Bohemians B – Hr. Králové B 1:2 (kon.) | Dukla B – Pardubice B 5:1 (kon.) | Teplice B – Velvary 1:2 (kon.)
Ml. Boleslav B – Chlumec n/C 7:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav B
7:0 (3:0)
FK Chlumec nad Cidlinou
Neděle 18.08.2019, 10:30 • Městský stadión Mladá Boleslav • Česká fotbalová liga (B) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku! V šestnáctce bylo dost hráčů v červených dresech, ale všichni jen sledovali, jak si míč bere EWERTON PAIXAO DA SILVA a nechytatelnou střelou ho z 10 metrů uklízí k tyči.
     
    68
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku! Další z řady neskutečných kiksů hostujících brankáře. Ewertonův polovysoký centr si Petr sám srazil na tyč a po odrazu snadno dovršil hattrick z metru do prázdné brány MICHAL DOHNALÍK.
     
    60
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku! Dohnalík utekl chlumecké obraně, vylákal Petra z brány, místo pokusu o hattrick ale nesobecky přiťukl míč do strany a PETR HAMPL dokončil akci do prázdné brány.
     
    56
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku! Po rozehrání hosté faulovali Kommu, rozhodčí správně poskytla výhodu a akce pokračovala přes Ewertona, který krásně uvolnil MICHALA DOHNALÍKA. Ten opět kličkou potupil Petra a z úhlu přesně zakončuje.
     
    38
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku! Obrovskou chybu brankáře Petra trestá MICHAL DOHNALÍK. Někdejší vicemistr světa do 20 let neudržel slaboučkou Provazníkovu střelu, odraženého míče se chopil Dohnalík, oklamal Petra kličkou a zasunul do prázdné.
     
    12
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Domácí zatím trestají fauly Chlumce nemilosrdně. Ewertonův centr z přímého kopu usměrnil prudkou hlavičkou do sítě JAN KRÁL.
     
    4
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    EWERTON PAIXAO DA SILVA proměňuje pokutový kop nekompromisní střelou do horního rohu brány a střílí první mladoboleslavský gól v ČFL.

    Karel Jedlička

    Branky: 4. Ewerton (pen.), 12. Král, 38. Dohnalík, 56. Dohnalík, 60. Hampl, 68. Dohnalík, 86. Ewerton

    Karty:   63. Hašek (MBB) – 11. Jarkovský (CCN), 27. Havel (CCN), 61. Špidlen (CCN)


    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:15.
    FK Mladá Boleslav B: Stejskal – Hašek, Kopa, Král (78. Zmij), Komma – Komárek (75. Majer), Hönig (46. Jerchov) – Hampl (69. Moravčík), Provazník (46. Dib), Ewerton – Dohnalík
    Náhradníci: Vrána

    FK Chlumec nad Cidlinou: Petr – Veselka (66. Sedláček), Havel (46. Vyšehrad), Jarkovský, Špidlen – Koubek, Kučera (59. Korba) – Novotný (78. Doležal), Kopáč (46. J. Labík), T. Labík – Bastin
    Náhradníci: Dunda

    Rozhodčí: Šulcová – Šťastný, Voráček

    Diváci: 128
    thejrc.org