Mountfield HK – Liberec 3:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:4 (1:0, 0:1, 2:3)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 14.09.2019, 12:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • turnaj O Pohár DHL • 4. kolo
Partner:
     
    59:24
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Sebastian Fajkus – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Martin Baďura.
     
    57:12
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Sebastian Fajkus – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Díky velkému zaváhání Kořénka jdou hosté opět do vedení! Domácí gólman chtěl kotouč udržet pod svou lapačkou, což se mu nepovedlo, čehož si navíc nevšiml, takže TOMÁŠ KŘEHLÍK kotouč v pohodě dorazil do prázdné brány. Asistence: Vít Jiskra a Adam Křemen.
     
    55:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani opět srovnávají, zápas směřuje do prodloužení! Hamrlík našel dobře postaveného VOJTĚCHA DOBIÁŠE, který přesnou střelou zaskočil Horáka. Asistence: Matyáš Hamrlík a Karel Holík.
     
    53:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie jde opět do vedení! Střelu Křemena vyrazil Kořének jen před sebe, kde kotouč první našel LUKÁŠ ADÁMEK, který díky své bojovnosti dotlačil kotouč do sítě. Asistence: Adam Křemen.
     
    50:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl, Zlín se vyrovnání dočkal! MATYÁŠ HAMRLÍK si nachystal puk na střelu a z levého kruhu se trefil přesně do pravého horního růžku hostující klece. Asistence: Martin Baďura.
     
    49:28
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Vítek Benda – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    47:02
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Vítek Benda – 2 min., pozdní dohrání).
     
    43:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté otáčí průběh utkání! Po střele Turečk se v předbrankovém prostoru nejvíce angažoval DAVID NOVOTNÝ, který nakonec dokázal dorazit puk do sítě. Asistence: David Tureček a Daniel Černý.
     
    41:19
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Karel Holík – 2 min., podrážení).
     
    39:16
    Hosté vyhráli buly a ihned se pustili do protiútoku, který skončil opravdu nebezpečným zakončením. Kořének se však skvěle přesunul a jasnému gólu zamezil!
     
    35:55
    Berani dostali kotouč do útočného pásma a okamžitě střídají, čehož chytře využili hosté, kteří se dostali do přečíslení tři na jednoho, které ale skončilo jen nepřesnou střelou.
     
    33:15
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Daniel Kozubík – 2 min., podrážení).
     
    26:06
    Tureček se úplně sám prokličkoval celým zlínským pásmem, následně zakončil bekhendem. Kořének s velkými obtížemi udržel puk před brankovou čárou.
     
    25:40
    Před Horákem byl nyní úplně sám Talafa, který mířil ke vzdálenější pravé tyči, ale trefil jen připravenou lapačku gólmanu hostů.
     
    22:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary využívají svou první větší šanci druhé třetiny! Brankář Horák našel ukázkovým pasem najíždějícího TOMÁŠE KŘEHLÍKA, který únik využil střelou pod Kořénkovi betony. Asistence: Adam Horák.
     
    22:09
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matěj Mikulík – 2 min., podrážení).
     
    20:21
    Fajkus mohl zapsat druhou branku v dnešním zápase, před Horákem byl dlouho úplně sám, ale jednoduchou střelou se opravdu nemohl prosadit.
     
    17:59
    V další velké hostující šanci byl Bačo, ten však kotouč posílá jen Kořénka, který drží svůj tým!
     
    08:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodří využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Baďura si dobře všim volného SEBASTIANA FAJKUSE, který od levé straně překonal přesouvajícího Horáka. Asistence: Martin Baďura a Dominik Luža.
     
    07:11
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Václav Stejskal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:50
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tomáš Křehlík – 2 min., podrážení).
     
    05:27
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Filip Weintritt – 2 min., krosček).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 9. Fajkus (Baďura, Luža), 51. Hamrlík (Baďura), 56. Dobiáš (Hamrlík, Holík) – 23. Křehlík (Horák), 44. Novotný (Tureček, Černý), 54. Adámek (Křemen), 57. Křehlík (Jiskra, Křemen)


    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Janošek, Hamrlík, Holík, Talafa, Jaroněk, Bednařík, Mikulík – Sebera, Weintritt, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Baďura, Apolenář.
    HC Energie Karlovy Vary: Horák (Vít) – Stejskal, Kořán, Pohanka, Benda, Cestr, Tureček (A) – Seidler, Záruba, Šťastný, Bačo, Rozhon, Jiskra (C), Konášek, Novotný, Křehlík (A), Černý, Křemen, Adámek.

    Rozhodčí: Kubičík – Tošenovjan, Rožánek
    bahis siteleri