Benátky n/J – Litoměřice 0:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:1 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Sokolov 4:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (po pr.)
Přerov – Prostějov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 11.09.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:20 David KLIMŠA - 3:4
     
    62:20
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Jenže aktivita Frýdku-Místku v prodloužení je po zásluze odměněna. DAVID KLIMŠA dotáhl svou individální akci až do konce a střelou mezi betony překonal Gábu. Asistence: Dan Przybyla.
    59:46 Antonín PECHANEC - 3:3
     
    59:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro hosty, kterým chybělo 14 vteřin k vítězství! Vsetínský stadion naopak exploduje radostí. Slováček rychlým pasem do prostoru mezikruží oslovil ANTONÍNA PECHANCE, ten nijak neváhal a expresní ranou těsně nad ledem překonal Malíka, jenž se ani nepohnul. Asistence: Ondřej Slováček, Vlastimil Dostálek.
    28:44 Jan KALUS - 2:3
     
    28:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Poprvé v utkání se červenobílí dostávají do vedení. Závaru před brankou Gáby dokázal využít JAN KALUS, který nebráněn vybruslil z pravé strany, poslal to na Gábu a dokázal propasírovat kotouč mezi jeho betony. Bez asistence.
    25:37 Ondřej HRACHOVSKÝ - 2:2
     
    25:37
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Na Lapači je však překvapivě znovu vyrovnáno! ONDŘEJ HRACHOVSKÝ obral o puk Procházku, zamířil do útočného pásma a ranou skrytou za obráncem Drtinou překonal Gábu. Sedlo mu to náramně. Bez asistence.
    10:36 Jiří DRTINA - 2:1
     
    10:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Třetí přesilová hra, druhý gól. Vsetín si bere své vedení zpět a postaral se o to JIŘÍ DRTINA, který mohutně napřáhl na modré čáře a propálil vše, co mu stálo v cestě. Malík jen máchl lapačkou. Asistence: Branislav Rehuš.
    08:07 Rostislav MARTYNEK - 1:1
     
    08:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Vsetínská obrana byla vysunutá příliš daleko ve středním pásmu a okénko v ní využil ROSTISLAV MARTYNEK, který dostal přesný pas od Hrachovského, položil si Gábu a zavěsil pod horní tyč. Na Lapači je tedy brzy vyrovnáno a začíná se od nuly. Asistence: Ondřej Hrachovský, David Květoň.
    06:12 Antonín PECHANEC - 1:0
     
    06:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jen 19 vteřin potřeboval Vsetín k využití přesilové hry a nutno říct, že to byla docela šťastná branka. I takovým se však musí jít naproti. Vít Jonák našel pasem přes celou šíři útočného pásma ANTONÍNA PECHANCE, kterému rána příliš nesedla, ale Malík si ji srazil svou holí do sítě. Asistence: Vít Jonák, Ondřej Slováček.
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 7. Pechanec (Jonák, Slováček), 11. J. Drtina (Rehuš), 60. Pechanec (Slováček, Dostálek) – 9. Martynek (Hrachovský, D. Květoň), 26. Hrachovský, 29. J. Kalus, 63. Klimša (Przybyla)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Teper, Slováček (A), Holomek, Dudáš, Jeřábek, J. Drtina, Hryciow – Dostálek, Pechanec, Jonák (C) – D. Tůma, Rehuš, Procházka – Březina, L. Volf, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Doktor.
    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – Kudla, Hrachovský, Zahradníček, J. Michálek, L. Kovář, D. Stránský, J. Adámek – Kaukič, Mikulík, Motloch – D. Květoň, Klimša, Martynek – Kvasnica, Stuchlík, Przybyla – Geidl, J. Kalus, Flok.

    Rozhodčí: Kašík, Maršálek – Blažek, Kučera
    thejrc.org