Tisková konference HC Slavia Praha (kon.) | Tisková konference BK Havlíčkův Brod (kon.)
konec
Tisková konference HC Slavia Praha

Čtvrtek 05.09.2019, 13:00 • Zimní stadion Eden • Tiskové konference
     
    13:19
    Tisková konference je u konce, loučím se z Edenu a zase někdy u Onlajnů na počtenou! (13:19:56)
     
    13:10
    Standa Tichý: "Seriál Lajna je pro nás určitě velká reklama, Slavia tím bude zviditelněná, dostane se do většího povědomí a i z prvních dojmů a ohlasů víme, že to bude podáno tak zábavnou formou, aby z toho náš klub profitoval."
     
    13:08
    Novinky pro následující sezonu: Se startem nové sezony proběhne redesign webu, nově budou vysílány přímé přenosy z ligy juniorů a dorostenců a započala spolupráce se seriálem Lajna.
     
    13:08
    Jan Novák: "Týmové cíle jsou pro mě důležitější než osobní, tedy dostat se do play-off a tam hrát o nejvyšší příčky. Letní příprava byla skvělá, chceme se dostat co nejvýše a reprezentovat klub tak, jak máme."
     
    13:07
    Miloš Říha: "Výsledkově zápasy rozhodně nemůžeme hodnotit kladně, byť jsme třeba ve Zlíně a Vsetíně byli lepší, tak se musíme do sezony zlepšit. Je to podobné jako vloni, kdy jsme také odehráli některá perfektní utkání, která jsme však nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. I kvůli tomu jsme rádi, že se nám podařilo přivést Petra Vampolu, jehož příchod byl okamžitě znát i na tréninku a věřím, že nám pomůže i v samotné sezoně."
     
    13:05
    Miloš Říha: "Letní příprava nejsou jen zápasy, je to proces od května až do začátku sezony, takže když to budu hodnotit celkově, tak jsme s mladými začali pracovat už v dubnu, zbytek týmu pak začal trénovat až v květnu. V kondici si myslím, že se mužstvo zlepšilo a i nadprůměrné výsledky testů jsou velkým příslibem. Rozhodli jsme se v přípravě hrát daleko více zápasů než vloni a herně jsme vyjma utkání na Spartě nepropadli v žádném utkání."
     
    13:03
    Jiří Veber: "Já věřím tomu, že jsme doplnili tým vhodně, což se sice ukáže až v soutěži, nicméně dáváme šanci odchovancům, kterým věřím, že svou šanci využijí a probojují se do A-týmu."
     
    13:01
    Standa Tichý: "Věřím že Slavia bude silnější než v loňské sezoně, která byla z naší strany taková krkolomnější. Máme zkušenější tým, chceme více komunikovat s fanoušky a pracujeme na stabilizaci klubu z ekonomického hlediska. Našim cílem je co nejdříve navýšit rozpočet tak, abychom byli schopni bojovat o nejvyšší příčky."
     
    Příjemné odpoledne z Vršovic. V prostorách místního zimního stadionu za malou chvíli začne předsezonní tisková konference HC Slavia Praha, jíž se zúčastní předseda představenstva Standa Tichý, sportovní ředitel Jiří Veber, hlavní trenér A-týmu Miloš Říha a kapitán sešívaných Jan Novák.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Tomáš Pauček

    bahis siteleri