Mountfield HK – Vienna Capitals 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 1:4 (kon.) | K. Vary – Soči 2:1 (po pr.)
Třebíč – Jihlava 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Kadaň 6:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:8 (kon.)
Havlíčkův Brod – Šumperk 6:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Žďár n/S 0:0 (zruš.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 1:4 (kon.)
Kolín – Nová Paka 5:7 (kon.) | Havířov – Vsetín 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 3:7 (kon.)
Benátky n/J – Drážďany 2:6 (nedohr.) | Zlín – Olomouc 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – Třinec 3:6 (kon.)
Martin – Žilina 0:0 (zruš.) | Mor. Budějovice – Tábor 5:8 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:7 (0:3, 2:1, 1:3)
JKH GKS Jastrzębie
Úterý 20.08.2019, 18:00 • hala Polárka, Frýdek-Místek • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Hostům se ještě nakonec podařilo posedmé prosadit a to osm vteřin před koncem. Střela HENRICHA JABORNÍKA prostřela Švancarovi mezi betony a skončil ve frýdeckomístecké svatyni. Asistence: Jesse Rohtla.
     
    56:04
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hosté totiž dávají další branku a vedou už 6:3. JAN SOLTYS se dostal do zakončení sám před brankářem, kterého nakonec překonal, když se kotouč dostal celým objemem za brankovou čárou před jeho odpálením domácím obráncem. Asistence: Kamil Górny.
     
    48:37
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec využívají přesilovou hru a vedou 5:3! ARTEM IOSSAFOV se ocitl s pukem naprosto sám před brankářem Švancarou, který proti němu vyjel, ovšem hostující hráč si poradil mazácky, kdy si stáhl kotouč a následně zakončil do prázdné brány. Iossafov tak v tomto přípravném utkání zkompletoval hattrick. Asistence: Patryk Matusik.
     
    41:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Vstup do třetí třetiny se domácím podařil skvěle, jelikož využívají přesilovku! Klimša poslal kotouč před bránu, kde se dostal do zakončení JAKUB MICHÁLEK a podruhé v tomto zápase prostřelil brankáře soupeře. Asistence: David Klimša a Jan Kalus.
     
    33:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru 5 na 4 a snižují na 2:4! Jakub Michálek dostal přihrávku k modré čáře odkud vypálil tvrdou ránu, kterou tečoval LUKÁŠ MOTLOCH a brankáře Marek byl bez šance. Asistence: Milan Mikulík a Lukáš Motloch.
     
    25:56
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Radost domácím fanouškům příliš dlouho netrvala, jelikož hosté jdou zpět do tříbrankového vedení! Jassova střela zpoza modré čáry byla tečována JANEM SOLTYSEM a Patrik Švancara ne změnu dráhy letícího kotouče nestihl zareagovat. Asistence: Maris Jass.
     
    25:13
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali první vstřelené branky a snižují na 1:3! Hosté se trochu zapomněli při střídání a k puku se dostal na levé straně Rostislav Martynek, který nabral rychlost, ovšem místo střely zvolil přihrávku pod sebe na volného DAVIDA KLIMŠU, jenž dokázal prostřelil Marka. Asistence: Rostislav Martynek.
     
    09:57
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku 5 na 4 a vedou 3:0! Jan Soltys dostal přihrávku před bránu, kde byl úplně osamocený, ale místo zakončení z bezprostřední blízkosti ještě posunul kotouč ARTEMOVI IOSSAFOVOVI, jenž vypálil do zcela prázdné svatyně Frýdku-Místku. Asistence: Jan Soltys.
     
    03:46
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Hosté naprosto jasně ovládají začátek zápasu a vedou už 2:0! Domácí přišli o kotouč v útočném pásmu a do protiútoku 2 na 1 se tak dostal s kotoučem Jan Soltys, který jej posunul před bránu na osamoceného ARTEMA IOSSAFOVA a ten zakončil mezi betony Danečka. Asistence: Jan Soltys.
     
    00:31
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají brankový účet už po půl minutě hry! Kamil Walega dostal kotouč před domácí svatyni, kde si s brankářem Danečkem skvěle poradil DOMINIK PAŚ a uklidil kotouč za jeho záda. Asistence: Kamil Walega.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 26. Klimša (Martynek), 34. Motloch (Michálek, Mikulík), 42. Michálek (Klimša, Kalus) – 1. Paś (Walega), 4. Iossafov (Soltys), 10. Iossafov (Soltys), 26. Soltys (Jass), 49. Iossafov (Matusik), 57. Soltys (Górny), 60. Jaborník (Rohtla)


    HC Frýdek-Místek: Daneček (21. Švancara) – Kudla, Michálek, Zahradníček, Rufer, Stránský, Adámek J. – Klimša (C), Mikulík (A), Konečný, Przybyla, Havránek, Motloch, Kaukič, Kalus, Flok, Čmiel, Peterek, Martynek (A)
    JKH GKS Jastrzębie: Marek (Raszka) – Górny (A), Jaborník, Kostek, Jass, Michalowski, Gimiński, Radzieńciak, Chorazyczewski – Urbanowicz (C), Walega, Paś, Iossafov, Rohtla, Soltys, Nalewajka L., Jarosz, Pelaczyk, Nalewajka R. (A), Wróbel, Matusik
    thejrc.org