Kazaň – Arsenal Tula 1:0 (kon.) | Ufa – Rostov 2:0 (kon.) | Dynamo – Lok. Moskva 1:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (1:1)
FK Lokomotiv Moskva
Neděle 18.08.2019, 18:00 • Arena Chimki, Chimki • Ruská Premier Liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Anton MIRANČUK - 1:2
     
    82
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Hosté mně vzápětí dávají za pravdu a je tu otočení vývoje zápasu! ANTON MIRANČUK si ve vápně parádně narazil míč s Žemaletdinovem, následně si ještě potáhl míč a přízemní střelou k levé tyči překonává brankáře Dynama . Asistence: Rifat Žemaletdinov.
    28. Alexej MIRANČUK - 1:1
     
    28
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Trochu nervy při zahrávání penalty, která se musela opakovat, neboť hostující hráči byli nedočkaví a vběhli do pokutového území dříve, než se exekutor dotkl míče. ALEXEJ MIRANČUK však proměnil jak první neuznaný pokus, tak i ten druhý a je srovnáno!
    3. Maximilian PHILIPP - 1:0
     
    3
    Dynamo Moskva právě vstřelilo branku!
    A ze standardní situace je to nakonec první branka zápasu. MAXIMILIAN PHILIPP se postavil k míči a lépe to již kopnout nemohl. Poslal míč na branku, který se odrazil od horní tyčky přesně za záda brankáře. Vše se odehrálo tak rychle, že Guilherme neodkázal rychle zareagovat, ač se o to vehementně snažil.

    Adam Dořák

    Branky: 3. Philipp – 28. Al. Mirančuk (pen.), 82. An. Mirančuk (Žemaletdinov)

    Karty:   13. Szymański (DMO), 48. T. Šunjić (DMO) – 2. Barinov (LMO), 67. Krychowiak (LMO), 68. Idowu (LMO), 84. Ignatěv (LMO), 87. Guilherme (LMO)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:19.
    Dynamo Moskva: Leščuk – Plijev, Rykov (C), T. Šunjić (64. Ordec), Paršivljuk – N'Jie, Kaboré, Szymański (59. Cardoso), Philipp (83. Gruljov) – Šejdajev, Neustadter.
    Náhradníci: Sedov – Cardoso, Černych, Jevgeněv, Gruljov, I. Kalinin, Morozov, Moskvičov, Ordec, Pančenko, Joãozinho, Rauš.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv, Idowu, Ćorluka (C), Höwedes – Žemaletdinov (90+1. Živogljadov), Barinov, Al. Mirančuk, Krychowiak, An. Mirančuk – Smolov (78. Djordjević).
    Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Cerqueira, Kolomejcev, Kulikov, S. Kvěrkvelija, Magkejev, Timur, Tugarev, Živogljadov, Djordjević, Titkov.
    thejrc.org