Chabarovsk – Barys 1:3 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 1:4 (kon.)
Nižněkamsk – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
konec
Admiral Vladivostok
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Středa 11.09.2019, 11:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Admiralem Vladivostok a Traktorem Čeljabinsk. Utkání začíná v 11:30.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Traktor Čeljabinsk zatím prožívá solidní vstup do nového ročníku KHL. Traktor má za sebou pět zápasů, ve kterých vybojoval pět bodů a patří mu pátá pozice Východní konference. S Vladivostokem se Traktor utkal už v úterý, kdy prohrál těsně 2:1. V dresu hostujícího celku navíc působí Lukáš Sedlák, který vlétl do KHL jako velká voda a sbírá jeden bod za druhým.
     
    Admiral Vladivostok

    Admiral Vladivostok je na tom o něco hůře. Dnešní domácí celek má po třech odehraných duelech čtyři body a patří mu devátá pozice Východní konference. Oproti jiným sezónam však Admiralu zatím funguje obrana. Vladivostok dosud dostal jen sedm branek. Jedinou porážku si v novém ročníku připsal na ledě Novosibirsku.
     
    Československá stopa

    Martin Bakoš (VLD)
    Tomáš Hyka (CLJ)
    Lukáš Sedlák (CLJ)
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, Miščenko, Kozlovskij, Ugolnikov, Ďakov, Ostrovskij, Ibatullin – Bakoš, Ljungh, V. Butuzov – Lomako, V. Strelcov, A. Strelcov – Glazačev, Vicharev, K. Voronin – Konnov, Mereskin, Zajcev.

    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Fedotov) – Virtanen, S. Těreščenko, Menšikov, Žiljakov, Sergijenko, Jasinskij, Karpuchin, Kalinin – Calof, Sedlák, Hyka – Glinkin, An. Popov, Kručinin – Fatějev, Karlin, Kosov – Šolochov, Tridčikov, Jerofejev.

    Rozhodčí: Naumov, Ovčinikov – Ivanov, Černysov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Vladivostok uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nahození získala obrana Traktoru.
     
    00:32
    Traktor uklidňuje hru v obranném pásmu. Hostující celek se v úvodní minutě dnešního souboje nikam nežene.
     
    01:03
    Jurij Sergijenko si rukavicí sklepl nepřesné nahození domácího celku, otočil těžiště hry na opačnou stranu a sám se vydal do útoku.
     
    01:27
    Vladivostoku se vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka středem ledové plochy na Miščenka skončila zakázaným uvolněním.
     
    02:00
    Anton Glinkin si podél mantinelu vybruslil do střelecké pozice, jenže jeho střela zápěstím skončila v připravené lapačce brankáře.
     
    02:19
    Lukáš Sedlák napřáhl ke střele z levého kruhu, jenže domácí brankář měl čistý výhled a ránu českého útočníka s přehledem vyrazil.
     
    02:40
    První přesilovku si zahrají domácí! Jesse Virtanen dostává dvě minuty za držení.
     
    03:07
    Vladivostok se sice usadil v útočném pásmu, ale nikdo v modrém dresu si zatím netroufl na zakončení. Bakošovu přihrávku navíc hosté vypíchli za modrou čáru.
     
    03:34
    Hokejisté Traktoru dokonce vyvezli kotouč ven z obranného pásma a nasbírali cenné vteřinky k dobru. Vladivostok se v přesilovce trápí.
     
    04:12
    Hosté znovu vyhodili kotouč až za branku domácího Admirala. Domácím fanouškům se výkon Admiralu v přesilové hře vůbec nelíbí.
     
    04:40
    Hosté v plném počtu.
     
    05:23
    Vladivostok se nadále tlačí do útočného pásmu, nicméně domácímu celku zatím schází zakončení. Obrana Traktoru skvěle vystupuje.
     
    06:07
    Děmčenko musel po dlouhé době zasahovat. Hostující brankář si povyjel proti střele od mantinelu a ukryl slabé nahození do lapačky.
     
    06:23
    Shawn Lalonde vypálil od modré čáry, nicméně obránce Traktoru jeho ránu přizvedl do ochranné sítě. Vhazuje se před Děmčenkem.
     
    06:47
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí Admiral nakonec využil lepší vstup do utkání a ujímá se vedení! Oleg Lomako si udělal prostor za brankou, přihrál nahoru k mantinelu a JURIJ KOZLOVSKIJ pohotovou střelou otevřel skóre! Asistence: Oleg Lomako, Alexandr Strelcov.
    06:47 Jurij KOZLOVSKIJ - 1:0
     
    07:10
    Kirill Ďakov napadal rozehrávku Traktoru za brankou Admiralu. Domácí hokejista předvedl skvělý důraz a vybojoval puk pro Admiral.
     
    07:39
    Vladivostok si navíc zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za sekání dostává Glinkin.
     
    08:09
    Jenže přesilovka netrvala dlouho! Dvě minuty za hákování dostává Markus Ljungh.
     
    08:41
    Tomáš Hyka dostal dobrou přihrávku do jízdy, srovnal si kotouč na forhend, jenže střelou zápěstím netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    09:10
    Alexandr Konnov nabral rychlost ve středním pásmu, prosmýkl se přes modrou čáru, ale hostující zadák jej skvěle zastavil.
     
    09:39
    Hosté v plném počtu.
     
    10:09
    Domácí v plném počtu.
     
    10:23
    Tomáš Hyka obdržel krásnou přihrávku mezi kruhy, pohotově zakončil příklepem, ale jeho pokus zastavila brusle prvního obránce!
     
    11:03
    Martin Bakoš uklidňuje rozehrávku Admiralu za vlastní brankou. Slovenský hokejista čeká na dostřídání kompletní formace. Nikdo v bílém jej neatakuje.
     
    11:19
    Miščenko si našel cestičku k odraženému kotouči a pohotově do něj plácl. Jeho pokus však mířil přímo do míst, kde stál připravený Děmčenko.
     
    12:10
    Jurij Sergijenko poslal přihrávku na modrou čáru, jenže Glinkin puk pouze protečoval za branku, kde už nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    12:24
    Další pokus o založení akce ze strany Vladivostoku skončil příliš prudkou přihrávkou, která propadla až na zakázané uvolnění.
     
    13:08
    Kirill Voronin projel s pukem do útočného pásma, obhodil si obránce, jenže střela od mantinelu se mu vůbec nepovedla.
     
    13:28
    Lukáš Sedlák se na druhé straně prohnal do útočného pásma a pokusil se překvapit brankáře střelou na přední tyč. Jussi Olkinuora byl připraven.
     
    14:06
    Domácí se sice radují z branky, ale gól zatím neplatí! Rozhodčí podle všeho přerušil hru příliš brzy.
     
    14:06
    Rozhodčí ještě celý moment zkoumají na videu! Sudí si nejsou jistí tím, že kotouč překročil brankovou čáru!
     
    14:06
    Branka nakonec opravdu neplatí!
     
    15:07
    Oleg Lomako se probil do útočného pásma, jenže jeho následná střela zápěstím byla hodně nepřesná a kotouč pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    15:27
    Také zásah Čeljabinsku se ještě zkoumá na videu!
     
    15:27
    Tak ani zásah Čeljabinsku neplatí! Ruslan Karlin totiž zasáhl střelu svého spoluhráče rukou, kterou srazil puk do sítě!
     
    16:04
    Kalinin dojel nepřesnou rozehrávku Vladivostoku a okamžitě rozjel další útočnou akci Čeljabinsku. Traktor je v posledních minutách aktivnější.
     
    16:24
    Jaroslav Kosov dostal přihrávku na modrou čáru, naznačil ránu a opravdu vypálil. Jussi Olkinuora si proti jeho pokusu připsal snadný zákrok.
     
    17:04
    Kirill Ďakov nahodil puk o mantinel do útočného pásma, nicméně nikdo v modrém dresu na jeho pobídku nedosáhl. Traktor opět drží kotouč.
     
    17:31
    Andrew Calof dostal prostor na pravé straně útočného pásma, vyslal přízemní ránu příklepem, ale Jussi Olkinuora jeho ránu vykopl betonem.
     
    18:07
    Andrej Popov dotíral před brankou Admiralu. Hostující útočník se snažil doklepnout odražený kotouč do sítě, ale Olkinuora opět vykopl puk betonem.
     
    18:15
    Vasilij Strelcov dostává dvě minuty za sekání a Traktor si zahraje další přesilovku.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:24
    Jaroslav Kosov se probil do útočného pásma, jenže Shawn Lalonde mu skvěle nastavil tělo a nepustil Kosova do zakončení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Admiralu! Vladivostok přitom nevlétl do utkání zrovna aktivně, ale Jurij Kozlovskij v sedmé minutě povedenou střelou poslal Admiral do vedení. Oba týmy pak dokázaly vsítit branku, jenže v těchto případech nebyly góly uznány. V závěru třetiny si Traktor vybojoval přesilovku, ve které dostal soupeře pod tlak.
     
    Střely na branku: 8 – 19
     
    Další třetina začne přibližně v 12:33.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Vladivostok uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek tak bez větších problémů dohraje další oslabení.
     
    20:15
    Domácí v plném počtu.
     
    21:03
    Vladimir Butuzov předvedl pěknou otočku v útočném pásmu, jenže v pádu nedokázal zakončit. Obrana Čeljabinsku odvedla dobrou práci.
     
    21:19
    Lukáš Sedlák vybojoval odražený kotouč za brankou Vladivostoku, pěkně se s ním otočil, jenže jeho pobídka před branku byla nepřesná.
     
    22:12
    Kirill Voronin dojel dlouhou přihrávku k mantinelu, přehodil si kotouč na forhend, jenže jeho zakončení skončilo v rukavici brankáře.
     
    22:32
    Konstantin Glazačev dostal nabito na modrou čáru, jenže místo dělovky zvolil střílenou přihrávku, kterou nenašel nikoho v modrém dresu.
     
    23:06
    Vitalij Menšikov dojel nepřesnou rozehrávku Vladivostoku, jenže se mu nepodařilo vyjet s kotoučem mimo obranné pásmo.
     
    23:28
    Andrej Jerofejev bojoval ze všech sil o kotouč v útočném pásmu. Hostující hokejista dokonce upadl, jenže v těžké pozici mu puk utekl k obránci.
     
    24:10
    Andrew Calof vybojoval puk u mantinelu v útočném pásmu, nicméně jeho nahození bylo nepřesné a skončilo u obránce.
     
    24:26
    Hostující brankář se musel zapojit do rozehrávky Traktoru. Děmčenko si zastavil prudké nahození po mantinelu a rozehrál na levou stranu.
     
    25:06
    Karlin bojoval o puk v rohu útočného pásma, jenže proti sobě měl trojici soupeřů, kteří jej hravě připravili o kotouč.
     
    25:39
    Ruslan Karlin spěchal za další přihrávkou na modrou čáru, ale tentokrát byla pobídka příliš dlouhá. Zatím je to od Čeljabinsku spíše na náhodu.
     
    25:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Je vyrovnáno! Hosté udeřili bleskově po vhazování v útočném pásmu. Ke střele od modré čáry se dostal Jesse Virtanen a jeho dělovku tečoval do sítě LUKÁŠ SEDLÁK! Asistence: Jesse Virtanen, Tomáš Hyka.
    25:51 Lukáš SEDLÁK - 1:1
     
    26:45
    Dmitrij Kalinin dostal přihrávku na modrou čáru, jenže se nechal vytlačit do těžké pozice a střelou bekhendem minul branku.
     
    27:09
    Kirill Voronin vybojoval odražený kotouč ve vlastním pásmu a odrazem o mantinel jej vyhodil za modrou čáru. Pokračuje obrovská bitva.
     
    27:32
    Také domácí brankář se nyní musel vydat ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou.
     
    28:13
    Jegor Fatějev dostal přihrávku k mantinelu, protečoval kotouč do jízdy pro Tomáše Hyku, jenže český útočník z těžké pozice nezakončil.
     
    28:35
    Čeljabinsk nadále pokračuje v aktivní hře. Hostující celek je po vstřelení vyrovnávací branky pořádně nabuzený a tlačí se do zakončení.
     
    29:04
    Lukáš Sedlák prosvištěl do útočného pásma, jenže dělovkou od modré čáry netrefil branku Admiralu Vladivostok.
     
    29:26
    Calof se otočil v blízkosti branky domácího celku, jenže přihrávkou zadovkou nenašel osamoceného Tomáše Hyku.
     
    29:34
    Traktor si zahraje další přesilovku. Domácí střídačka totiž vyfasovala trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    30:12
    Anton Glinkin dostal přihrávku na modrou čáru, vypálil příklepem, ale do jeho dělovky se obětavě položil obránce, který střelu zablokoval.
     
    30:29
    Domácím se podařilo získat odražený kotouč, který pohotově vyhodili přes všechny čáry. Traktor může znovu zaútočit.
     
    31:09
    Andrew Calof dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho pobídka skončila za brankou, kde kralovali hokejisté v modrých dresech.
     
    31:34
    Domácí v plném počtu.
     
    32:12
    Karpuchin si musel dát pozor na dotírajícího soupeře. Hráči v modrém nyní navyšili svou aktivitu při napadání.
     
    32:41
    Marsel Šolochov se dostal do útočného pásma, nicméně jeho individuální akce neskončila zakončením. Obrana Vladivostoku teď podává dobrý výkon.
     
    33:10
    Tomáš Hyka dostal přihrávku na levý kruh, jenže neměl dostatek času na zakončení. Domácí obránci teď k soupeřům přistupují velice rychle.
     
    33:40
    Traktoru se nepovedla rozehrávka. Pobídka do středního pásma byla příliš rychlá a skončila na holi domácího brankáře.
     
    34:12
    Dmitrij Kalinin dostal přihrávku na modrou čáru, nahodil puk na branku, ale Shawn Lalonde jeho ránu srazil mimo tři tyče.
     
    34:39
    Kalinin si prodloužil pobyt na ledě a našel jednoho ze spoluhráčů na levém křídle. V posledních minutách ubylo zakončení.
     
    35:08
    Shawn Lalonde si dal pozor na dotírajícího soupeře a rozehrál odrazem o mantinel.
     
    35:26
    Calof se dostal k volnému puku mezi kruhy a nebezpečně zakončil k levé tyči! Domácí brankář vytáhl skvělý zásah lapačkou!
     
    36:09
    Jussi Olkinuora musel vytáhnout další zásah! Domácí brankář si tentokrát dal pozor na nahození z rohu útočného pásma. Vhazuje se po jeho levici.
     
    36:31
    Alexandr Strelcov dostal přihrávku na pravou stranu, nicméně jeho nahození skončilo v lapačce pozorného brankáře Děmčenka.
     
    37:10
    Děmčenko si dal pozor na oblouček ze středního pásma a rozhodl se přerušit hru. Vhazuje se po levici brankáře Čeljabinsku.
     
    37:24
    Anton Glinkin dostal přihrávku do středního pásma, jenže místo průniku za modrou čáru udělal velký oblouk ve středním pásmu.
     
    38:03
    Také domácí brankář si všiml rozjetého Lukáše Sedláka, před kterým bleskově přikryl kotouč. Vhazuje se po jeho levici.
     
    38:26
    Jurij Sergijenko si udělal prostor na levé straně, poslal prudkou pobídku před branku Vladivostoku, ale nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor přidává druhou branku a otáčí vývoj dnešního souboje! JAROSLAV KOSOV nabral rychlost ve středním pásmu, probil se až před branku a oklamal také domácího brankáře! Bez asistence.
    39:02 Jaroslav KOSOV - 1:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Prostřední část hry se mnohem lépe podařila Traktoru, který dokázal otočit vývoj duelu! Nejprve dokázal chytrou tečí vyrovnat Lukáš Sedlák a v závěru druhé třetiny poslal hostující celek do vedení krásným únikem Jaroslav Kosov! Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:2.
     
    Střely na branku: 15 – 27
     
    Další třetina začne přibližně v 13:25.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Traktor v ní bude chtít navázat na dobrý výkon z prostřední části hry.
     
    40:41
    Admiral se vydal do útoku. Přihrávku mezi kruhy obdržel Denis Vicharev, jehož dělovka skončila na betonu pozorného brankáře Děmčenka.
     
    41:12
    Vladivostok opět uklidňuje hru v obranném pásmu. Domácí celek vlétl do druhé třetiny opravdu aktivně a snaží se zasypat Děmčenka střelami.
     
    41:33
    Ilja Karpuchin dostal přihrávku do útočného pásma, nicméně si nepotykal se zpracováním a obratem přišel o kotouč.
     
    42:18
    Zajcev skvěle přizvedl hokejku jednomu ze soupeřů a připravil Traktor o obrovskou šanci na navýšení vedení.
     
    42:35
    Admiralu se nedaří při přechodu do útočného pásma. Domácí celek dnes nekombinuje zrovna přesně a zbytečně se zbavuje kotoučů.
     
    43:10
    Vitalij Menšikov zavezl puk středem ledové plochy do útočného pásma, jenže jeden z jeho spoluhráčů byl příliš rychlý a přejel do ofsajdu.
     
    43:33
    Čeljabinsk bude hrát přesilovou hru. Vasilij Strelcov vyfasoval dvě minuty za podrážení.
     
    44:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu a pořádně uzamkli svého soupeře před jeho brankou. Hráči v modrém se musí bránit ze všech sil.
     
    44:35
    Glinkin si povodil obránce domácího celku, nicméně jeho následná dělovka prolétla kolem zadní tyče a kotouč pouze zaduněl o mantinel.
     
    45:06
    Lukáš Sedlák dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho dělovka skončila na brusli obránce v modrém dresu. Zatím je to od Traktoru dobrá přesilovka.
     
    45:33
    Domácí v plném počtu.
     
    46:10
    Alexandr Konnov dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, skvěle si zpracoval puk, jenže jeho průnik skončil nepřesnou střelou.
     
    46:29
    Zakázané uvolnění hostujícího celku. Šolochov nemohl na prudkou pobídku dosáhnout. Vhazuje se před brankou Traktoru.
     
    47:04
    Alexandr Tridčikov dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně nikdo v bílém dresu se mu nenabídl do střelecké pozice.
     
    47:40
    Tomáš Hyka získal odražený puk v útočném pásmu, nicméně jeho nahození na branku bylo slabé a domácí brankář si připsal snadný zákrok.
     
    48:30
    Andrej Popov dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho dělovka skončila na betonu pozorného brankáře.
     
    48:50
    Před brankou Vladivostoku se strhla velká mela! Hosté se snažili dopravit do sítě nahozený kotouč, což se nelíbilo obráncům Vladivostoku.
     
    49:20
    Hostující brankář si připsal dobrý zákrok. Děmčenko vykopl dělovku od modré čáry do rohu obranného pásma.
     
    49:37
    Ugolnikov si nabruslil na zpětnou přihrávku na levý kruh, ale pohotovou střelou příklepem netrefil prostor branky.
     
    50:05
    Traktor si zahraje další přesilovku. Ostrovskij dostává dvě minuty za držení.
     
    50:26
    Domácí hokejisté na úvod oslabení vyhodili kotouč do bezpečí. Traktor musí rozjet další akci od vlastní branky.
     
    51:10
    Znovu se hokejistům Vladivostoku podařilo vyhodit kotouč do bezpečí. Traktor se v této přesilové hře nikam nežene.
     
    51:33
    Děmčenko musel vyjet ven z branky, aby hostujícím hráčům vypomohl s rozehrávkou. Vladivostok se brání s velkým přehledem.
     
    52:05
    Domácí v plném počtu.
     
    52:24
    Ruslan Karlin dostal pobídku mezi kruhy, krásně si míč připravil ke střele forhendem, ale jeho dělovka příklepem skončila v lapačce brankáře.
     
    52:37
    Další přesilová hra pro Traktor! Kirill Ďakov dostává dvě minuty za držení.
     
    53:04
    Jurij Sergijenko dostal pobídku na modrou čáru, udělal si prostor ke střele, ale jeho pokus prosvištěl kolem levé tyče domácí branky.
     
    53:39
    Lukáš Sedlák střílel z ostrého úhlu, ale poslal kotouč jen do boční síťky. Admiral poté dokázal vyhodit puk za branku svého soupeře.
     
    54:10
    Čeljabinsku se nadále nedaří usadit se v útočném pásmu. Hráči Admiralu Vladivostok brání s obrovským sebezapřením.
     
    54:37
    Domácí v plném počtu.
     
    55:12
    Až nyní se Vladivostok dostal do útočného pásma, ale Děmčenko nemusel zasahovat. Práci za něj odvedl jeden z obránců.
     
    55:50
    Adam Almqvist musel dojet vyhozený kotouč hostujícího celku. Vladivostoku už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    56:12
    Vladimir Butuzov dovezl puk do útočného pásma, ale v jeho rohu o kotouč bleskově přišel.
     
    57:00
    Zadáci Traktoru uklidňují hru za vlastní brankou a čekají na kompletní dostřídání. Čerstvé síly posílá na led také domácí kouč.
     
    57:21
    Lomako se snažil vyhodit kotouč ven z obranného pásma, ale jeho vyhození vylétlo na střídačku. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:19
    Kosov projel do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho pokus skončil na betonu domácího brankáře.
     
    58:23
    Domácí celek se rozhodl pro hru bez brankáře!
     
    59:15
    Vladivostok se sice nastěhoval do útočného pásma, ale nikdo v modrém zatím nezakončil. Hráči Čeljabinsku proti soupeřům skvěle vystupují.
     
    59:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Traktor využil hry Admiralu Vladistok bez brankáře a přidává třetí branku! Jejím autorem je ALEXEJ KRUČININ!
    59:54 Alexej KRUČININ - 1:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Traktor Čeljabinsk nakonec zvládl duel na ledě Admiralu Vladivostok a vítězí 3:1. Domácí celek ve třetí třetině ve snaze za vyrovnáním brzdilo velké množství faulů. Traktor sice přesilovky nevyužil, ale v závěru se při hře Vladivostoku bez brankáře prosadil do prázdné branky Alexej Kručinin!
     
    Střely na branku: 22 – 45
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Bakoš (VLD) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:25
    Tomáš Hyka (CLJ) – 0+1, 5 střel, čas na ledě 19:12
    Lukáš Sedlák (CLJ) – 1+0, 6 střel, čas na ledě 19:30
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2989 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:04:42)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. Kozlovskij (Lomako, A. Strelcov) – 26. Sedlák (Virtanen, Hyka), 40. Kosov, 60. Kručinin


    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, Miščenko, Kozlovskij, Ugolnikov, Ďakov, Ostrovskij, Ibatullin – Bakoš, Ljungh, V. Butuzov – Lomako, V. Strelcov, A. Strelcov – Glazačev, Vicharev, K. Voronin – Konnov, Mereskin, Zajcev.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Fedotov) – Virtanen, S. Těreščenko, Menšikov, Žiljakov, Sergijenko, Jasinskij, Karpuchin, Kalinin – Calof, Sedlák, Hyka – Glinkin, An. Popov, Kručinin – Fatějev, Karlin, Kosov – Šolochov, Tridčikov, Jerofejev.

    Rozhodčí: Naumov, Ovčinikov – Ivanov, Černysov

    Diváci: 2989
    ocianews.com