Ústí n/L – Jihlava 2:3 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Vsetín 2:0 (kon.)
Sokolov – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:7 (kon.) | Benátky n/J – Slavia 3:1 (kon.)
Třebíč – Přerov 4:5 (po pr.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 14.09.2019, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Václav Veber pak možná trošku z frustrace přišpendlil Poletína společně se sirénou na mantinel a je posledním vyloučeným v tomto utkání.
     
    55:30
    Michal Poletín v útočném pásmu sroloval jednoho ze soupeřů na mantinel a za napadení si míří odpočinout na trestnou. Tohle je pro Ústí asi opravdu poslední šance, jak se vrátit do utkání.
     
    50:51
    Slovan má šanci na druhý comeback. Tomáš Jiránek obdržel dvě minuty za pozdní dohrání, tolik diskutované pravidlo. Přesilovka se rozehraje až po komerční pauze.
     
    42:30
    Dominik Málek dostává dvě minuty za zahákování Poletína v útočném pásmu. Dukla hraje druhou přesilovku v zápase.
     
    39:29
    U Tomáše Chlubny ještě chvíli zůstaneme. Ten obdržel dvouminutový trest za sekání gólmana, bylo to právě po Stahlově zákroku.
     
    18:19
    Přesilovka Slovanu tak logicky končí. Jan Müller dostává za zásah do oblasti hlavy a krku 2+10 minut. Díky skvělé akustice místního zimáku bylo i krásně slyšet, co si soupeři mezi sebou v nastalém tichu povídali. Stejně jako v případě rozzlobených fanoušků důchodového věku to ale nebylo nic pěkného. Menší trest odsedí Kordule.
     
    16:25
    Jan Holý pak musel v protiútoku Ústí zatáhnout před brankou za protihráče během zakončení a dostává dvě minuty za držení. Slovan má tak první přesilovku.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 34. Maršoun (D. Merta), 58. Vildumetz (Stahl) – 28. Čachotský (Poletín, Vála), 29. Anděl (D. Čermák, Chlubna), 50. Lichanec (Čachotský)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Volke) – Zelingr, Müller, Hes, Vl. Brož (A), D. Málek, Veber, Zukal, M. Zdvořáček – J. Havel (A), O. Procházka, Vildumetz – Kružík, Roubík (C), Severa – Maršoun, D. Merta, Wojnar – O. Bláha, Kordule.
    HC Dukla Jihlava: Lundström (Jan Brož) – Piegl, J. Pohl, Půža, J. Holý, Staněk, D. Kolář, Vála – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Poletín, Čachotský (A), Lichanec – Fronk, A. Zeman, Jiránek (A) – Harkabus, D. Čermák, Chlubna.

    Rozhodčí: Grech, Dědek – Kleprlík, Roischel

    Diváci: 724
    thejrc.org