Benátky n/J – Litoměřice 0:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:1 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Sokolov 4:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (po pr.)
Přerov – Prostějov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 11.09.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Martin Dubský (KAD) je zřejmě poslední vyloučený v tomto utkání. Na středovém kruhu zasáhl Holého do obličeje holí a dostává dvě minuty.
     
    50:06
    Drobné dohady doprovázejí vyloučení Kadaně. Bývalý hráč Dukly, Lukáš Klíma (KAD), vyrazil hůl z ruky Čermáka a obdržel dvě minuty za sekání.
     
    44:38
    Tomáš Čachotský (JIH) při zpracování kotouče u své branky upadl a vzal s sebou na zem i soupeře. Sudí tak musel sáhnout k dvěma minutám za podrážení.
     
    36:18
    Daniel Kolář (JIH) se stává dalším vyloučeným hráčem zápasu. Po nějakém konfliktu mezi střídačkami dostává dvě minuty za napadení.
     
    33:55
    Hostující hráči jsou v plném počtu a ihned dostanou přesilovou hru. Michal Poletín (JIH) dle názoru sudích pomohl soupeři v pádu přes ležícího Galušku při zásahu a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:40
    Michal Poletín inkasoval tvrdý úder od Michala Machače (KAD) do oblasti hlavy a krku. Toho si všimli i sudí a udělují mu trest 2+10 minut. Menší trest odsedí Štěpán Čech.
     
    18:09
    Michael Foltýn (KAD) dostává jako jediný hráč z incidentu trest v podobě dvou minut za hrubost. Teď si může užívat slovní útok ze strany domácího kotle na trestné...
     
    15:16
    Nakonec je tu i další přesilovka pro Jihlavu. Jan Müller (KAD) se dopustil pozdního dohrání a dostává dvě minuty.
     
    07:56
    První početní výhodu si však zahraje i Kadaň. Peter Lichanec (JIH) se dopustil pozdního dohrání a i on dostává menší trest.
     
    06:32
    Po komerční pauze přijde první přesilovka. Jan Klodner (KAD) kasíruje dvě minuty za nedovolené bránění Chlubnovi v pohybu.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 8. Pekr (Harkabus), 18. J. Holý (Poletín, Čachotský), 56. Lichanec (Poletín, J. Holý) – 28. M. Chalupa


    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – Piegl, J. Pohl, J. Holý, Staněk, D. Kolář, Černohorský – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Poletín, Čachotský (A), Lichanec – Fronk, A. Zeman, Jiránek (A) – Harkabus, D. Čermák, Chlubna.
    SK Trhači Kadaň: Galuška (Wolf) – Trefný (C), Poizl, L. Chalupa, Foltýn, T. Pavelka, Klodner, Novák – Klíma, Kůs (A), Čech – M. Chalupa, Chlouba, Zabloudil – Dubský, Machač, Matýs – J. Müller (A), Rindoš, Zd. Zabloudil.

    Rozhodčí: Doležal, Veselý – Polák, Roupec

    Diváci: 1 264
    ocianews.com