Třinec – Olomouc 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Benátky n/J 7:4 (kon.) | Klatovy – Plzeň 1:11 (kon.)
Třebíč – Prostějov 2:4 (po pr.) | Slavia – Briançon 3:1 (kon.) | Liberec – Chabarovsk 4:1 (kon.)
Detva – Bratislava Capitals 4:2 (kon.) | Šumperk – Vrchlabí 7:1 (kon.) | Kolín – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.)
Havířov – Trenčín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 4:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 9:7 (kon.)
Mostečtí Lvi – Děčín 4:8 (kon.) | Písek – Milevsko 4:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:2 (kon.)
K. Vary – Kladno 7:1 (kon.) | Znojmo – Vítkovice 3:7 (kon.) | Martin – Jastrzębie 5:4 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
7:4 (1:1, 3:3, 3:0)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 22.08.2019, 17:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Další branka v oslabení, a také do prázdné branky, kterou stvrzuje svoji střelou přes celé hřiště JAN HAVEL. Bez asistence.
     
    55:59
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro hostující celek z holek PETRA MARŠOUNA. Útočník Jakub Wojnar prověřil Žajdlíka, který puk vyrazil před sebe, tam se ho zmocnil první jmenovaný, udělal kličku a vstřelil puk do prázdné branky. Asistence: Jakub Wojnar.
     
    55:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to byla parádní akce této dvojice. Tomáš Vildumetz získal puk mezi kruží, zvedl hlavu a uviděl najíždějícího PETRA MARŠOUNA, který z mezikruží i přes dotírajícího hráče trefil víko na vzdálenější tyči Žajdlíkovy branky. Asistence: Tomáš Vildumetz.
     
    36:07
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, co se nyní na ústeckém ledě děje. Tomáš Vildumetz si vzal kotouč v obranném pásmu a jeho útok podpořil JIŘÍ SEVERA, ke kterému se žabičkou dostal puk a tento útočník se šestasedmdesátkou na zádech vymetl víko bližší tyče Žajdlíkovy branky. Asistence: Tomáš Vildumetz.
     
    35:29
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Dnes se to hezkými brankami jen hemží. Bittner si na levém kruhu udělal nádhernou otočku a zadovkou poslal puk na ADAMA DLOUHÉHO, který trefil víko Stahlovy branky, tam dnes uklízečka už mít práci nebude. Asistence: Ladislav Bittner.
     
    33:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Branka, která by jistě patřila do Zlaté helmy! Neskutečný kolotoč rozjela první ústecký lajna. Puk nejpve dostal na modrou čáru Veber, který posunul na levý kruh, kde stál ústecký kanonýr Roubík a ten krásnou žabičkou našel na druhém kruhu TOMÁŠE VILDUMETZE, ten uklidil puk do naprosto odkryté branky. Asistence: Jaroslav Roubík, Václav Veber.
     
    30:02
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Branka jak přes kopírák té předešlé. Špaček napřáhl na modré čáře a puk opět před Stahlem tečoval ONDŘEJ CHRTEK a Benátky jdou znovu do jednobrankového vedení. Asistence: Daniel Špaček.
     
    24:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hezká akce v podání ústeckého celku v početní výhodě. David Merta se dostal na levé straně kruhu k puku a uviděl osamoceného JANA HAVLA, který strál na protilehlé straně, kam nakonec puk přišel a druhý jmenovaný prostřelil Žajdlíka na bližší tyč. Asistence: David Merta.
     
    22:59
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Obránce Ondřej Buchtela poslal puk na Stahla, který si myslel, že ho chytí, ale těsně před ním došlo k teči, o kterou se postaral PETR WIENCEK a dostává tak svůj tým do vedení. Asistence: Ondřej Buchtela.
     
    18:45
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Ve středním pásmu měl na hokejce puk Chrtek, který krásnou žabičkou poslal puk mezi obránce ústeckého týmu, kde stál DANIEL ŠPAČEK a jeho střela mířila z první přímo pod víko. Asistence: Ondřej Chrtek.
     
    01:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Krásný úvod ústeckého týmu. První dnešní utkání pro Marka Trončinského a hned zapisuje nahrávku, když vystřelil od modré čáry, Žajdlík puk vyrazil, nejlépe se zorientoval JAKUB WOJNAR, který měl odkrytou branku a puk krásně zasunul. Asistence: Marek Trončinský.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 2. Wojnar (Trončinský), 25. Havel (Merta), 34. Vildumetz (Roubík, Veber), 37. Severa (Vildumetz), 56. Maršoun (Vildumetz), 56. Maršoun (Wojnar), 60. Havel – 19. Špaček (Chrtek), 23. Wiencek (Buchtela), 31. Chrtek (Špaček), 36. Dlouhý (Bittner)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Volke) – Brož, Veber, Hes, Zdvořáček, Trončinský, Mareš, Zich, Müller – Severa, Roubík, Vildumetz, Havel, Merta, Bláha O., Maršou, Wojnar, Kordule, Kalaj, Filip, Bláha M.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Král) – Kunst, Kolmann, Aubrecht, Buchtela, Hampl, Niko, Fereta, Duda, Šír, Wiencek, Špaček, Chrtek, Půček, Dlouhý, Bittner, Šeliga

    Rozhodčí: Místecký, Knapík – Biedermann, Janíček
    bahis siteleri