Nymburk – Jablonec n/N 0:0 (zruš.) | Detva – HC Slovan 1:2 (kon.) | Vítkovice – Trenčín 5:0 (0:2 po s.n.)
Mladá Boleslav – K. Vary 3:1 (kon.) | Třebíč – Šumperk 8:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 0:0 (zruš.)
Kadaň – Sokolov 1:6 (kon.) | Prostějov – Jihlava 2:3 (kon.) | Vsetín – Havířov 6:2 (kon.)
Opava – Vítkovice U23 4:5 (po pr.) | Nový Jičín – MŠK Púchov 1:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Bílina 8:2 (kon.)
Kolín – Žďár n/S 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 3:0 (kon.) | Nová Paka – Dvůr Králové n. L. 3:2 (po pr.)
Benátky n/J – Litoměřice 0:0 (zruš.) | Děčín – China Golden Dragon 9:2 (3:1 po s.n.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Úterý 27.08.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 27. 8. se odehraje další přípravné utkání. Tentokrát se proti sobě postaví domácí SK Horácká Slavia Třebíč a Draci Šumperk. Domácí za sebou mají utkání s Prostějovem, ve kterém nedokázali dotáhnout dvoubrankový rozdíl a prohráli 2:4. Na příštím zápase si tak určitě budou chtít spravit chuť. Jak bude toto utkání probíhat? Roztáhnou draci svá křídla a zahalí hvězdu Horácké Slavie? Nebo si s nimi třebíčští nájezdníci poradí? To se dozvíme již v čase 17:30, kdy padne úvodní vhazování utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Svoboda) – Jenáček, Szathmary, Forman, Nedbal, Čejka V., Furch, Hort, Michálek, Šťovíček, Psota, Vodný, Nedvídek, Havránek, Paták, Král, Havlát, Podlaha, Matiaško, Ferda.

    Draci Šumperk: Haloda O. (Wanecki) – Plhal, Drtil, Kabelka, Holoda M., Řezáč, Habrman, Milfait, Pokorný, Jaroš, Hroch, Scheuter, Vachutka, Čejka J., Urban, Müller, Blecha, Spratek, Haluza, Ostřanský..
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Na ledě se nám už sešly oba týmy k úvodnímu rozbruslení před utkáním a my čekáme na první vhazování. Draci mají za sebou povedené utkání, kdy vysoko přehráli svého soupeře HC Stadion Vrchlabí, a to 7:1. Dnes na ně čeká prvoligová Horácká Slavia, která se doma určitě bude chtít předvést. Jak bude utkání vypadat? To zjistíme již v čase 17:30.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní vhazování končí na hokejkách Draků a ti ihned vyráží do útoku. Ke střele nakonec nedošlo, ale už ze začátku se jednalo o povedenou akci, kdy se hostům podařilo udržet útočné pásmo.
     
    00:55
    Domácí rozehrávají za vlastní bránou. Dostávají se až za bránu Halody, tam je ale šumperská obrana připravena.
     
    01:20
    Ofsajd hostů.
     
    01:23
    Domácí se pouští do útoku v čele s Vodným, ten ale padá na led a ke kotouči se dostávají až hráči na modré čáře.
     
    01:54
    První střela na branku Halody končí v jeho výstroji. S tímhle zákrokem neměl problém.
     
    02:10
    Ferda nezachytil kotouč před Halodou a hosté míří k Jekelovi.
     
    02:35
    Urban vyrazil s Milfaitem před Jekela, ten nakonec nemusel zasahovat, díky pohotovosti jeho obrany.
     
    03:08
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Kabelka – 2 min., podrážení).
     
    03:10
    Šťovíček udržel útočné pásmo skokem po kotouči, ale ne na moc dlouho a Draci se mohou osvobodit vyvezením kotouče ze třetiny.
     
    03:47
    Haloda podržel svou bruslí a betonem kotouč u pravé tyče a bude se vhazovat před jeho bránou.
     
    04:00
    Hosté se opět osvobozují vyhozením kotouče ven ze třetiny.
     
    04:16
    Král drží pásmo a kombinuje se Szathmarym na modré čáře. Ten pálí, ale jeho pokus končí po teči ve výstroji Halody. Vhazovat se bude před bránou hostů.
     
    04:45
    Szathmary kombinuje na modré čáře se svým spoluhráčem a dostávají kotouč až na Vodného před bránou, ten ale hru opět přesouvá k modré čáře.
     
    05:08
    Hosté v plném počtu.
     
    05:33
    Domácí nedokázali využít úvodní přesilové hry a hraje se opět v pěti. Nyní se pokouší rozehrát Draci zpoza své brány, to se nakonec daří Milfaitovi průjezdem přes střední pásmo, ale třebíčská obrana ho zastavuje v prostoru před Jekelem.
     
    06:33
    Nedbal posílá dopředu Havláta,. který krásně posouvá kotouč na úplně volného Patáka. Obránci byli ale pozorní a rychle k němu přijeli. Jeho pokus tak jen těsně minul bránu Halody. Nyní měli hosté štěstí.
     
    07:17
    Scheuter se dokázal rozehrát kotouč, který na modré čáře zachytil Jenáček, ten tak stále drží útočné pásmo a domácí pokračují v náporu.
     
    08:02
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, kteří ale kotouč dostávají pouze na území Draků a ti až teprve zakládají útočnou akci. Nakonec musí Jekel zasahovat, ale se střelou si hravě poradil. Vhazovat se bude před bránou domácích.
     
    08:32
    Urban vybojoval kotouč za bránou Jekela. Ten se ale po chvilce dostává do ochranné sítě a vhazovat se bude před Jekelem.
     
    08:46
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, dopředu mířil Matiaško, toho ale zastavil náraz dvou obránců a kotouč se dostává na hole Šumperku. Ti míří před Jekela.
     
    09:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí nám otevírají stav dnešního utkání. Dopředu se krásně probojoval Lukáš FORMAN, po levé straně se přiblížil k bráně Halody a kotouč doručil pod jeho betonem přímo do svatyně hostů. Stav utkání je tak 1:0. Asistence: bez asistence.
    09:46 FORMAN - 1:0
     
    11:10
    Nedbal pálí od modré čáry, jeho pokus ale míjí bránu.
     
    11:30
    Haloda si podržel kotouč v lapačce po střele z poměrně velké blízkosti.
     
    11:45
    Kotouč stále zůstává v útočném, pásmu domácích, kteří pokračují v náporu na Halodu. Nyní Draci dokázali na okamžik dostat kotouč pod svá křídla, ale ne na dlouho a Horácká Slavie jede opět do útoku, tentokrát ze středního pásma.
     
    12:50
    Kabelka pálí na Jekela z pravé strany, ten vyráží kotouč svou pravou částí výstroje. Dále ve hře pokračují domácí.
     
    13:30
    Král podržel kotouč před Halodou a počkal si na přijíždějícího Patáka. Ten se dostal ke střele, ale dobře postavený obránce zastavil jeho letící kotouč a Draci tak po zisku puku vyráží do protiútoku.
     
    14:14
    Nedbal bojuje o kotouč s dvěma hráči hostů, nakonec jsou domácí úspěšnější a přes střední pásmo vyráží před Halodu.
     
    15:05
    Nedvídek za bránou Halody získal kotouč, ale ne na dlouho. Nálet Draků ho o něj připravil a hosté míří do středního pásma.
     
    15:40
    Zakázané uvolnění hostů, vhazovat se bude před Halodou.
     
    15:42
    Vhazování si berou domácí a od modré čáry se pokouší pálit Čejka. Tomu ale sjel kotouč z hole a Třebíč se ocitá ve středním pásmu.
     
    16:18
    Plhal se dostává svého spoluhráče Vachutku rychlým pasem na modrou čáru domácích, tam ho ale třebíčská obrana zastavila a pokračují ve hře domácí.
     
    17:03
    Domácí zpoza brány Jekela rozehrávají kotouč a míří až před Halodu. dobře mířená střela Krále vypadla z jeho výstroje a jeden z hráčů se pokoušel i o případnou dorážku. Hosté ale zvládli kotouč dopravit do středního pásma.
     
    18:01
    Hroch odevzdává kotouč a jede střídat. Mezitím Kabelka rozjíždí útok, ale dál jak do středního pásma své hráče poslat nedokázal, kdy je zastavila třebíčská obrana.
     
    18:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Ve středním pásmu se podařilo Furchovi dobře odstavit jednoho z Draků a získat kotouč, který putoval přímo k Martinu Šťovíčkovi a dále ho posunul přímo na hůl Tomáše HAVRÁNKA. Ten ho dokázal i z poměrně složité pozice zasunout podél levé tyče Halody a navyšuje tak stav utkání na 2:0. Asistence: Šťovíček, Furch.
    18:43 HAVRÁNEK - 2:0
     
    19:43
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Havránek – 2 min.).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu. Ta nám začala v poměrně klidném tempu. Ani jeden z týmů se nehnal příliš rychle před brankáře a spíše si každý hrál "svoji hru". Ale i přes to jsme se dočkali poměrně rychle první přesilové hry, kdy se draci provinili podražením a domácí měli první možnost této výhody. Tu ale proměnit nedokázali. Hra postupně začala nabírat na otáčkách a vše se prolomilo v čase 9:46, kdy se prosadil Lukáš Forman a poslal Třebíč do vedení 1:0. Domácí v náporu pokračovali až do konce třetiny a v čase 18:43 se prosadil další z třebíčských borců, tentokrát Tomáš Havránek. Domácí tedy měli už výhodu dvou branek a ta jim také vydržela až do konce třetiny. V úplném závěru jsme ještě byli svědky vyloučení, tentokrát na straně Třebíče a to již výše zmíněného, Tomáše Havránka, který se provinil vysokou holí. Draci tak budou nastupovat do druhé třetiny v početní výhodě.

    První třetina nám přinesla už dvě branky a my vyhlížíme další. Jak si Draci povedou? Dokážou dohnat dvoubrankový náskok nebo ho domácí ještě navýší? To se dozvíme již za pár okamžiků.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:16.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Havránek už sedí na trestné lavici a hostům začíná přesilová hra. Do útoku míří Milfait s Jarošem a dostávají se do pěkné šance, kterou musel na poseldní chvíli likvidovat Jekel svým betonem. Draci dále pokračují v náporu a až po delší chvíli se dostávají vyhozením puku mimo nebezpečí.
     
    21:27
    Nedvídek poslal Nedvídka při vlastním oslabení na Halodu, ten ale nedokázal díky dobrému zákroku obrany završit svůj nájezd střelou.
     
    21:42
    Domácí v plném počtu.
     
    22:10
    Nedbal rozehrává kotouč přes střední pásmo až na Havláta, ten se dostává do útočného pásma, ale je zastaven Draky.
     
    22:29
    Zakázané uvolnění hostů.
     
    22:32
    Puk si berou za bránou hostů domácí, kteří se ho snaží vybojovat v pravém dolním rohu, to se jim ale nedaří a Řezáč může založit útočnou akci.
     
    23:10
    Hort špatně rozehrál a Draci zachytili kotouč, po chvilce a rychlém uvědomění domácích hráčů se ale zase puk dostává do středního pásma a hosté musí spěchat před svého brankáře.
     
    24:07
    Blecha zachytil kotouč na modré čáře, tam byla ale pozorná obrana domácích a ti nyní míří před Halodu.
     
    24:31
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Kabelka – 2 min., držení).
     
    24:33
    Vhazování si berou hosté a ihned vyhazují kotouč za Jekelovu bránu. Třebíčská formace se tedy vrací zpět na svou půli a rozjíždí novou útočnou akci.
     
    25:15
    Hosté se dokázali dostat ze sevření a vyrazit i do útoku při vlastním oslabení, který skončil ale sraženou střelou mimo bránu. Draci si zatím drží své území pod kontrolou.
     
    26:05
    Psota vyváží kotouč přes střední pásmo, od modré čáry pálí tvrdou střelu Forman a ta končí na betonech Halody. Ten nyní podržel svůj tým.
     
    26:31
    Hosté v plném počtu.
     
    26:57
    Scheuter vyrazil s Jakubem Čejkou a dalším z draků před Jekela, dostali se do dobrého postavení a k následné střele, ta skončila na betonu Jekela a následný odraz už na hokejkách domácích. Brankář Třebíče nyní podržel svůj tým.
     
    27:40
    Hosté vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    27:45
    Puk se dostává na hole hostů, kteří rychle vyráží dopředu. ve středním pásmu je ale rychlí hráči Třebíče dojeli a obrali o kotouč. Hosté tak musí začínat opět na své půlce.
     
    28:05
    Pěkný průjezd Draků až před Jekela, který končí střelou a zákrokem třebíčského brankáře, který si s touto šancí poradil.
     
    28:25
    Předávka na Vodného skončila na holi jednoho z obránců hostů a domácí se dostávají za bránu Halody, kde bojují znovu o držení kotouče.
     
    28:55
    Hort si bere vyhozený kotouč a posílá ho do středního pásma, odkud dále putuje za bránu Halody, ovšem bez zakázaného uvolnění.
     
    29:20
    Napodruhé to už domácím nevyšlo, puk se dostává do zakázaného uvolnění a vhazuje se před Jekelem.
     
    29:30
    Scheuter rozjíždí útočnou akci v čele se svými spoluhráči, ti se dostávají za bránu Jekela a snaží se vybojovat si útočné pozice.
     
    30:07
    Haloda drží kotouč v lapačce a bude se vhazovat pře jeho bránou.
     
    30:09
    Puk si berou rychle domácí, přichází i rychlá střela, ale vhazovat se bude po posouzení rozhodčích znovu.
     
    30:23
    Jenáček kombinuje na modré čáře s Nedbalem.
     
    30:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nedbal poslal od modré čáry střelu na Halodu, která sice prošla, ale s tou si brankář hostů poradil se svým betonem. Po odrazu se puk dostal na hůl Josefa PODLAHY, ten neváhal a kotouč pod brankáře Šumperka zasunul až do jeho svatyně. Stav utkání je tak 3:0. Asistence: Nedbal.
    30:34 PODLAHA - 3:0
     
    32:05
    Vodný nezachytil kotouč svou rukavicí ve středním pásmu a hosté se pouští do útoku.
     
    32:42
    Jekel posouvá puk za svou bránu, kam rychle spěchají nájezdníci Draků, Jekel ale po rychlé střele podržel kotouč a bude se vhazovat.
     
    33:07
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Rychlý průjezd přes střední pásmo a následně před bránu Halody provedl Martin Šťovíček, jeho střela ale nenašla branku hostů. Až následný odraz z prostoru za bránou od mantinelu dojel až na hůl Matěje PSOTY, který kotouč zavěsil za záda Halody a navýšil stav utkání na 4:0. Asistence: Šťovíček, Michálek.
    33:07 PSOTA - 4:0
     
    33:24
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Furch – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:15
    Forman drží kotouč a dokonce posílá dopředu Havláta. ten se dostává až před Halodu a z pravé strany při vlastním oslabení posílá bekendovou střelu. Ta končí v náruči brankáře hostů. Domácí zatím zvládají oslabení úspěšně.
     
    34:41
    Vhazování před Halodou si berou Draci, ti drží kotouč za svou bránou, ale domácí stále pokračují v náporu a nechtějí pustit hosty ke hře.
     
    35:05
    Vhazování si berou před Halodou hosté, kteří se snaží co nejrychleji rozehrát a využít poslední sekundy oslabení, to se jim ale nedaří a domácí zastavuje až pokus o průjezd přes modrou čáru, který končí faulem Třebíče.
     
    35:20
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Šťovíček – 2 min., podrážení).
     
    35:57
    Tvrdá střela od modré čáry našla pravý beton Jekela, od kterého se kotouč odrazil a putoval až k Pokornému. Toho si ale dobře ubránil jeden z obránců a vyváží kotouč.
     
    36:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Při vlastním oslabení se podařilo domácím navýšit svůj náskok na dokonce pětibrankový. Tomáš HAVRÁNEK byl vyslán k nájezdu Havlátem, který také úspěšně proměnil. Pro něj je to dnes již druhá branka. Asistence: Havlát.
    36:21 HAVRÁNEK - 5:0
     
    37:20
    Domácí v plném počtu.
     
    37:50
    Před bránou stál volný Matiaško, ke kterému už ale kotouč nedoputoval. Draci se tak pouští do útoku.
     
    38:13
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ferda – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:15
    nebezpečná střela od modré čáry, která překvapila Jekela! Ten stihl puk ještě svou hokejkou dostat mimo brankoviště a poslal ho vedle tyče. Nyní brankář domácích podržel svůj tým.
     
    39:02
    Hosté rozehrávají za svou vlastní bránou.
     
    39:20
    Domácí se dobře dostali do úniku až před Halodu, tam se ale ke střele po zákroku obrany už nedostali.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou další třetinu dnešního utkání. V té byla vidět výrazná dominance domácí Horácké Slavie, která si dokázala diktovat tempo hry i při vlastním oslabení a nepouštěla Draky k průnikům, ani ke střelám. Jejich zvýšená aktivita se ale také podepsala na počtu vyloučení, která padla celkem 4 a 3 z nich právě na domácí straně. Ani jednoho z nich ale nedokázali hosté využít. Byli jsme také svědky celkem tří gólů. Prvního v čase 30:34, o který se zasloužil Josef Podlaha, další jsme mohli vidět v 33:07, tentokrát zásluhou Matěje Psoty a na třetím z nich má podíl Tomáš Havránek, pro kterého se dnes jedná o již druhou branku.

    Domácí jsou tak v dosti velké výhodě a náskoku pěti branek, na kterém mají Draci ještě šanci něco zvrátit následujících dvacet minut. Podaří se jim překvapit a otočit stav utkání nebo si domácí pohlídají svůj vysoký náskok? To se dozvíme již za pár okamžiků.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:05.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Vhazování si berou hosté na své hole a míří k Jekelovi.
     
    40:12
    Domácí v plném počtu.
     
    40:20
    Vhazování si berou na své hole domácí a Nedbal střílí od modré čáry. Jeho pokus končí v náruči Halody.
     
    40:27
    Vhazování před Halodou si berou hosté a vyráží do středního pásma. Tam ale jejich cesta končí a Nedvídek dále kotouč kontroluje ve své třetině.
     
    41:00
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, pas ve středním pásmu na Krále, ale Horácké Slavii nevyšel a hosté mohou otočit směr útoku.
     
    41:38
    Forman pálí na Halodu, jeho pokus končí v náruči šumperského golmana.
     
    41:46
    Vhazování si berou na své hole hosté a vyráží do středního pásma. Tam jejich vyjížďka končí a puk je opět na holích Horácké Slavie.
     
    42:15
    Ferda spěchal za kotoučem, u kterého byl ale Haloda první a posílá ho zpátky do středního pásma.
     
    42:48
    Psota posílá zadovku na Šťovíčka, puk končí u modré čáry, kde opět hraje Psota, přichází střela, ta ale míjí bránu hostů.
     
    43:23
    Vhazování před bránou hostů si berou domácí. Furch spěchá za kotoučem, ale hosté jsou rychlejší.
     
    44:23
    Furch bojuje o kotouč v levém rohu třetiny hostů, Draci jsou ale úspěšnější a míří před Jekela.
     
    44:55
    Havlát vyráží do útoku a Paták mu je v patách. Nakonec je ale dokázala obrana hostů spolehlivě odstavit.
     
    45:33
    Podlaha nahazuje kotouč do středního pásma a Draci pokračují do útoku.
     
    46:02
    Furch zachytil kotouč ve středním pásmu, posílá ho za bránu hostů a tam už pokračují Draci.
     
    46:43
    Za brankou Jekela se nyní bojuje o kotouč, domácí jsou úspěšnější a míří zpět před Halodu.
     
    47:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Krásný průjezd a pokus o zasunutí puku mezi betony Halody předvedl Martin Šťovíček, kterého vyslal Tomáš Havránek, jeho pokus se ale odrazil do brankoviště, kde k němu stihl přijet Václav ČEJKA a kotouč spolehlivě špičkou své hole zavěsit do brány Halody. Stav utkání je tak 6:0. Asistence: Šťovíček, Havránek.
    47:22 ČEJKA - 6:0
     
    48:39
    Havlátovi jede na pomoc při souboji o kotouč král, nakonec je Havlát úspěšný a jede ihned před bránu hostů.
     
    49:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Krásnou střelu od modré čáry a čistý průstřel nám předvedl Lukáš PATÁK a posílá Třebíč do vedení již na 7:0. Asistence: Forman, Furch.
    49:12 PATÁK - 7:0
     
    50:16
    Za brankou bojuje o kotouč Psota, nakonec je úspěšnější Šťovíček, který posílá puk na modrou čáru.
     
    51:05
    Za brankou Jekela si puk bere Tadeáš Král a posílá ho Nedvídkovi do středního pásma.
     
    51:35
    Řezáč posílá puk do útočného pásma.
     
    52:10
    Paták posílá střelu z prostoru před bránou na Halodu, ten ji likviduje svou výstrojí.
     
    52:28
    Hort posílá střelu od modré čáry, tu ale likviduje obrana Draků.
     
    52:52
    Podlaha dostává kotouč na Matiaška, ten se pokouší o střelu z otočky, ale bez úspěchu, díky dobré obraně Draků.
     
    53:10
    Vhazování před Halodou si berou hosté, kteří míří do středního pásma. Na modré čáře jsou ale zastaveni obranou domácích.
     
    53:55
    Krásná akce Patáka se Šťovíčkem. Ten se nakonec dostává ke střele od modré čáry, která končí na betonech Halody.
     
    54:45
    Jakub Čejka míří před Jekela, ale obrana domácích ho úspěšně likviduje.
     
    55:10
    Jakub Čejka posílal přihrávku na druhou stranu svému spoluhráči, ta ale po zákroku třebíčské obrany neprošla.
     
    55:45
    Za bránou Jekela se domácí pouští do útoku, Král dostává kotouč na modrou čáru, jeho střela končí ve výstroji Halody.
     
    56:27
    Střela z pravé strany od Formana končí opět ve výstroji úspěšného Holody.
     
    56:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí ještě navyšují svůj náskok a to již na 8:0. Střela Lukáše Horta nespadla za záda Halody, ale po úspěšném odchytu Michala MATIAŠKA, který se dokázal propasírovat přes dva obránce, si puk našel své teplé místečko ve svatyni Draků. Asistence: Hort.
    56:39 MATIAŠKO - 8:0
     
    56:46
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Nedbal – 2 min., podrážení).
     
    57:34
    Řezáč pálí od modré čáry, ale vysoko nad Jekelovu bránu.
     
    57:59
    Domácí úspěšně vyhazují kotouč ze své třetiny.
     
    58:16
    Jekel zachytil nahozený kotouč za svou bránou a posílá ho ke střednímu pásmu.
     
    58:45
    Na zemi zůstává ležet jeden z Draků po zásahu pukem. Po chvíli se ale zvedá a po svých odjíždí na střídačku. Naštěstí to nevypadá na vážnější zranění.
     
    58:46
    Domácí v plném počtu.
     
    59:02
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    59:05
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, kteří dostávají kotouč až do středního pásma.
     
    59:25
    Jakub Čejka se ještě dostává za bránu Jekela a zkouší spolupracovat s Müllerem před bránou. Domácí obrana je ale úspěšná.
     
    59:55
    Domácí už podrží kotouč na svých holích.
     
    Konec zápasu.
     
    A máme za sebou i třetí třetinu dnešního utkání. V té opět Třebíč potvrdila svou dominanci a vstřelila další tři branky. Nepustila Draky do vážnějších akcí a kontrolovala si hru. Branky na 6:0 jsme se dočkali v čase 47:22, o kterou se zasloužil Václav Čejka. Další branka, tentokrát na 7:0, padla chvíli po předešlé a to v čase 49:12, zásluhou Lukáše Patáka. No a poslední gól tohoto utkání na 8:0 zavěsil do svatyně hostů Michal Matiaško a tím uzavřel dnešní gólové šílenství ze strany domácích.

    Dnešní zápas je u konce zaslouženým vítězstvím Horácké Slavie a s ním končí i onlajn přenos. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (19:40:25)

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 10. Forman, 19. Havránek (Šťovíček, Furch), 31. Podlaha (Nedbal), 34. Psota (Šťovíček, Michálek), 37. Havránek (Havlát), 48. Čejka (Šťovíček, Havránek), 50. Paták (Forman, Furch), 57. Matiaško (Hort)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Svoboda) – Jenáček, Szathmary, Forman, Nedbal, Čejka V., Furch, Hort, Michálek, Šťovíček, Psota, Vodný, Nedvídek, Havránek, Paták, Král, Havlát, Podlaha, Matiaško, Ferda.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Haloda O. (Wanecki) – Plhal, Drtil, Kabelka, Holoda M., Řezáč, Habrman, Milfait, Pokorný, Jaroš, Hroch, Scheuter, Vachutka, Čejka J., Urban, Müller, Blecha, Spratek, Haluza, Ostřanský.

    Diváci: 278
    bahis siteleri