Inter – Lecce 4:0 (kon.)
konec
Inter Milán
4:0 (2:0)
US Lecce
Pondělí 26.08.2019, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) • Italská Serie A • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 9:6. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:8. (22:37:29)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Interu Milán, který svého soupeře porazil poměrem 4:0. Také druhý poločas byl jasně v režii domácího celku, který dokonce přidal další dvě branky. Inter se dostal do několika dalších slušných šancí, avšak žádná nesměřovala za brankáře Gabriela. Naopak výkon Lecce nebyl ideální, za celý zápas se nedostalo do žádné vyložené šance.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi je rozhodnuto, nicméně ještě přijde na řadu nastavený čas.
     
    88
    Následně se Lukaku důrazným způsobem dostal k míči, načež ještě zkoušel najít Politana. Druhý jmenovaný místo zakončení našel pouze nohu soupeře.
     
    87
    Lecce se nyní pustilo do útočení, avšak u pokutového území to zrovna nevyšlo. Sám na sebe to zkoušel vzít Majer, který svůj pokus poslal vysoko nad.
    84. Antonio CANDREVA - 4:0
     
    84
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak to byla fotbalová nádhera! Inter celkem dlouho kombinoval na útočné polovině, načež se k míči dostal ANTONIO CANDREVA, který z dobrých třiceti metrů napřáhl pravou nohou. Výsledkem byla naprosto luxusní trefa, která skončila přesně pod břevnem.
     
    83
    Politano se dostal až k hranici pokutového území, kde se mu ještě podařilo přenechat do tandemu na Candrevu, který trefil pouze protihráče před sebou.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Inter Milán i nadále vede o tři branky, navíc stále platí, že ofenzivní snaha Lecce je naprosto bezradná.
     
    81
    Inter se sice radoval z úvodní branky, avšak ta nakonec neplatí. Zakončující Politano sice v ofsajdu nebyl, v něm byl až Lukaku, který aktivně bránil hostujícímu brankáři.
     
    81
    Benzar si vzal na starost provedení autového vhazování, prostřednictvím kterého přeci jenom našel Lapadulu. Lecce se navíc dostalo na druhou stranu.
     
    80
    Poprvé se k míči dostal střídající Politano, který si nevěřil na průnik středem hrací plochy. Tam se nacházela smečka protihráčů, na řadu tak přišla zadovka na kolegu.
     
    79
    Domácí rozehrávali volný kop kousek od středového kruhu. Krátce po něm došlo k přenesení hry na Asamoaha, ke kterému se bleskově přiřítil obránce Lucioni.
     
    78
    Jedno je jisté, žádné další střídání v tomto utkání už neuvidíme. Tím posledním byl příchod Politana, který podpoří útočnou snahu milánského mužstva.
     
    77
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Matteo Politano.
    76. Červená karta
     
    76
    Tak pozor! Hostující Farias naprosto zbytečným skluzem poslal k zemi protihráče, za což obdržel přímou červenou kartu. Lecce bude dohrávat v deseti.
     
    76
    Pro nahrávku si seběhl střídající Barella, který měl kolem sebe příliš málo prostoru. Z toho pramenila ztráta míče, avšak napadající Tachtsidis pouze fauloval.

    David Suchý

    Branky: 21. Brozović (Asamoah), 24. Sensi (Vecino), 60. R. Lukaku, 84. Candreva (Barella)

    Karty:   40. Lautaro Martínez (INM) – 38. Petriccione (LCC)   76. Farias (LCC)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 9:6. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:8.
    Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, Ranocchia, Škriniar – Candreva, Vecino (66. Barella), Brozović, Sensi (73. Gagliardini), Asamoah – Lautaro Martínez (77. Politano), R. Lukaku.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Bastoni, Barella, Valero, Dalbert, Dimarco, Gagliardini, Lazaro, Politano, de Vrij, S. Esposito.

    US Lecce: Gabriel – Rispoli (72. Benzar), Rossettini, Lucioni (C), Calderoni – Petriccione (61. Mancosu), Tachtsidis – Majer, La Mantia (61. Farias), Falco – Lapadula.
    Náhradníci: Vigorito – Dell'Orco, Benzar, Dubickas, Farias, T. Haye, Mancosu, Riccardi, Pierno, Šachov, Tabanelli, Vera.

    Rozhodčí: La Penna – Giallatini, Prenna
    thejrc.org