Zlín sledge – Mjøsa 3:2 (3:1 po s.n.) | Zlín sledge – FIFH Malmö 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
SHK LAPP Zlín
5:4 (2:1, 2:3)
FIFH Malmö
Čtvrtek 05.09.2019, 14:50 • PSG aréna, Zlín. • Lapp Cup Zlín (sledge hokej)
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SHK LAPP Zlín. MARIAN LIGDA zajistil Zlínu proměněným nájezdem do horní části branky bod navíc.
     
    28:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Risk bez gólmana Zlínu vyšel. Po vyhraném buly nahodil kotouč na branku Julina. Nilsson kotouč jen vyrazil betonem před sebe a z následně skrumáže před ním se podařilo skórovat důraznému MARTINU JOPPOVI.
    Asistence: Pavel Julina.
     
    28:25
    Domácí to zkouší v šesti!
     
    28:01
    Běží poslední dvě minuty druhého poločasu.
     
    26:32
    Už to málem bylo 4:4! Zdeněk Hábl jako tank projel po levém křídle a namířil si to před branku. Rozhodl se zakončovat na zadní tyč, Nilsson proti němu nezasáhl, kotouč se ale skončil těsně vedle branky.
     
    24:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jednoho gólu. JAN ZAPLETAL ukázal dobrý předhled v předbrankovém prostoru a poradil si i s brankářem Nilssonem.
    Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    24:14
    FIFH Malmö právě vstřelilo branku!
    Švédové odskakují Zlínu na rozdíl dvou branek. Kotouč na branku nahazoval Ingvarsson, BERNHARD HERING ještě do tohoto pokusu vložil svou hůl a zkompletovává tak hattrick.
    Asistence: Nicklas Ingvarsson.
     
    21:43
    Mohlo být vyrovnáno! Julina poslal z pravé strany pas na hokejku Joppy, který ovšem kotouč nepřetlačil přes beton Nilssona.
     
    19:39
    FIFH Malmö právě vstřelilo branku!
    Tak trochu nedáš – dostaneš. Švédové si berou náskok o gól zpátky. Střelou z pravé strany uspěl útočník BERNHARD HERING, Molek se natahoval, seč mohl, ale nebylo mu to nic platné.
    Asistence: Mattias Jonsson.
     
    18:32
    Fantastický Nilsson, brankář Malmö nyní chytil nemožné! Zdeněk Hábl nahrál před branku najetému Turicovi, který střílel do poloodkryté branky. Domácí publikum už zvedalo ruce nad hlavu, ovšem jeho radost zchladila práce Nilssona s lapačkou.
     
    17:36
    FIFH Malmö právě vstřelilo branku!
    Švédové ujeli do brejku dvou proti jednomu. Zakončení vzal na sebe MAGNUS BOGLE a přízemním pokusem směřujícím k pravé tyči překonal padajícího Molka.
    Bez asistence.
     
    16:33
    Na druhé straně si zleva nabruslil do středu hřiště Bakke a Molek musel rychle na zem, aby nadvakrát zkrotil střelu švédského útočníka. Poté o chvíli později zasáhl domácí brankář proti další střele z dílny Malmö svou lapačkou.
     
    15:51
    Nenápadnou střelu obloučkem vyslal kousek od útočné modré čáry Martin Joppa a Zlín málem vedl 3:1. Nilsson na puk rukama nedosáhl a hosty zachránila levá tyč.
     
    14:45
    Poslední minuta první půle.
     
    13:47
    Krásně to nyní provedl Martin Joppa. Po levém křídle ujel všem svým soupeřům, a když se chystal zakončit, přehodil si puk z pravé hole na levou. Jeho křížná střela šla pak těsně vedle pravé tyče. Tohle volalo po gólu!
     
    12:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí dokázali udeřit. Joppa nahrál ZDEŇKU HÁBLOVI, který se rozhodl poslat kotouč do horní části branky. Tento záměr mu vyšel a Nilsson se rukama natahoval marně. Zlín tak otáčí skóre.
    Asistence: Martin Joppa.
     
    10:00
    Z pravého křídla šla nebezpečná přihrávka před branku Molka, kam si sjížděli hned tři hráči Malmö. Ti také nakonec vyhráli krátkou přetahovanou o puk, střelu Jonssona švihem ale brankář Moravanů dobře viděl a vytěsnil ji mimo.
     
    08:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín dokázal udržet útočné pásmo, což se ukázalo jako klíčové. Na pravé straně se naskytl prostor MARIANU LIGDOVI a slovenský forvard prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Včetně brankáře Nilssona.
    Asistence: Martin Joppa.
     
    07:37
    Obrovská možnost Zlína na vyrovnání! Zdeňku Háblovi málem vyšlo totéž co v prvním utkání na turnaji proti Mjose. Za brankou nabral rychlost, obkroužil ji a chtěl zasunout puk u bližší tyče. Nilsson měl velké problémy, nakonec ale svou svatyni dokázal přece jen uhájit.
     
    05:58
    Velká šance Malmö! Bakke si z levé strany najel až před Molka, který nyní Zlín podržel, když vytěsnil gólovou střelu útočníka švédského týmu.
     
    02:57
    FIFH Malmö právě vstřelilo branku!
    Molek teď vůbec nevěděl, kde se nachází kotouč. Toho dokázal využít útočník Malmö BERNHARD HERING, který z levé strany dopravil kotouč střelou do odkryté klece.
    Asistence: Audum Bakke.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 9. Ligda (Joppa), 13. Z. Hábl (Joppa), 25. Zapletal (Z. Hábl), 29. Joppa (Julina), rozh. náj. Ligda – 3. Hering (Bakke), 18. Bogle, 20. Hering (Jonsson), 25. Hering (Ingvarsson)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Hering (MLM)
    1:0   Joppa (ZLS)
    2. série:
    1:1   Bakke (MLM)
    1:1   D. Hábl (ZLS)
    3. série:
    1:1   Eklund (MLM)
    2:1   Ligda (ZLS)


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina (A), Z. Hábl, Mach, Zapletal – Joppa (A), D. Hábl, Ligda (C), Turic, Rauš, Ferenčík, Korman
    FIFH Malmö: U. Nilsson – Lundgren, Ingvarsson, Strandmark, Bogle – H. Nilsson, Eklund, Flomén, Bakke, Hering, Jonsson, Rennhack

    Rozhodčí: Čech, Blažek
    bahis siteleri