Kunlun – Ufa 4:3 (3:2 po s.n.) | Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Barys – Vladivostok 1:3 (kon.)
Jokerit – Omsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 3:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
Ak Bars Kazaň
Úterý 03.09.2019, 18:30 • CSKA Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:52:35)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (CSKA Moskva) 2+0, 3 střely, čas na ledě 17:42
     
    Dnešní utkání sledovalo 7 614 diváků.
     
    Střely na branku: 38 – 18
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že zápas nenajde vítěze a dojde tak na prodloužení. To ale odmítl Jiří Sekáč, který tečoval ránu Nestěrova od modré čáry a druhým gólem tak srazil naděje svého bývalého klubu. Kazaň už nestačila zareagovat a ač na ledě CSKA sahala po dvou bodech, nakonec nezískala ani jeden. Naopak domácí plný bodový zisk doslova vydřeli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Kiselevič ještě dostává dvě minuty za držení hole, ale bude to už asi jenom pouze zápis do statistik. Hosté nemají moc času na to, aby vyrovnali.
     
    59:53
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Bogdan Kiselevič – 2 min., držení hole).
     
    59:33
    Následuje oddechový čas pro Ak Bars.
     
    59:17
    Brankář hostů je na střídačce a Kazaň to zkusí se šesti bruslaři v poli.
    58:56 Jiří SEKÁČ - 3:2
     
    58:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A tak se také děje. Od modré čáry napálil puk směrem k hostující brance Nestěrov a těsně před ní ho tečoval JIŘÍ SEKÁČ. Ten tak druhým střeleckým příspěvkem v závěru třetí třetiny potopil svůj bývalý klub a dost možná odmítl nastavenou hrací dobu – 3:2. Asistence: Nikita Nestěrov a Linden Vey.
     
    58:35
    Ještě mají domácí šanci strhnout vedení v závěru třetí třetiny v další přesilové hře.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Kristian Chenkel – 2 min., držení).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:09
    Nakonec hráči Kazaně nevyslali žádnou střelu, která by Johanssona ohrozila a do akce se hned vydávají zase hráči Moskvy.
     
    56:33
    Wikstrand spěchal za kotoučem u branky Kazaně a dostal ho do své moci. Hosté pak zavážejí puk do útočného pásma a obrana CSKA se musí mít na pozoru.
     
    55:54
    Danis Zaripov u modré čáry vybojoval kotouč a směřoval před branku soupeře. V jeho rozletu ho ale zastavila pozorná obrana moskevského CSKA.
     
    55:03
    Sergej Tolčinskij byl tísněn obranou hostů, ale dostal se nakonec až před Reideborna, kde ale jeho pokus končí úplně mimo.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 39. Sekáč (Grigorenko, Kaprizov), 50. Vey (Kaprizov, Grigorenko), 59. Sekáč (Nestěrov, Vey) – 9. Tkačov (Ožiganov, Fazylzjanov), 40. Tkačov (Azevedo, Chenkel)


    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – M. Robinson (A), Dahlbeck, Marčenko, Kiselevič, Nestěrov (A), Blažijevskij, A. Romanov – Kaprizov, Vey, Grigorenko – Mamin, Šalunov, Okulov – Sekáč, Světlakov, Tělegin – Kalinin, Andronov (C), Tolčinskij – Rtiščev.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Ožiganov, Wikstrand, Fazylzjanov, Ljamkin, Žuravlev, Chenkel, Abrosimov, D. Musin, Pedan – Frattin, Cormier (A), Azevedo (C) – Zaripov, Tkačov, Galijev (A) – Lukojanov, Osnovin, M. Gluchov – K. Petrov, Galimov, E. Galimov.

    Rozhodčí: Roman Gofman, Maxim Sidorenko – Dmitrij Goljak, Gleb Lazarev

    Diváci: 7 614
    thejrc.org