Poruba – Přerov 1:8 (kon.) | Warriors Brno – Litomyšl 5:3 (kon.) | Šumperk – Havířov 2:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kralupy n. Vltavou 5:3 (kon.) | Písek – Žďár n/S 5:4 (po pr.) | Chrudim – Kobra 3:4 (po pr.)
konec
HC RT TORAX Poruba
1:8 (0:3, 0:3, 1:2)
HC ZUBR Přerov
Pátek 13.09.2019, 17:00 • RT TORAX ARENA • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    56:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na rozdíl sedmi branek vrací stav utkání DANIEL INDRÁK. Ke střele po ledě a mezi nohy přispěl asistencí Kleiner. Asistence: Jakub Kleiner.
     
    56:21
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tlak v útočné třetině si domácí ponechali a čisté konto Postavovi odebírá JIŘÍ BRODEK. Asistence: Daniel Häring.
     
    53:25
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Brodek – 2 min., krosček).
     
    51:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    Porubští se snažili rozehrát od vlastní brány, v čemž jim bránil forčekující FILIP PETR a odraz kotouče dostává Zubry do sedmi gólového vedení.
     
    48:21
    Hradil jel sám na bránu. V cestě mu zavazel jen Mrozek, kterého s lehkostí objel a špičkou hole zakončil. Puk letí nad porubskou branku.
     
    46:38
    Rozsahegyi trefuje podruhé v utkání tyč.
     
    38:49
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Brodek – 2 min., sekání + 2 min., hrubost).
    Sekání si přišli vyřídit brankářovi spoluhráči a jednoho Brodek poslal k ledu. Získává tak další dvě minuty na trestné lavici.
     
    29:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pawlas si v kleče hlídá prostor na ledě a těsně nad ním, ale DAVID DOBŠA nasměroval puk nad jeho ramena k druhé tyči a skóruje v zápase podruhé. Asistence: Martin Borot.
     
    29:02
    Rozsahegyi nastřeluje tyč.
     
    25:37
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Petr.
     
    22:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    na modré dostal přesnou přihrávku od Kuby a švihem zakončil. JAN KOPEČEK se trefil pod lapačku Pawlase. Asistence: Dominik Kuba a Viktor Šabršula.
     
    21:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    První přesilovka utkání a hned i využitá! Po souboji na mantinelu se kotouč dostává před branku, kde puk uklízí do porubské brány LUKÁŠ ZMEŠKAL. Asistence: Adam Hradil a Daniel Indrák.
     
    20:50
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Morávek – 2 min., faul kolenem).
     
    19:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    A gól do šatny se hostům přeci jen vydařilo dát. Pawlas se marně natahoval po puku z hole ADAMA HRADILA, který volil střelu těsně nad ledem. Asistence: Daniel Indrák.
     
    17:32
    Záhy se naskytla jedinečná šance snížit Zubří vedení. Kdyby jen Benka-Rybár poslal puk z první do odkryté poloviny brány. Volil ale zpracování, čímž dal Postavovi možnost v brankovišti se srovnat a připravit na následnou střelu. Tu nakonec i chytá a porubskému útočníkovi nezbylo než jen kroutit hlavou.
     
    17:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Borot s Dobšou jeli dva na jednoho. Pawlas střelu vyrazil před sebe a z druhé vlny najíždějící DAVID ŠIMANSKÝ s přehledem zakončil do středu rány. Asistence: David Dobša a Martin Borot.
     
    08:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tlak do brankoviště se osvědčil a z dorážky skóruje DAVID DOBŠA. Ležícího Pawlase nebylo nemožné překonat. Asistence: Lukáš Zmeškal a Matyáš Gréč.
    Marken.cz

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 57. Brodek (Häring) – 9. Dobša (Zmeškal, Gréč), 18. Šimanský (Dobša, Borot), 20. Hradil (Indrák), 22. Zmeškal (Hradil, Indrák), 23. Kopeček (Kuba, Šabršula), 30. Dobša (Borot), 52. Petr, 57. Indrák (Kleiner)


    HC RT TORAX Poruba: Pawlas (Lambert J.) – Mrozek, Havlík, Debnár, Zajíc, Pitucha, Macurák – Benka-Rybár, Morávek, Anlauf – Rambousek, Stodůlka, Foldyna – Barčák, Žídek, Häring – Pavlík, Brodek
    HC ZUBR Přerov: Postava (Dufek) – Takáč, Kleiner, Šabršula, Gréč, Moučka, Kopeček – Zmeškal, Petr, Šimanský – Indrák, Kolařík, Rozsahegyi – Dobša, Fencl, Hradil – Kuba, Borot, Mynář

    Rozhodčí: Čahoj – Bartek, Dohnal
    thejrc.org