Trenčín – Zlín 2:6 (1:2 po s.n.) | Ústí n/L – Děčín 8:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 6:5 (po pr.)
SHK Hodonín – Skalica 2:1 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 4:6 (kon.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 2:1 (po pr.) | Nymburk – Kobra 0:0 (zruš.)
Klatovy – Kadaň 1:3 (kon.) | Žďár n/S – Trutnov 5:3 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 2:3 (kon.)
Zvolen – HC Slovan 2:1 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
8:1 (1:0, 2:1, 5:0)
HC Děčín
Úterý 03.09.2019, 17:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Zdeněk Petráš mohl korigovat stav utkání. Umě se uvolnil z rohu kluziště, dostal se až před Volkeho, ale ten jeho bekhendový pokus zastavil svými betony!
     
    54:18
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Další kotouč se třepe v děčínské síti! Osmou branku přidal po vyjetí z rohu kluziště a po rychlé ráně švihem JAN HAVEL – 8:1! Asistence: David Merta.
     
    53:45
    Jakub Wojnar zasouval kotouč po své individuální akci pod betony Lukáše Lavingera, ten je měl však na ledě včas a zachránil hosty od další inkasované branky!
     
    50:59
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Přesilovku Slovan rychle využívá! Ránu Ondřeje Procházky sice Lukáš Lavinger vyrazil, ale na dorážku PAVLA KORDULEHO byl již krátký – 7:1! Asistence: Ondřej Procházka a Jan Veber.
     
    50:12
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Loukota – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je to již o pět branek! David Merta našel z mezikruží na levé straně ONDŘEJE PROCHÁZKU, jenž se ranou z první nemýlil – 6:1! Asistence: David Merta.
     
    48:42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí sice nevyužili přesilovou hru, ale krátce po jejím skončení našel ideální přihrávkou Martin Zdvořáček před brankou DAVIDA MERTU, jenž tečoval přesně pod víko – 5:1. Asistence: Zdvořáče, Ondřej Procházka.
     
    46:38
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zicho – 2 min., podrážení).
     
    43:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení navyšuje Slovan své vedení! Parádní samostatnou akci předvedl LUKÁŠ ZUKAL, jenž objel obránce Děčína a zasunul kotouč pod betony Lukáše Lavingera – 4:1! Asistence: Bez asistence.
     
    42:25
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Veber – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:48
    Ondřej Bláha si hezky vybruslil z rohu kluziště, svou ranou sice trefil Lukáše Lavingera, nicméně poté ještě kotouč vracel do brankoviště a moc nechybělo, aby si jej hostující strážce branky srazil do sítě.
     
    38:48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek, když se do přečíslení dva na jednoho dostali Kalaj s Wojnarem, první jmenovaný poslal puk do přesunu na JAKUBA WOJNARA, a ten udělal ještě kličku a poslal puk do opačné strany branky, než byl brankář přítomen – 3:1! Asistence: Adam Kalaj.
     
    35:45
    Děčín rozehrál dvojnásobnou přesilovku skvěle, ale ránu Patrika Zicha z kruhu vyrazil tygřím skokem Martin Volke!
     
    34:59
    Přesilovka pěti proti třem v době trvání 1:14 pro hostující Medvědy.
     
    34:59
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Maršoun – 5 min., krosček + osobní trest do konce utkání, krosček). Trest odpyká Bláha M..
     
    34:13
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Wojnar – 2 min., podrážení).
     
    29:45
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Balcar – 2 min., držení).
     
    27:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan využívá přesilovou hru! Nádhernou přihrávku přes oba kruhy narýsoval Jakub Wojnar a PETR MARŠOUN ranou z první překonal Lavingera – 2:1! Asistence: Jakub Wojnar a Erik Mareš.
     
    25:41
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Kuchynka – 2 min., pozdní dohrání).
     
    24:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi srovnávají krok! JAN SMOLA nabral na pravém mantinelu velkou rychlost a ranou bekhendem mezi betony nachytal Martina Volkeho – 1:1! Asistence: Filip Ineman.
     
    16:59
    Sebastien Dörner našel milimetrovou přihrávkou před brankou Ondřeje Sýkora, který jeho nabídka parádně tečoval, ale v brance Slovanu se vyznamenal Martin Volke a velkou šanci hostů vytěsnil ramenem nad branku!
     
    15:35
    Pavel Kordule obdržel přihrávku od Erika Mareše a ranou golfem z levého kruhu orazítkoval pravou tyč!
     
    13:17
    Ondřej Sýkora zavezl velmi rychle kotouč do útočné třetiny, nabil na modrou Patriku Balcarovi a jeho pumelice od modré skončila těsně vedle domácí branky. Martin Volke se za ranou jen otočil.
     
    08:31
    Krásná kombinace v přesilové hře. Ondřej Procházka našel ve vyložené pozici opět Davida Mertu, toho však vychytal přesným zákrokem Lukáš Lavinger.
     
    07:57
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Balcar – 2 min., sekání).
     
    04:59
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Favorit utkání jde do vedení! ONDŘEJ BLÁHA ujel po levém mantinelu a ranou mezi betony rozvlnil dnes poprvé síť za Lukášem Lavingerem – 1:0! Asistence: Pavel Kordule.
     
    01:22
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Volke – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Bláha M..

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 5. Bláha O. (Kordule), 28. Maršoun (Wojnar, Mareš), 39. Wojnar (Kalaj), 44. Zukal, 49. Merta (Zdvořáček, Procházka), 50. Procházka (Merta), 51. Kordule (Procházka, Veber), 55. Havel (Merta) – 25. Smola (Ineman)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Stahl) – Zukal, Zdvořáček (A), Veber, Mareš, Zich, Müller – Havel, Merta, Procházka (C), Maršoun (A), Wojnar, Kordule, Kalaj, Bláha O., Bláha M.
    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Loukota, Tenkrát, Kaltenböck, Zicho, Balcar – Zajan, Sýkora, Kuchynka, Damašek, Petráš, Dörner, Ineman, Smola, Faigl, Chovanec, Stuchlý.

    Rozhodčí: Novák, Volf – Biedermann, Janíček
    thejrc.org