Olomouc – Zlín 2:0 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Slavia – Chomutov 2:3 (3:4 po s.n.)
Jihlava – Třebíč 4:3 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Litoměřice – Füchse 4:1 (kon.)
Opava – Kopřivnice 5:4 (po pr.) | Vrchlabí – Šumperk 2:4 (3:0 po s.n.) | Nymburk – Kolín 0:0 (zruš.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | SHK Hodonín – Trnava 3:4 (1:2 po s.n.) | Benátky n/J – Briançon 6:5 (3:2 po s.n.)
Kometa Brno – HC Slovan 4:1 (kon.) | Martin – Žilina 7:4 (kon.) | Znojmo – MAC Budapešť 5:1 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Chrudim 6:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 29.08.2019, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Úplně jasné to ještě není! 24 sekund před koncem totiž Třebíč využívá přesilovku a MICHAL VODNÝ tečoval před brankou tvrdou střelu Denise Kusého od modré. Ještě je o co hrát – 4:3! Asistence: Denis Kusý, Tomáš Havránek.
     
    56:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je tu gól v podobě zřejmě zlomového bodu zápasu! Jan Holý na obranné půlce vybojoval kotouč a přes Michala Poletína jej dostal na rozjetého TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO do brejku. „Čagy“ si celou akci dotáhl až do gólu sám, z ostrého úhlu prostřelil Svobodu mezi betony – 4:2! Asistence: Michal Poletín, Jan Holý.
     
    44:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Mrzet to ale domácí moc nemusí, protože se i tak dostávají do vedení! Opět to byla odražená střela a pohyb v předbrankovém prostoru. MATĚJ PEKR se zorientoval nejrychleji a doklepl do branky vyraženou střelu od Lukáše Anděla z protějšího kruhu – 3:2! Asistence: Lukáš Anděl, Jan Holý.
     
    29:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dorovnala stav skóre rychle a signalizovaný trest pro Třebíčské tak nepřijde ani na řadu! Tomáš Čachotský dostal kotouč mezi kruhy od Poletína a vystřelil na branku. Jeho pokus vyrazil Svoboda do strany, kde se ale nacházel MILAN DAVÍDEK a jednoduchým doklepnutím do branky vrací remízový stav – 2:2! Asistence: Tomáš Čachotský, Michal Poletín.
     
    27:03
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává do vedení z překvapivé střely! LUKÁŠ FORMAN si najel až skoro na nulový úhel a nahodil na branku. Puk však Janu Brožovi prošel na přední tyči až do branky a stadionem to jenom zahučelo. Spokojeni domácí fanoušci rozhodně nejsou – 1:2! Bez asistence.
     
    25:29
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nepřesná nahrávka Jana Pohla napříč pásmem stojí Jihlavu pěkně draho. Zachytil ji totiž Nedvídek, který přistrčil kotouč DENISI KUSÉMU vedle něj. Hostující útočník zažívá tedy během prvního zápasu v Třebíči hned gólovou premiéru, prostřelil totiž Brože na delší tyči – 1:1! Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    12:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je již minulostí, neboť ji Jihlava využila a ujímá se tím vedení! Druhá střela Holého od modré se od zadního plexi odrazila zpět do předbrankového prostoru, kde byl více vidět Milan Davídek a zblízka mohl střílet. Jenže si všiml na pravé straně volného TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který zavěsil pod víko, Svoboda neměl žádnou šanci – 1:0! Asistence: Milan Davídek, Jan Holý.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 13. Čachotský (Davídek, Holý), 30. Davídek (Čachotský, Poletín), 45. Pekr (Anděl, Holý), 57. Čachotský (Poletín, Holý) – 26. Kusý (Nedvídek), 28. Forman, 60. Vodný (Kusý, Havránek)


    HC Dukla Jihlava: Brož (41. Lundström) – Pohl, Piegl, Holý, Půža, Kolář, Vála, Staněk – Zeman, Pekr, Skořepa (C) – Davídek, Chlubna, Čachotský (A) – Poletín, Jiránek (A), Harkabus – Fronk, Juda, Anděl
    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Jekel) – Jenáček, Padrnos, Forman, Furch, Čejka (C), Hort – Kusý, Nedvídek, Psota – Vodný (A), Šťovíček, Havránek – Malec, Král, Paták – Havlát, Michálek, Podlaha – Ferda

    Rozhodčí: Sibera, Suchý – Mareček, Polák

    Diváci: 717
    thejrc.org