Pardubice – Zvolen 6:4 (kon.) | HV71 – Sparta 3:2 (kon.) | Prostějov – Tychy 6:0 (0:1 po s.n.)
Poruba 2011 – Dubnica 6:1 (kon.) | Kobra – Řisuty 9:2 (kon.) | Nová Paka – Chrudim 1:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
TSS GROUP Dubnica
Pátek 23.08.2019, 17:00 • RT TORAX ARENA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:27
    Svačina byl blízko k první brance v porubském dresu! Jeho střelu ale Kutěj vyrazil s vypětím všech sil svou maskou a zabránil tak jasnému gólu!
     
    54:05
    Poruba právě vstřelila branku!

    Porubští precizně vykombinovali obranu Dubnice a PATRIK HUSÁK už neměl před odkrytou brankou příliš mnoho práce s uklizením puku do svatyně hostí! Poruba tak potvrzuje dominanci v dnešním zápase a zvyšuje už na 6:1! Asistence: Tomáš Jáchym a Radim Toman.
     
    48:10
    Tým Dubnica nad Váhom právě vstřelil branku! DOMINIK KANAET stál na konci útočném kombinace hostí, kterou Dubnica nad Váhom zakončila svou první brankou v dnešním zápase! Asistence: Denis Trenčan a Dominik Hegyi.
     
    45:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    RADIM TOMAN měl dostatek času na přípravu střely od modré, kterou nedal brankáři Kutějovi šanci. Poruba se navíc v tu chvíli v útočném pásmu nacházela pouze ve čtyřech hráčích. Protože Tomáš Gřeš při finální přihrávce zlomil hokejku! Asistence: Tomáš Gřeš a Marek Slavík.
     
    44:02
    Porubané do poslední muže rozebrali obranu hostí a do ideální střelecké pozice, nikým nechráněn, se dostal dostal Nejezchleb! Tomu však nesedla finální přihrávka a jeho střela tak skončila pouze na zadním mantinelu!
     
    37:07
    Slavík se teď octnul před brankou v roli opravdu netradičního zakončovatele, když se pokusil usměrnit střelu od modré.
     
    36:07
    Obrovský závar před Foltánem! Po střele Chatrnúcha se v brankovišti Poruby strhl pořádný zmatek! Porubané však velkou šanci Dubnice přečkali bez inkasované branky!
     
    33:41
    Svačina v obrovské šanci! Bývalý Ocelář a odchovanec Studénky zakončoval po čistě křižné přihrávce a Kutěj pro jeho zakončení vytáhl nejnáročnější zákrok zápasu!
     
    32:18
    Vyloučení v týmu MHK Dubnica nad Váhom (Hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Plavecký.
     
    30:57
    Vskutku kuriózní situace čtveřice Porubských uzamkla v útočném pásmu pětici hostí!
     
    29:20
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Gřeš.
     
    23:02
    Poruba právě vstřelila branku!
    SAMUEL OLLENDER přidává čtvrtý gólový zářez na porubské hokejky! Útočník čtvrté formace ostrou střelou z pravé strany překonává brankáře Dubnice nad Váhom Petra Kutěje! Ten v dnešním zápase inkasuje již počtvrté! Asistence: Marek Slavík.
     
    21:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Rostislav Olesz našel zadovkou zpoza branky přesně najetého JIŘÍHO ZDEŇKA, který z první nedal brankáři Dubnice nad Váhom šanci a poslal kotouč pod horní tyč! Poruba tak rychle hasí nažhavené hosty, kteří se pokusili o aktivní vstup do druhé třetiny! Avšak hned ze startu inkasují! Asistence: Rostislav Olesz a Filip Dundáček.
     
    19:50
    Trenčan v obrovské šanci nastřeluje masku Foltána z bezprostřední blízkosti! Hráči hostí totiž dokázali rozebrat obranu Poruby a vytvořit si tak svou největší šanci! Brankář domácích ale své spoluhráče podržel! Dubnica byla opravdu blízko kontaktní branky!
     
    16:20
    Poruba právě vstřelila branku!
    PETR OBDRŽÁLEK byl ve správný čas na správné místě v prostoru mezikruží dokázal usměrnit střelu Tomáše Pastora za záda brankáře Kutěje! Poruba tak odskakuje do dvoubrankového vedení! Asistence: Tomáš Pastor.
     
    08:53
    Obdržálek nastřeluje nenápadnou střelou tyč! Puk se však naštěstí pro hosty odrazil mimo prostor za brankovou čárou!
     
    08:33
    Vyloučení v týmu MHK Dubnica nad Váhom (Švec – 2 min., držení).
     
    07:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    JAN HUDEČEK pláchl obraně slovenského týmu a v samostatné akci překonal Kutěje bekhendovým zakončením! Asistence: Tomáš Gřeš, Radim Toman
     
    02:26
    Efektní ťukes čtvrté formace ve středu hřiště a do velké šance se dostal zakončující Brodek. Jeho střelu však Kutěj utlumil.
     
    00:30
    Nejezchleb v obrovské šanci! Domácí forward nabruslil do pásma Dubnice jako blesk a vystřelil jen těsně vedle levé tyče.

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 8. Hudeček (Gřeš, Toman), 17. Obdržálek (Pastor), 22. Zdeněk (Olesz, Dundáček), 24. Ollender (Slavík), 46. Toman (Gřeš, Slavík), 55. Husák (Jáchym, Toman) – 49. Kanaet (Trenčan, Hegyi)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela), Slavík, Husák, Dundáček, Pastor, Urbanec, Rudl, Šendera – Nejezchleb, Jáchym, Obdržálek – Svačina, Zdeněk, Olesz, – Gřeš, Hudeček, Toman – Ollender, Ďurač, Brodek,
    TSS GROUP Dubnica: Kutěj (Lakosil) – Lee, Bagin, Gryger, Fančovič, Švec, Trška, Plavecký – Hegyi, Kanaer, Trenčan – Krystýn, Džugan, Hefka – Hus, Ďuriš, Chatrnúch – Jakubík, Prna, Pelech,

    Rozhodčí: Koziol, Trombík – Moravec, Hranoš
    bahis siteleri