Olympiakos – FK Krasnodar 4:0 (kon.) | Young Boys – CZ Bělehrad 2:2 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Rosenborg 2:0 (kon.)
konec
BSC Young Boys
2:2 (1:1)
FK Crvena Zvezda Bělehrad
Středa 21.08.2019, 21:00 • Stade de Suisse, Bern • Liga mistrů (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 13:6. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:14. (23:01:27)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Úvod druhého poločasu vyšel lépe Bělehradu, který se hned v první minutě dostal do vedení. Najednou se Young Boys dostali do velice slušného náporu, který nakonec přinesl kýžené vyrovnání, a sice z pokutového kopu. Koncovka utkání opět patřila švýcarskému celku, žádné další branky jsme se už nedočkali.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Jander se přeci jenom dostal na druhou stranu, kde se mu podařilo najít osamoceného Marina, který to udělal natolik zkušeně, že byl povalen k zemi.
     
    90+2
    Hoarau se dostal do dalšího zakončení, avšak to bylo hodně nepovedené. Hrací předmět se snesl daleko vedle branky, Borjan bude moci odkopávat.
     
    90+1
    Rodić si vzal na starost provedení autového vhazování z levé strany. Pro spolupráci se mu nabídl Petrović, avšak toho si důrazně pohlídal Lustenberger.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Hoarau v další šanci! Na jeho hlavu se snesla nadýchaná nabídka, po které se francouzský forvard dostal do sympatického zakončení, které se sneslo kousek vedle.
     
    88
    Zanedlouho se rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem, odhadem to budou zhruba tři minuty.
     
    88
    Po delší době se hosté dostali k rozehrávce rohového kopu. Ten si i tentokráte vzal na starost kapitán Marin, jehož nabídka přinesla nepovedenou hlavičku.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Výsledek je i nadále nerozhodný, poslední minuty nejsou zrovna pohledné, do hry se dostává hodně nepřesností.
     
    85
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Aleksa Vukanović, přichází Njegoš Petrović.
     
    85
    Co scházelo! Borjan si nepočínal vůbec dobře, míč se mu nepodařilo vyboxovat před sebe, čehož mohl využít Hoarau, jehož hlavičkový pokus vykopl z malého vápna Gobeljić.
     
    85
    Pankov sice uspěl v hlavičkovém souboji, avšak míč se mu podařilo odehrát pouze k jednomu z protihráči. Posléze fauloval vracející se Vukanović.
     
    84
    Gobeljić našel na hranici pokutového území Marina, který se dožadoval zisku rohového kopu. Sudí byl opačného názoru, bude se rozehrávat od domácí branky.
     
    83
    Ven z branky se vydal hostující brankář Borjan, kterému se podařilo stáhnout míč ze vzdušného prostoru. Posléze přišel na řadu výhoz na pravou stranu.
     
    82
    Útočným faulem se prezentoval střídající Tomané, který si ve vzduchu pomáhal rukama. Jednoznačný faul, švýcarský celek ihned rozehrál po zemi.
     
    81
    Pro změnu se dostal k odkopu domácí brankář von Ballmoos, který ho poslal daleko na druhou stranu, avšak Nsame neodhal dopad hracího předmětu.

    David Suchý

    Branky: 7. Assalé (Nsame), 76. Hoarau (pen.) – 18. Degenek (Marin), 46. García (Gobeljić)

    Karty:   37. Nsame (YBB), 45+3. Aebischer (YBB), 48. Sierro (YBB) – 59. Ribeiro (CZB)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 13:6. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:14.
    BSC Young Boys: von Ballmoos – Mvula, Lustenberger (C), Zesiger, García (67. Janko) – Pereira, Sierro (57. Fassnacht) – Assalé, Aebischer (73. Hoarau), Ngamaleu – Nsame
    Náhradníci: Wölfli – Burgy, Fassnacht, Gaudino, Hoarau, Janko, Sorensen

    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan – Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić – Caňas, Ivanić – García (55. Jander), Marin (C), Vukanović (85. Petrović) – Boakye (77. Tomané)
    Náhradníci: Popović – Tomané, Petrović, Jander, Stojković, Šimić, Vulić

    Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra (všichni Nizozemsko)
    Úterý 27.08.2019
    CZ Bělehrad - Young Boys 1:1

    Branky: 60. Vukanović (Rodić) – 82. Ben Nabouhane (vla.)

    Karty:   18. Milunović (CZB), 21. Degenek (CZB), 33. Gobeljić (CZB), 79. Tomané (CZB), 90+6. Jovančić (CZB) – 36. Zesiger (YBB), 90+4. Hoarau (YBB)   90+6. Tomané (CZB)

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:7. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:22.
    thejrc.org