Karty:   78. Pochylý (UBR), 90+2. Sedláček (UBR) – 10. Kovář (KRO), 56. Silný (KRO), 75. Matoušek (KRO), 82. Hloch (KRO)


    ČSK Uherský Brod: Dostál – Pospíšil (87. Jaroněk), Flasar, Chwaszcz, David, Mančík (55. Malenovský), Sklenář (66. L. Mareš), Pochylý, Josefík (72. T. Mareš), Vrága (C), Nevařil (80. Sedláček).
    Náhradníci: Malenovský, Jaroněk, T. Mareš, L. Mareš, Sedláček, Horáček.

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Kofroň – Zavadil, Hloch, Pančochář (87. Machálek), Cupák, Silný, Matoušek (C), Kovář, Masař (71. Cikryt), Jeleček, Fládr (81. Chytil).
    Náhradníci: Toman, Mlčoch, Šmerda, Machálek, Chytil, Cikryt, Votava.

    Rozhodčí: Popelák – Petr, Machač

    Diváci: 299
    thejrc.org