Košice – Miskolc 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Čtvrtek 22.08.2019, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:47
    Miškovec dal gól!
    DVTK využíva presilovku a znižuje vedenie oceliarov na dva góly. Rodman sa dokázal korčuliarsky presadiť a pred bránkou naservíroval puk na hokejku KYLEA BEACHA, ktorý úspešne zakončil.
    Asistencie: David Rodman, Nick Ross.
     
    34:32
    Miškovec dal gól!
    DVTK využíva presilovú hru a znižuje stav stretnutia. K strele z pravého kruhu sa dostal Miskolczi. Škorvánek vyrazil puk pred seba, kde bol MATHIEU TOUSIGNANT a ten dorazil do odkrytej časti brány.
    Asistencie: Matyas Vojtkó, Nick Ross.
     
    26:12
    Košice dali gól!
    Oceliari sú pri chuti a do siete pridávajú už štvrtý zásah. Do úniku sa vysunul JURAJ BEZÚCH, ktorý síce bol faulovaný, ale keďže skóroval, avizovaný trest sa ruší.
    Asistencie: Branislav Rapáč, Martin Bučko.
     
    24:39
    Košice dali gól!
    Oceliari zvyšujú svoje vedenie a využívajú presilovku. MARCEL HAŠČÁK si spracoval prihrávku za ľavým kruhom a jeho delovka prenikla za Rajnu.
    Asistencia: Martin Belluš.
     
    16:14
    Košice dali gól!
    Oceliari rýchlo využívajú presilovú hru. Haščák posunul puk k zadnému mantinelu, kde bol Skokan, ktorý nabíjal na ľavý kruh JURAJOVI MAJDANOVI a jeho parádnu rýchlu strelu Rajna nemal šancu zachytiť.
    Asistencie: Dávid Skokan, Marcel Haščák.
     
    03:29
    Košice dali gól!
    Oceliari sa dostávajú do vedenia v zápase. Veľmi jednoducho to urobili Košičania, na pravom kruhu si prevzal puk BRANISLAV RAPÁČ a prudkou strelou zavesil pod hornú žrď.
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. Rapáč, 17. Majdan (Skokan, Haščák), 25. Haščák (Belluš), 27. Bezúch (Rapáč, Bučko) – 35. Tousignant (Vojtkó, Ross), 49. Beach (Rodman, Ross)


    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Slovák, Koch, Michalčin, Repe, Čížek, Růžička, Bučko – Chovan, Klhůfek, Haščák, Majdan, Skokan, Bezúch, Bortňák, B. Rapáč, Belluš, Milý, Suja, Jokeľ
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Rajna (Adorján) – Ross (A), Dudás, Szirányi (C), Vandane, Goz, D. Kiss, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi – Beach, Vas, Rodman – Harrison, Tousignant (A), Beauvillier – Ritó, Reszegh, P. Kiss – Lovei

    Rozhodčí: Snášel, Orolin – Šoltés, Stanzel
    thejrc.org