Bílina – Děčín 1:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Řisuty 7:2 (kon.) | Nová Paka – Trutnov 3:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 10:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nový Jičín 8:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Mor. Budějovice 10:1 (kon.)
Žďár n/S – Šumperk 1:5 (kon.) | Kobra – Klatovy 4:2 (kon.) | Kolín – David Servis 3:1 (kon.)
Opava – Kopřivnice 5:3 (kon.) | Příbram – Písek 3:2 (po pr.) | China Golden Dragon – Tábor 0:7 (kon.)
konec
HK Opava
5:3 (2:0, 1:2, 2:1)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 11.09.2019, 18:30 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:42
    Kopřivnice právě vstřelila branku!

    Kopřivnice se dostává zpátky do zápasu. Na útočné modré to úplně nevymysleli Wolf s Peslarem a výsledkem byl únik MATĚJE MACHA, který překonal Daňu.
     
    53:00
    Opava právě vstřelila branku!

    Zdá se, že je v Opavě rozhodnuto! Jan Štindl našel pěknou přihrávkou na pravém kruhu úplně volného DAVIDA ZDEŇKA a ten střelou na zadní tyč dává svou první branku v dresu Opavy! Asistence: Jan Štindl.
     
    45:01
    Opava právě vstřelila branku!

    Opava jde opět do dvoubrankového vedení! Sotva Šindelář vyjel z trestné lavice, tak se dostal ke kotouči, v mezikruží našel rozjetého PETRA WOLFA a ten si vychutnal Hromadu. Asistence: Jiří Šindelář.
     
    39:43
    Kopřivnice právě vstřelila branku!

    Tak to je ale hloupý gól! Jeden z domácích beků vyvážel před vlastní brankou kotouč, do kterého mu plácnul PATRIK GOLA a Daňa nestačil zareagovat. Asistence: Marek Pěnčík.
     
    32:15
    Kopřivnice právě vstřelila branku!

    Hosté využívají nabídnutou přesilovku! Jakub Mach našel skvělou přihrávkou veterána MARTINA TOMÁŠKA a ten se zblízka nemýlil. Asistence: Jakub Mach.
     
    27:10
    Opava právě vstřelila branku!

    Už je to o tři branky a tento gól by se úplně v pohodě dal klasifikovat jako vlastní! Herman vyslal od modré slabou střelu směrem na kopřivnickou branku. Hromadovi nikdo neclonil, bek tatrovky ale nesmyslně do střely nastavil hokejku a puk prosvištěl hostujícímu brankáři mezi betony. Bez asistence.
     
    08:03
    Opava právě vstřelila branku!

    To ale domácím vůbec nevadí a jdou do dvougólového vedení! Šindelář vypálil švihem z mezikruží, do jeho střely se přimotal VLASTIMIL MALINA, kotouč přeletěl Hromadu a zastavil se až v síti! Asistence: Jiří Šindelář, Bohumil Herman.
     
    03:50
    Opava právě vstřelila branku!

    Opava jde čtyři sekundy před koncem přesilovky do vedení! Ve středním pásmu nabral rychlost LUKÁŠ PETERKA, na modré se vyhnul obránci a přízemní střelou propálil Hromadu. Asistence: Jan Štindl.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 4. Peterka (Štindl), 9. Malina (Šindelář, Herman), 28. Herman, 46. Wolf (Šindelář), 53. Zdeněk (Štindl) – 33. Tomášek (J.), 40. Gola (Pěnčík), 55. Mach


    HK Opava: Daňa (Lamla) – Šindelář (A), Slavík, Zouhar, Štindl, Fědor, Ficek, Zdeněk, Peslar – Herman, Pělucha, Kovářík, Rousek, Malina, Černý (C), Šmíd, Hendrych, Zelenkov, Peterka, Wolf (A), Kadula
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Marek (A), Krutil, Fojtík, Bail, Krzak, Stříž, Šendera, Štěpánek – Hrubý, Gola, Pěnčík, Mach (C), Tomášek (A), Mach, Sluštík, Suchý, Ollender, Pargáč
    thejrc.org