Jablonec B – Liberec B 3:2 (kon.) | Zbuzany – Teplice B 3:1 (kon.) | Přepeře – Chlumec n/C 1:3 (kon.)
Ml. Boleslav B – Velvary 2:2 (4:5 po pen.) | Živanice – Brozany 1:0 (kon.)
konec
FK Přepeře
1:3 (0:1)
FK Chlumec nad Cidlinou
Sobota 31.08.2019, 10:30Česká fotbalová liga (B) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:22:22)
     
    Dnešní utkání sleduje 150 diváků.
     
    A je konec! Dnešní utkání nakonec zaslouženě ovládli hostující hráči, kteří zvítězili 3:1 a berou tři body do tabulky z venkovního hřiště. V druhém poločase se dvakrát za hosty prosadil Tomáš Bastin, jenž se ukázal jako správný kapitán a nasměřoval svůj tým k výhře. Na druhé straně stihl už jen snížit střídající Martin Ježek. Přepeře v zápase dvakrát trefili brankovou konstrukci, ale v utkání byly horším týmem.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Utkání už se spíše dohrává. O vítězi dnešního zápasu už je nějakou dobu jasno, navíc Chlumec nad Cidlinou drží míč na svých kopačkách.
     
    90+1
    Gólová šance u ba druhé straně! Střídající Jakub Veselský šel z úhlu na gólmana. Chtěl ho propálit silou, ovšem Hyka předvedl velmi dobrý zákrok a míč vyrazil!
     
    90
    No, a po něm ještě klidně mohlo přijít drama na stadionu v Přepeřích! Domácí hráč totiž napřáhl, jenže balón se odrazil znovu jen od tyče. To je dnes už podruhé na domácí straně!
     
    89
    Místo velkého náporu domácího týmu se u míče drží ten hostující. Domácí obránce se však prezentoval velmi dobrým obranným skluzem, čímž založil útok.
     
    88
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Jan Novotný, přichází Jakub Veselský.
     
    88
    Jenže ta skončila rychleji, než vlastně začala. Rozhodčí si totiž všiml nějakého faulu v šestnáctce a hostující tým má znovu k dispozici odkop od brány.
     
    87
    Hráč domácího celku byl nyní sestřelen na útočné polovině. Faul je odpískán, ovšem karta žádná nepřišla. Standardka pro domácí mančaft.
     
    86
    Nyní domácí reklamovali hru rukou, ale hlavní rozhodčí byl velmi blízko celé situaci a jakékoliv hraní rukou rezolutně odmítl. Čas domácím rychle plyne.
     
    85
    Ti se sice dostali do zajímavé situace, kdy odkopával hostující obránce míč z čáry, ale veškeré vzrušení bylo znovu předčasné. Byl totiž odpískán ofsajd.
     
    84
    Tentokrát z něj žádné nebezpečí nevzniklo, ale Chlumec nad Cidlinou ukrojil další dvě minuty z dnešního zápasu. Nyní se však dopředu ženou domácí.
     
    83
    Hosté pokračují ve své aktivní hře. Po krátkém obléhání šestnáctky se dostali ke střele, avšak ta byla sražena na rohový kop. Z toho už hosté dnes skórovali.
     
    82
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Bastin, přichází Martin Kosař.
    81. JEŽEK - 1:3
     
    81
    Přepeře právě vstřelily branku!
    Domácí se v tomto zápase poprvé prosazují, ale s případnými body to dnes budou mít ještě velmi složité. Na centr si naskočil střídající MARTIN JEŽEK, jenž rozvlnil síť za Dundou.
     
    79
    Domácí se nemohou dostat k ničemu. Spíše jen přitvrdili a faulují svého soupeře. Ten nadále vede o tři branky a dnes si nejspíše připíše tři body.
     
    78
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Jiří Kučera, přichází Radek Korba.
     
    78
    Přišel dlouhý centr do šestnáctky, kde si však nejvýše vyskočil Dunda. Ten míč sebral, ale stejně byl v ten moment odpískán faul domácí hráče ve vápně.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Jan Díl (FK Přepeře).

    Žlutou kartu dostává T. Labík (FK Chlumec nad Cidlinou).
     
    77
    Viděli jsme několik zbytečných ostrých soubojů, po kterých bude rozehrávat domácí tým. Rozehrávky se ujme Vojtěch Venc a bude z poloviny hřiště.
     
    76
    Hostující fotbalisté jako jediní naskočili na dlouhý nákop svého gólmana. Přesto se unáhlili a vyslali střelu z velké dálky, ta navíc byla hodně nepřesná.
     
    75
    První velká šance domácích v tomto poločase, a asi druhá v zápase! Přišla totiž povedená střela, jenže ta se odrazila od tyčky zpět do hřiště. Tam už sebral míč hostující brankář.
     
    74
    A hosté se drží u balónu i nadále. Tentokrát vybojovali další autové vhazování, ale ke střele se nedostali. Přihrávku totiž sebral Vojtěch Venc.
     
    73
    Přepeře mají problém i s přesnou přihrávkou. Většinou se nahánějí po celém hřišti. Další přihrávka už navíc skončila v autovém vhazování.
     
    72
    Chlumec nad Cidlinou je dnes opravdu lepším týmem, zatímco Přepeře vypadají, že nejsou ve své kůži.
    71. BASTIN - 0:3
     
    71
    Chlumec nad Cidlinou právě vstřelil branku!
    A s domácími to nyní vypadá bledě, respektive hosté právě udělali obrovský krok za třemi body z tohoto zápasu! TOMÁŠ BASTIN napřáhl ze střední vzdálenosti a jeho rána skončila přesně u tyče! Dnes navíc vstřelil už druhou branku v zápase, ukazuje se jako opravdový kapitán.
     
    70
    V zápase se už pokračuje, hráči jsou občerstvení. vše začalo dlouhým nákopem Dundy, který bez větších problémů sebrali domácí hráči do své moci.
     
    68
    Rozhodčí právě odpískal občerstvovací pauzu a není se co divit, vždyť na sluníčku už je přes třicet stupňů. za malou chvilku se ale bude pokračovat.
     
    67
    Jan Novotný to zkoušel zpětnou přihrávkou na hranici šestnáctky. Domácí se hráč se ovšem dobře vrátil a stihl míč zastavit před dotírajícím soupeřem.
     
    66
    Chlumci nad Cidlinou ovšem toto naprosto vyhovuje. Drží se na útočné polovině, stále vede o dvě branky a obrana se ještě moc nezapotila.
     
    65
    Hosté se drží s míčem na útočné polovině. Přepeře ovšem dobře napadá a Chlumec nad Cidlinou s tím velmi bojuje, nemůže se k ničemu dostat.
     
    64
    Střídání v týmu FK Přepeře: ze hřiště odchází Filip Jarosz, přichází Matrin Ježek.

    Střídání v týmu FK Přepeře: ze hřiště odchází Petr Novotný, přichází Jakub Krasnický.
     
    63
    Dlouhý aut nikdo z hráčů netrefil, ale míč se odrazil na nohu Jaroslava Nesvadby. Ten se neunáhlil a rozehrál do strany, odkud přišel další centr.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Jakub Havel (FK Chlumec nad Cidlinou).
     
    62
    Dlouhý nákop hostí skončil jen u připraveného Hyky, který hned rozehrál. Sice mířil přesně na kopačky soupeřů, jenže ti se poté provinili faulem.
     
    61
    Přepeře se nemohou dostat do útoku za žádnou cenu. Chlumec nad Cidlinou se velmi dobře brání a nepouští svého soupeře k ničemu.
     
    59
    Vojtěch Venc podstoupil tvrdý souboj se svým soupeřem. Hůře z toho vyvázl právě domácí hráč. Po chvíli se však zvedl a bude schopen pokračovat.
     
    58
    Obrovská šance domácích gólem nekončí! Ti již měli před sebou jen Dundu, který míč dokázal chytit. V tu chvíli se navíc pískal ofsajd Přepeří, takže veškeré vzrušení bylo zbytečné.
     
    57
    Sprinterský souboj nakonec ovládl domácí hráč, jenž nejspíše zachránil svůj tým. Jeho soupeř už by totiž šel sám na gólmana.
     
    56
    Míč se nyní všemožně odrážel v obranné šestnáctce domácího týmu. Veškerou přítrž tomu utržil Pavel Tvaroha, který míč napálil až na polovinu hřiště.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Petr Novotný (FK Přepeře).
     
    55
    Hráč hostí to zkusil po zemi z nějakých třiceti metrů. Jeho rána byla sražena a míč se odrazil vysoko do vzduchu, nakonec si na něj počkal Hyka a ukryl ho.
     
    53
    A mohlo být klidně sníženo! Domácí hráč totiž mířil krásně do šibenice, jenže jeho dobrý pokus mířil jen těsně vedle! Někteří fanoušci už se skoro radovali z branky.
     
    52
    Jan Díl si to namířil mezi tři protihráče a dopadlo to pro něj velmi dobře. Vybojoval totiž faul nějakých osmnáct metrů od branky.
    51. BASTIN - 0:2
     
    51
    Chlumec nad Cidlinou právě vstřelil branku!
    Jenže o chvilku později se hosté dočkali a vedou už o dvě branky, domácí to dnes budou mít velmi těžké! Hyka totiž vyrazil míč jen před sebe, přestože ho nikdo neatakoval. Tam byl připravený TOMÁŠ BASTIN, který měl jednoduchou pozici.
     
    50
    Krásná fotbalová akce z obou stran! Hráč hostí mířil do šibenice do strany, kde byl Hyka, jenž krásným skokem vyrazil střelu z přímého kopu.
     
    49
    Domácí hráč nyní povalil svého soupeře těsně před vápnem. Rozhodčí odpískal faul a hostující hráči mají nyní ideální šanci na zvýšení náskoku.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Vojtěch Venc (FK Přepeře).
     
    48
    Chlumec nad Cidlinou se již nějakou dobu drží na míči. Po několika přihrávkách na středu hřiště se dostal až do šestnáctky, ale zpětná přihrávka nebyla přesná, respektive tam žádný hostující hráč nebyl.
     
    47
    Vidíme tedy jednu změnu v základních jedenáctkách. Tu si připsali hosté, kteří vystřídali Žahourka za Špidlena. Domácí pokračují v nezměněné sestavě.
     
    46
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Oliver Žahourek, přichází Jakub Špidlen.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Rozhodčí nenastavil ani minutu v prvním poločase, takže ten nám končí za vedení hostujícího celku. Ten si své vedení zaslouží, jelikož byl po většinu první půle lepším týmem. Nakonec se po rohovém kopu prosadil Jakub Havel. Domácí se poté snažili tlačit, ale hostující obrana si s nimi bez větších potíží poradila.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Domácí v posledních minutách útočí hodně a jsou v současné době lepším týmem. Po rohu přišla hlavička, jenže Dunda předvedl dobrý reflexivní zákrok.
     
    43
    Rohový kop se točil přímo do branky, kde míč Dunda celou dobu sledoval. Jeho vyboxování se sneslo přímo k domácímu hráči, jenže tomu rána nesedla.
     
    42
    Domácí posílají jeden centr za druhým do šestnáctky. Hostující obrana ovšem centry bez větších problémů likviduje. Teď je z toho však rohový kop.
     
    41
    Domácí zvedli konečně svou útočnou aktivitu a hosté se musí už i bránit. Zatím to však zvládají bez větších problémů a domácí neměli ještě gólovku.
     
    40
    Je otázkou jestli chtěl domácí záložník centrovat nebo zkoušel pálit rovnou na branku. Každopádně ani jedna varianta nedopadla dobře, jelikož míč skončil mimo.
     
    39
    Na druhé straně chtěly přijít Přepeře s okamžitou odpovědí. přízemní centr do malého vápna si ovšem našel hostující obránce, který míč odpálil daleko.
    38. HAVEL - 0:1
     
    38
    Chlumec nad Cidlinou právě vstřelil branku!
    A po standardní situaci vidíme první branku utkání, hosté jdou zaslouženě do vedení! Na centr si totiž naskočil JAKUB HAVEL, který svou hlavou nedal Hykovi šanci na zákrok.
     
    37
    Ti předvedli celkem zajímavou variantu s centrem z poloviny hřiště, Tento tah jim celkem vyšel, jelikož Chlumec nad Cidlinou vybojoval rohový kop.
     
    36
    V posledních minutách brzdí oba týmy časté nepřesnosti. Díky jedné z nich se dostali k míči hosté.
     
    35
    Sám faulovaný si vzal centr na starost a jeho tým mohl jít do vedení! Na Kučerův centr si totiž naskočil jen jeho spoluhráč, ale jeho hlavička minula zadní tyč o pár centimetrů!
     
    34
    Jiří Kučera byl faulován nedaleko šestnáctky a pro hosty by z toho mohla být velmi zajímavá standardní situace. Je to ale spíše na centr vzhledem k úhlu.
     
    33
    Rodící se útok navíc zastavili jen za cenu autového vhazování pro soupeře. Ten je však dobře napadán, navíc mu je nakonec odpískáno ofsajdové postavení.
     
    32
    Nyní to vypadalo, že nikdo neví, komu by mělo autové vhazování připadnout. To však připadlo hostům, jenže ti velmi rychle o míč přišli.
     
    31
    Domácí obránce měl nyní co dělat, aby zastavil zajímavou přihrávku skrze šestnáctku. Nakonec to však zvládl a zachránil svůj tým od inkasované branky.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Jan Labík (FK Chlumec nad Cidlinou).
     
    29
    Nyní se domácí hráč snažil dostat k balónu agresivním způsobem, ale svým výskokem míč jen podskočil a hostující hráči mohli v klidu poslat míč na Dundu.
     
    28
    Domácí si nyní nerozuměli při zakládání útoku a nabídli dobrý start útočné fázi hostům. Ti mají totiž autové vhazování nedaleko od velkého vápna.
     
    27
    Domácí se dostali ke střele, ale ta nebyla vůbec nebezpečná. Přišla z celkem velké vzdálenosti, navíc nebyla ani trochu přesná a šla mimo tři tyče.
     
    26
    Roman Dunda chtěl po chycení míče rychle rozehrát útočnou akci svého týmu. Poslední obránce ovšem odhlavičkoval míč na autové vhazování.
     
    24
    Na druhé straně zase zahrozili hosté. Ti se dostali ke střele z velmi dobré pozice, ale Miroslav Hyka dnes předvádí velmi dobrý výkon a drží svůj tým nad vodou.
     
    23
    Po delší době vystrčili růžky v útoku také domácí. Po centru totiž míč znovu propadl až k domácímu hráči, ovšem jeho rána se znovu zastavila o blok soupeřů.
     
    22
    Přepeře chtěli předvést rychlý přechod do útoku a moc nechybělo. Krásný dlouhý centr za obranu na poslední chvíli odvrátil hostující obránce.
     
    21
    Po tom zůstal na zemi ležet Jakub Havel a rozhodčí po nějaké době přerušil hru. Hostující hráč se nakonec zvedl a bude pokračovat ve hře. Je to odkop od Hyky.
     
    20
    A hostí tlačí svého soupeře opravdu hodně! Nyní se velmi dobrým zákrokem ukázal Miroslav Hyka, jenž vyškrábl míč na rohový kop.
     
    19
    Nakonec přišel centr do velkého vápna, jenže tam byli jen domácí hráči. Ti se bez problémů tomuto centru ubránili, ale hosté jsou znovu u balónu.
     
    18
    Jan Novotný dostal loktem do obličeje loktem, a tak se píská faul. Chlumec nad Cidlinou se drží na míči a kombinuje na útočné polovině.
     
    17
    Obrovská šance Chlumce znovu nekončí brankou, ale domácí obrana hoří a je blízko k inkasování. Samostatný hráč před Hykou ovšem do černého nezacílil.
     
    16
    Jenže ta rozhodně nedopadla tak, jak si hosté představovali. Hostující hráč totiž napálil míč vysoko nad branku, takže Hyka neměl v bráně vůbec žádnou práci.
     
    15
    Poslední minuty už nejsou fotbalově tak zajímavé jako začátek utkání. Hostující fotbalisté mají ale k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    14
    Z následné standardní situace žádné nebezpečí nevzešlo. Hostující obránce si v pohodě našel míč a odhlavičkoval ho alespoň mimo šestnáctku.
     
    13
    Martin Kopáč podle lajnového sudího fauloval, ale rozhodnutí se mu vůbec nelíbí. Řekl něco rozhodčímu a může být rád, že neviděl žlutou kartu.
     
    12
    A ten už vypadal o něco zajímavěji. Centr šel do malého vápna, kam si naskakovalo hned několik hráčů, avšak Hyka míč vyboxoval mimo nebezpečí.
     
    12
    Ten sice nebyl vůbec dobře kopnutý, protože ho odvrátil hned první hráč domácího celku. Přesto měl Chlumec k dipozici ještě jeden roh.
     
    11
    Hosté se pokoušeli o rychlý přechod do útoku, ale centr nevyšel ani nadvakrát. Přesto zůstávají u míče, jelikož vybojovali alespoň rohový kop.
     
    10
    Naopak na druhé straně faulovali hosté. Domácí se díky tomu dostali až ke střele. Tribunami to poté jen zahučelo, protože síť se sice rozvlnila, ale zezadu.
     
    9
    Na druhé straně se snažili zahrozit fotbalisté Chlumce! Jejich hráč si šikovně navedl míč na střed, když v tu chvíli upadl. Faul se ale nepíská.
     
    8
    A vzápětí následoval další rohový kop v podání domácích, kteří měli obrovské šance! Nejprve přišla střela ze vzdálenosti penaltového puntíku, jenže Dunda předvedl velmi dobrý zákrok! Poté pálil ještě jeden hráči Přepeří, ale nepropálil obranný blok.
     
    7
    Hosté se provinili faulem na své obranné polovině. Domácí rychle rozehráli a chtěli se dostat do šance. Vše zatím skončilo u vápna, kde se míč odrazil na roh.
     
    6
    Domácí trenér zatím rozhodně není spokojený s výkonem svých svěřenců a dává to celkem jasně a nahlas najevo. U balónu jsou ovšem znovu hosté.
     
    5
    S míčem se však nedostali ani na polovinu hřiště. Tomáš Bastin to zkoušel individuálně, jenže v momentě, kdy se dostal do vápna, o balón přišel.
     
    4
    Hosté zatím prakticky nepůjčili míč svému soupeři. Jenže to se teď změní. Provinili se faulem na útočné polovině a Přepeře mohou poprvé zaútočit.
     
    3
    Vysoký centr mířil na zadní tyč. Hyka se vydal za balónem, a přestože nepředvedl moc jistý zákrok, rozhodil soupeře, který nedokázal zakončit.
     
    2
    Chlumec nad Cidlinou je v úvodu utkání hodně aktivní a chtěl by jít jako první do vedení. Marek Volf nyní odvrátil centr na rohový kop.
     
    1
    A hosté se už skoro radovali z první vstřelené branky! Před Hykou vznikla velká skrumáž a někteří hráč hostí už zvedali ruce, rozhodčí ale zůstal v klidu.
     
    1
    A první poločas už nám začal! Domácí fotbalisté nastupují celí v černém. Hosté mají na sobě bílé dresy a postarali se o úvodní výkop.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Přepeře: Hyka – Novotný, Venc, Nesvadba (K), Tvaroha, Pavlata, Jarosz, Novotný, Volf, Díl, Synek.
    Náhradníci: Vlach, Ježek, Krasnický, Ma. Sedláček, Mi. Sedláček, Elbel, Kumprecht.

    FK Chlumec nad Cidlinou: Dunda – Havel, Kopáč, T. Labík, Žahourek, Koubek, Veselka, Kučera, J. Labík, Novotný, Bastin (K).
    Náhradníci: Korba, Jarkovský, Petr, Kosař, Veselský, Špidlen.

    Rozhodčí: Vyhnanovský – Matějček, Kvítek..
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dnešního utkání. V rámci ČFL se podíváme na souboj mezi domácími Přepeřemi a Chlumcem nad Cidlinou. Zápas startuje v 10:30 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Denisa Józsová

    Branky: 81. Ježek – 38. Havel, 51. Bastin, 71. Bastin

    Karty:   49. Venc (PRP), 55. Novotný (PRP), 77. Díl (PRP) – 30. J. Labík (CCN), 62. Havel (CCN), 77. T. Labík (CCN)


    FK Přepeře: Hyka – Novotný, Venc, Nesvadba (K), Tvaroha, Pavlata, Jarosz (64. Ježek), Novotný (64. Krasnický), Volf, Díl, Synek.
    Náhradníci: Vlach, Ježek, Krasnický, Ma. Sedláček, Mi. Sedláček, Elbel, Kumprecht.

    FK Chlumec nad Cidlinou: Dunda – Havel, Kopáč, T. Labík, Žahourek (46. Špidlen), Koubek, Veselka, Kučera (78. Korba), J. Labík, Novotný (88. Veselský), Bastin (K) (82. Kosař).
    Náhradníci: Korba, Jarkovský, Petr, Kosař, Veselský, Špidlen.

    Rozhodčí: Vyhnanovský – Matějček, Kvítek

    Diváci: 150
    thejrc.org