Bílina – Děčín 1:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Řisuty 7:2 (kon.) | Nová Paka – Trutnov 3:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 10:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nový Jičín 8:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Mor. Budějovice 10:1 (kon.)
Žďár n/S – Šumperk 1:5 (kon.) | Kobra – Klatovy 4:2 (kon.) | Kolín – David Servis 3:1 (kon.)
Opava – Kopřivnice 5:3 (kon.) | Příbram – Písek 3:2 (po pr.) | China Golden Dragon – Tábor 0:7 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
10:1 (3:0, 3:0, 4:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Středa 11.09.2019, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. (21:25:09)
     
    Třetí třetina nakonec nabídla největší porci gólů ze všech. Čestné branky se v ní dočkaly i Moravské Budějovice z hole Davida Horkého, Bobři však díky dalším čtyřem přesným zásahům nakonec zastavili své skóre na číslovce 10. Valašský klub tak může být se svým vstupem do sezóny nad míru spokojen, v Moravských Budějovicích musí zapracovat na zlepšení. Okleštěná sestava ale budiž alespoň částečnou omluvou pro hostující celek, který prožil velmi krušné léto na poli administrativy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Utkání už je pouze dohráváno z obou stran, o vítězi je samozřejmě rozhodnuto.
     
    58:39
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A přece! Už po skončené přesilové hře dopravili Valaši do branky kotouč i s velkou dávkou štěstí z hole TOMÁŠE ANDRISE, který zaůřadoval v předbrankovém prostoru po střele Žáka. Přání fanoušků domácích tak budiž splněno. Asistence: Michal Žák.
     
    58:29
    Moravské Budějovice hrají v plném počtu.
     
    57:38
    Valachům se naskytla skvělá příležitost v podobě přesilové hry na vsítění desátého gólu, prozatím se jim však nedaří usadit se na delší časový úsek v útočném pásmu.
     
    56:29
    Vyloučení v týmu Hockey Club Moravské Budějovice 2019 (Kruckovyč – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:18
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    DAVID HORKÝ dokonal, o co jeho tým usiloval v posledních momentech zápasu! po pěkné spolupráci s jeho kolegy dopravil kotouč za bezmocného Slováka, kterému tak překazil čisté konto z dnešního měření sil obou soupeřů. Matyáš Šána a Petr Krutiš.
     
    55:49
    Hra se v posledních chvílích odehrává ve třetině Bobrů, Žihadla nepolevují ze své snahy o vsítění gólu.
     
    54:50
    Moravské Budějovice se sympaticky snaží o vsítění alespoň čestného gólu a obrana domácích musí být nadále na pozoru. Brankář Slovák ale není nucen řešit složitější střely soupeře.
     
    53:18
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Devátý gól v brance Vacka a diváci vyvolávají desítku o to hlasitěji. Na straně Bobrů zafungovala osvědčená spolupráce na trase Dvořák – Seidler – ROSTISLAV VANĚK, která rozradostnila znovu zimní stadion ve valašském království. Asistence: Petr Seidler a Petr Dvořák.
     
    53:04
    Po své střele zůstal po obranném zákroku ležet za brankou domácí hráč Kuchařík, po pár chvílích se ale sám zvedá a pomalu odjíždí na střídačku.
     
    52:23
    Zakázané uvolnění Moravských Budějovic přesouvá hru před brankáře Vacka.
     
    51:44
    Plácaná na obou stranách ve středním pásmu vyústila v kotouč na střídačce domácích.
     
    51:18
    Moravské Budějovice pouze vyhazují do útočného pásma a kompletní pětka odchází střídat.
     
    50:18
    Domácí fanoušci už vyvolávají číslovku deset, které jasně značí jejich touhu po dvociferném vítězství Valachů v dnešním duelu. Hráči jejich přání vyslyšeli a nadále mačkají Žihadla v jejich pásmu.
     
    49:10
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Zmatky v brankovišti a kus štěstí přináší Valachům již osmou branku zápasu! Na střelu Weintritta ještě Vacek stačil, vyrazil ji ale pouze před sebe, kde svého důrazu využil JAKUB POŘICKÝ a dostal puk do prázdné branky soupeře, Vacek se již nestačil přesunout. Asistence: Jiří Weintritt a Stanislav Báchor.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 2. Pořický (Ondračka, Andris), 14. Žák (Romančík, Ďurkáč), 15. Dvořák, 29. Dvořák (Seidler, Pořický), 32. Báchor (Klímek, Weintritt), 37. Dvořák (Holiš), 45. Dvořák (Vaněk), 50. Pořický (Weintritt, Báchor), 54. Vaněk (Seidler, Dvořák), 59. Andris (Žák) – 57. Horký (Šána, Krutiš)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Málek) – Ďurkáč, Holiš, Kamas, Weintritt, Báchor, Žák, Ondračka – Smrčka, Vaněk, Martiník (A), Andris, Pořický, Vávra, Kuchařík, Seidler, Klímek, Dvořák (C), Romančík, Daněk.
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Vacek – Trnka, Bazala, Peroutka (A), Pelikán (A), Kruckovyč, Šána, Konečný, Brabec (C) – Krutiš, Alexa, Sigmund, Kratochvíl, Horký, Procházka, Molnár, Sorger.

    Rozhodčí: Blaha – Musil, Vašíček.

    Diváci: 190
    ocianews.com