Trutnov – Děčín 3:5 (kon.)
konec
HC Trutnov
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
HC Děčín
Neděle 01.09.2019, 17:00BAK Cup
Partner:
     
    59:51
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec to bude jen o dvě branky! DANIEL SVOBODA sám ujížděl na Lavingera a kotouč zavěsil pod horní tyč. Asistence: Jakub Jedlička, Lukáš Junek.
     
    58:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčín přidává pátý gól a s Trutnovem to vypadá bledě. Ašenbrenner už už vyjížděl z branky, kotouč se však dostal k PAVLU ZAJANOVI, který využil nepozornosti trutnovského gólmana úspěšnou střelou nad jeho rameno. Asistence: Smola.
     
    57:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté v závěru navyšují své vedení! ŠTĚPÁN KUCHYNKA si z levé strany pomalu sjížděl před branku a kotouč nakonec bekhendem zvedl nad Ašenbrennerův beton. Trochu smolný gól pro domácí. Asistence doplníme.
     
    51:03
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A přece jen domácí snižují. BOHDAN VIŠŇÁK napřáhl na modré a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Semorád, Jakub Martinec.
     
    30:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté si berou dvougólové vedení zpět! Ašenbrenner měl zakrytý výhled a proti prudké ráně PAVLA BALCARA od modré tak neměl žádnou šanci. Asistence: Pavel Zajan, Jakub Loukota.
     
    21:06
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnov snižuje! DANIEL SVOBODA si najel z úhlu před branku a Lavingera propálil střelou k bližší tyči. Bez asistence.
     
    14:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do dvoubrankového vedení! ŠTĚPÁN KUCHYNKA dostal přihrávku před bránu a střelou nad beton překonal trutnovského gólmana. Asistence: Michal Oliverius, Tomáš Fajgl.
     
    09:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté vstřelují první branku utkání a dostávají se do vedení! První střelu PAVLA ZAJANA Ašenbrenner vyrazil, dorážka děčínského útočníka mu ale už za záda propadla. Asistence: Dörner.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 22. Svoboda, 52. Višňák (Semorád, Martinec), 60. Svoboda (Jedlička, Junek) – 10. Zajan (Dörner), 15. Kuchynka (Oliverius, Fajgl), 31. Balcar (Zajan, Loukota), 58. Kuchynka, 59. Zajan (Smola)


    HC Trutnov: Ašenbrenner (Pivrnec) – Faltys, Vácha (A), Suk, Pěnčík, Kynčl, Junek – Kubinčák (A), Martinec, Semorád (C), Jedlička, Fedulov, Svoboda, Krsek, Chára, Poul, Vacek, Janoušek, Tatar, Kozák, Višňák.
    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Tenkrát, Balcar, Kaltenbock, Mareš, Loukota – Arnold, Ineman, Smola, Zajan, Fajgl, Olivierus, Kuchynka, Chovanec, Horák, Fojt, Dörner.

    Rozhodčí: Veinfurter – Všetečka, Řezníček
    thejrc.org