Plzeň – Kladno 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 5:0 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
Mostečtí Lvi
Úterý 27.08.2019, 18:10 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ani oslabení nezabránilo domácím od vstřelení páté branky! Po dlouhém nahození se ke kotouči dostal PAVEL GOTTFRIED, který tak přidává již pátou branku ústeckého týmu. Asistence: Jaroslav Šešina.
     
    54:39
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústecké gólové hody pokračují! Po odrazu kotouče od gólmana se k němu s tečí dostal ADAM JANOUŠEK, který zvolil další rychlý nájezd, čímž překonal zaskočeného gólmana Mostu. Asistence: Ondřej Polata.
     
    53:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nakonec si ale JAN HAMPL spravil chuť gólovou trefou! Po Macelově vyslání se vydal zcela sám mezikružím do útočného pásma a z hranice brankoviště také ve velké rychlosti Kubíka překonal. Asistence: Jan Macel.
     
    27:41
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to byla ukázková trefa v podání ADAMA JANOUŠKA! Útočník Slovanu si najel k levému kruhu, odkud vyslal tvrdou křižnou střelu na Haspru, který už v té rychlosti nemělo vůbec prostor jakkoliv reagovat. Asistence: Jakub Tot.
     
    22:47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání! ONDŘEJ POLATA se utrhl ve středním pásmu a vydal se mezikružím do útočného pásma. Tam také vymetl pavučiny v Hasprově brance důraznou střelou pod víko. Asistence: Tomáš Stuchlý

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 23. Polata (Stuchlý), 28. Janoušek (Tot), 54. Hampl (Macel), 55. Janoušek (Polata), 59. Gottfried (Šešina)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Svoboda (Volke) – Šešina, Stuchlý, Štěpánek, Jarábek, Tot – Janoušek, Gottfried, Macel, Matloch, Kušej, Hampl, Čermák.
    Mostečtí Lvi: Haspra (31. Kubík) – Hoffmann, Matys, Žižka, Žítek, Hodek, Kratochvíl, Dohnal, Vainer, Beran, Boháč, Řehoř, Leitner, Kitzberger, Uher, Heidenreich, Svoboda.

    Rozhodčí: Biedermann – Cícha, Grunt
    bahis siteleri