Mountfield HK – Liberec 3:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 14.09.2019, 16:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 4. kolo
Partner:
     
    54:35
    Dynamo právě vstřelilo branku – 1:5!
    Zdá se, že je hotovo. DOMINIK CHÁRA dostal ještě v probíhající přesilovce dobrou přihrávku na levou stranu, odkud prostřelil Běhulu na první tyčku. Asistence: Martin Kostka a Vít Rozlílek.
     
    51:03
    Piráti právě vstřelili branku – 1:4!
    Pech objel branku a posunul puk před branku, kde se v závěru nejlépe zorientoval PETER LOBODOWSKI, jenž rychle snižuje. Asistence: Patrick Pech a Michal Janeček.
     
    50:39
    Dynamo právě vstřelilo branku – 0:4!
    Kostka poslal puk z mezikruží doleva na Cháru, který našel před bránou volného VÍTA ROZLÍLKA, který přidal v početní výhodě čtvrtý zásah Dynama. Asistence: Dominik Chára a Martin Kostka.
     
    37:28
    Dynamo právě vstřelilo branku – 0:3!
    Dynamo se v přesilové hře přeci jenom dočkalo. Puk šel zpoza brány před ni, Běhula ho chtěl chytit, ale projel pod ním až na hůl DANIELA CHÁRY, ten zadovkou plácl do puku a zvýšil na rozdíl tří branek. Asistence: Radek Šír.
     
    28:19
    Dynamo právě vstřelilo branku – 0:2!
    Tohle byla krásná hokejová akce. Dynamo se dostalo do přečíslení dvou proti jednomu. Costa si v levému kruhu počkal a pak našel ideálně DOMINIKA CHÁRU, jenž kličkou do protipohybu nedal domácí jedničce šanci. Asistence: Kale Costa a Ondřej Rohlík.
     
    20:43
    Dynamo právě vstřelilo branku – 0:1!
    Jaroš zblokoval puk, který zůstal ležet v kruhu, tak si ho sebral VÍT ROZLÍLEK, jenž prostřelil chumel hráčů i Běhulu. Asistence: Jan Oliva.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 52. Lobodowski (Pech, Janeček) – 21. Rozlílek (Oliva), 29. Chára (Costa, Rohlík), 38. Chára (Šír), 51. Rozlílek (Kostka, Chára), 55. Chára (Kostka, Rozlílek)


    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – Šuráň, D. Zeman, Ludvík, Ferbas, Jungvirt, D. Vaněk – Švec, Dani, Benda, Prokop, Jaroš, J. Veselý, Berčík, Janeček, Koláček, Lobodowski, Pech.
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Kraus) – Hrádek, Oliva, Kubíček, Blažej, Secký, Kaštánek – Pavlík, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Tobiáš, Costa, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Šťastný.

    Rozhodčí: Svoboda – Brejcha, Jelínek
    thejrc.org