Chabarovsk – Barys 1:3 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 1:4 (kon.)
Nižněkamsk – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
po prodl.
Torpedo Nižnij Novgorod
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
CSKA Moskva
Středa 11.09.2019, 18:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:57 Stanislav BOČAROV - 2:1
     
    64:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí tři sekundy před koncem prodloužení rozhodují zápas! Celé akci předcházela situace na opačné straně. Vey svou dalekonosnou ránu namířil do tyče a puk se od ní odrazil přímo do protiútoku domácích dva na jednoho. STANISLAV BOČAROV dokázal doklepnout puk do opuštěné branky po skvělém zákroku Sorokina proti střele Aljajeva. Asistence: Arťom Aljajev.
    27:57 Damir ŽAFJAROV - 1:1
     
    27:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Z protiútoku se už radovali domácí a Sorokin je poprvé v zápase překonán. DAMIR ŽAFJAROV si v útočné třetině rychle vyměnil kotouč s Varfolomejevem a svým následným zakončením do horního růžku nedal hostujícímu gólmanovi šanci. 1:1. Asistence: Pavel Varfolomejev.
    14:33 Michail GRIGORENKO - 0:1
     
    14:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme zde první gól, který vsítil MICHAIL GRIGORENKO. Obrana domácích nechala před bránou trestuhodně volného Kaprizova, který všem ukázal svůj přehled ve hře a chytrou zadovkou přihrál Grigorenkovi, jenž se z podobných ideálních pozic trefuje často. 0:1. Asistence: Kirill Kaprizov a Nikita Nestěrov.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 28. Žafjarov (Varfolomejev), 65. Bočarov (Aljajev) – 15. Grigorenko (Kaprizov, Nestěrov)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Barancev (C), Orlov, Ch. Genoway, Mišarin, Volčenkov (A), Aljajev, Zborovskij – Schroeder, Varfolomejev, Žafjarov – Šenfeld, Q. Howden, Belevič – D. Iljin (A), Bočarov, Urakov – Szczechura, Gončaruk, Smolin.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Dahlbeck, M. Robinson (A), Marčenko, Kiselevič, A. Romanov, Nestěrov (A), Čmychov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Sekáč – Tělegin, Slepyšev, P. Karnauchov – Tolčinskij, Andronov (C), Kalinin.

    Rozhodčí: Gašilov, Cyplakov – Zacharov, Šadrin

    Diváci: 5 200
    ocianews.com