Mountfield HK – Liberec 3:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
HC Sparta Praha
Sobota 14.09.2019, 17:00 • DRFG arena • turnaj O Pohár DHL • 4. kolo
Partner:
     
    58:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Svozil trestuhodně ztratil kotouč v obranném pásmu a TOMÁŠ KRCHŇÁK měl pak snadnou úlohu s trefením prázdné brány. Asistence: Ondřej Havlín.
     
    53:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velmi rychle však přichází studená sprcha pro modrobílé! Sparťané se dostali do útočného pásma a tím hokejistou, který dostal kotouč za záda Kubíka, byl PAVEL VAŇOUS. Asistence: Václav Rubeš, Marek Bláha.
     
    53:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se dočkali vyrovnání! Svozil poslal kotouč na pravý kruh SEBASTIANU BARTESOVI, který si jej zpracoval a následně poslal k levé tyči. Asistence: Stanislav Svozil, Marcel Martiška
     
    25:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostující celek překlápí skóre na svou stranu! Josef Slavíček přihrál MARKU BLÁHOVI na pravé křídlo a šikovný sparťanský obránce zakončil nenápadnou akci přesnou střelou o tyč. Asistence: Josef Slavíček.
     
    06:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! Arnošt vyhrál buly na Kulhánka, ten kotouč nahodil na bránu. Jeho pokus byl lehce sražený, jenže naštěstí pro Spartu přesně na hůl JOSEFA SLAVÍČKA, který měl posléze jednoduchou práci. Asistence: Tomáš Kulhánek, Dominik Arnošt.
     
    05:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se ujímají vedení v zápase! Matěj Svoboda zavezl kotouč do útočného pásma a v pádu zakončil po zemi na druhou tyč, puk se odrazil k MICHALU KUNCOVI, který si objel gólmana a zakončením do odkryté brány potvrdil svou skvělou formu. Asistence: Matěj Svoboda.

    LB

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 6. Kunc (Svoboda), 54. Bartes (Svozil, Martiška) – 7. Slavíček (Kulhánek, Arnošt), 26. Bláha (Slavíček), 54. Vaňous (Rubeš, Bláha), 59. Krchňák (Havlín)


    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Fajmon, Holemý, Furch, Vašíček P., Sedláček, Kowalczyk, Svozil – Žák, Popelka, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Malý, Brabenec, Martiška, Vašíček D., Kunc
    HC Sparta Praha: Cichoň (Krbeček) – Vorobjev, Krutil, Bláha, Havlín, Prchal, Tomek – Kulhánek, Krchňák, Vaňous, Slavíček, Obadal, Rubeš, Konečný, Vágner, Arnošt, Gluzman, Kuracina

    Rozhodčí: Skopal – Komínek, Král'
    thejrc.org