Kunlun – Ufa 4:3 (3:2 po s.n.) | Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Barys – Vladivostok 1:3 (kon.)
Jokerit – Omsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 3:2 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Avangard Omsk
Úterý 03.09.2019, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Pavel DĚDUNOV - 1:3
     
    59:59
    Avangard právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PAVEL DĚDUNOV, který přebruslil svého soka. Dědunov sice nedostal puk do prázdné branky, ale jelikož byl faulován, rozhodčí přesto uznává takzvaný technický gól, kdy bylo jasné, že kdyby nebyl Dědunov faulován, tak by puk dostal do branky!
    56:42 Mikko LEHTONEN - 1:2
     
    56:42
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak a nakonec to bude ještě drama. MIKKO LEHTONEN vystřelil ze středu kruhu a snižuje stav utkání. Bobkov vůbec nezareagoval, neboť před ním bylo hodně provozu a nic neviděl. Asistence: Nicklas Jensen.
    46:04 Cody FRANSON - 0:2
     
    46:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    Autorem branky je FRANSON CODY, který si najel do dráhy střely od Širokova, který střílel od modré čáry. A i tento tečovaný puk končí v brance. Niemi máchl lapačkou na prázdno. Asistence: Sergej Širokov a Sven Andrighetto.
    03:15 Alexej POTAPOV - 0:1
     
    03:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk se jako první dostává do vedení! Pokka nahazoval puk od pravého mantinelu a před Niemimem tečoval puk ALEXEJ POTAPOV, který se v dnešním zápase zapisuje mezi prvního střelce. Asistence: Ville Pokka.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 57. Lehtonen (Nicklas Jensen) – 4. A. Potapov (Pokka, Stas), 47. Franson (Širokov, Andrighetto), 60. Dědunov


    Jokerit Helsinky: Niemi (Kalninš) – Lepistö (A), Lehtonen, Eronen, A. Grant, Kivistö, O. Lauridsen, Lööv, E. Räsänen – Moses, Kontiola, Nicklas Jensen – Joensuu, Haapala, Norman – Anttila (A), H. Ikonen, Hirvonen – Myttynen, Regin (C), Pihlström.
    Avangard Omsk: Bobkov (Sudnicin) – Pokka, Bondarev, Pivcakin, Franson (A), Čudinov, Vojnov – Širokov (C), Pjanov, Andrighetto – Šumakov, Beck, K. Semjonov – Dědunov, Stas, A. Potapov – Ščerbak, Košelev, Gračjov – Jaremčuk.

    Rozhodčí: A. Ravodin – I. Fatejev
    ocianews.com