Liberec – IHA Florida 12:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
12:3 (4:1, 6:2, 2:0)
International Hockey Academy Florida
Středa 21.08.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji pohodový večer. (20:12:38)
     
    Je konec. V poslední třetině už Tygři svého amerického soupeře tak trošku šetřili. Přesto přidali další dva góly a vítězí tak zcela drtivě 12:3.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Filip Kříž vystřelil zpoza kruhů těsně nad, svěřenci Richarda Loba a Václava Kočího pokračují v tlaku a aktivitě až do závěrečné sirény.
     
    58:47
    Tůmova křižná přihrávka od levého hrazení nikoho v bílém nenašla. Domácí se posléze vlastní nepřesností vyhánějí z útočného pásma.
     
    58:27
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (Thorne – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:48
    Samual Romney vyvezl puk po pravé straně až do ofenzivní zóny. Sám vystřelil, mířil nicméně pouze do bočního oblouku Francovy pokladnice.
     
    57:26
    Jakub Hladík na modré čáře nic velkého nevymýšlel a jednoduše nahodil černou gumu proti brance. Smedley si poradil a lapačkou zareagoval včas.
     
    56:39
    Husso chtěl prostrčit touš mezi nohama Dvořáka, což se neukázalo jako šťastné řešení. Liberecký obránce totiž získal kotouč a hra se obrací.
     
    55:49
    Kilian Flobck mohl alespoň nepatrně upravit skóre ve prospěch svého celku. Jeho střelu zápěstím pod horní tyč ovšem Franc dobře vyškrábl vyrážečkou až do ochranné sítě!
     
    55:20
    Adam Měchura nabral rychlost, po pravém křídle se proháčkoval až do předbrankového prostoru, z poměrně ostrého úhlu mířil nad horní tyčku.
     
    54:36
    Trošku exhibiční akce domácích. Filip Kříž sám před bránou ještě posunul pryž na Milana Jobka, proti němuž se Smedley stihl přemístit.
     
    53:54
    Hosté nahodili puk za Francovu branku a střídají. Zapsali si tak další přesilovku, ve které pořádně neohrozili soupeřovu klec.
     
    52:59
    Na druhé straně Dvořák v oslabení touš až za Smedleyho pokladnici. Tomáš Trunda posléze střílel zpoza kruhů, Smedley proti němu vytáhl zdárný zásah lapačkou.
     
    52:23
    Suaverovo nahození od modré lajny bylo slabé. Francovi stačilo jednoduše nastavit beton a odrazit kotouč do rohu ledové plochy.
     
    52:11
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šíma – 2 min., držení).
     
    51:44
    Kilian Flobck se nadechl k individuálnímu průniku. Škoda pro hosty, že v rozhodující moment ztratil plnou kontrolu nad kotoučem a nedošlo ke střele.
     
    51:29
    Bennet Rossmy moc pěkně využil volného prostoru, který se mu naskytl. Obhodil si bránícího Romneyho a bekhendem zaměstnal gólmana.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 7. Měchura, 10. Gajda (Měchura), 16. Měchura (Rossmy), 20. Masař (Leden), 21. Gajda, 23. Culek (Jenčovský), 25. Patzelt, 30. Měchura (Masař), 33. Dvořák, 36. Masař (Leden), 44. Culek, 49. Vodlan (Leden) – 14. Husso (Flobck), 26. Flobck (Wongus), 29. Husso


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (29. Franc) – Hladík, Meisel, Tůma, Duschka, Patzelt, Šíma, Dvořák, Culek – Rossmy, Měchura, Gajda, Masař, Vodlan, Leden, Trunda, Hujer, Plos, Kříž, Jenčovský, Jobek.
    International Hockey Academy Florida: Smedley (Gemperle) – Romney, Apollon, Palma – Sauzech, Lightning, Athavasoupoulos, Thoma, Suaver, Buffalo Reminghton, Romney, Cichosz, Pricz, Flobck, Buffalo Rhodes, Wongus, Husso, Thorne.
    thejrc.org