Technika Brno – Č. Budějovice 0:5 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Hvězda Praha – Sparta 1:2 (kon.)
Vsetín – Třinec 3:4 (kon.) | Tábor – Pardubice 0:12 (kon.) | Chomutov – Plzeň 0:7 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Poruba – Přerov 1:7 (kon.) | HK MD Šumperk – Olomouc 0:4 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Kobra – Třemošná 1:7 (kon.) | Zlín – Havířov 3:2 (kon.)
Kladno – PZ Kladno 4:3 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 6:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
0:7 (0:1, 0:3, 0:3)
HC Škoda Plzeň
Sobota 14.09.2019, 12:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    58:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení ujel MARCEL MARCEL a nekompromisní ranou propálil Bajgara. Asistence: Dominik Soukup a Martin Jánský.
     
    44:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bleskurychlé využití přesilovky zařídil PETR HAUSER, který si v levém kruhu poklekl a poslal do branky Soukupovu vyraženou střelu. Asistence: Dominik Soukup a Jakub Šiler.
     
    41:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jak naložit s velkou šancí ukázal domácím JOSEF DÁŇA ,který byl po přihrávce Holého úplně sám před Bajgarem, který po přestávce vystřídal Malanta, a zakončil blafákem mezi betony. Asistence:Jakub Holý a Milan Steinbrücker.
     
    37:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned z protiakce odskakují hosté v přesilové hře na rozdíl čtyř gólů. Na brankovišti se nejlépe zorientoval MARCEL MARCEL a dopravil puk do sítě po vyražené střele Soukupa. Asistence: Dominik Soukup a Jakub Šiler.
     
    30:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To se změnilo po dalším obrovském závaru, v němž Malant nejprve chytil jasný gól Dáňovi a Steinbrücker nedorazil do prázdné branky. Oba si vše vynahradili o chvilku později, kdy JOSEF DÁŇA přece jen zakončil velký tlak Škody třetím gólem. Asistence: Milan Steinbrücker.
     
    26:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí však hosty dlouho nezdrželi a pykají za faul. Dominik Soukup zatáhl podél levého mantinelu puk do pásma, přenechal ho do tandemu PETRU HAUSEROVI, který si popojel do levého kruhu, odkud vymetl vzdálenější šibenici a po řadě velkých šancí se dočkal přesné trefy. Asistence: Dominik Soukup a David Špaček.
     
    19:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté po šanci domácích vyrazili rychle kupředu a jejich akce skončila gólem. Hauser s Václavíkem kombonovali na jeden dotek a DOMINIK SOUKUP měl v mezikruží čas i prostor zamířit do odkryté domácí branky.. Asistence: Tomáš Václavík a Petr Hauser.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 19. D. Soukup (Václavík, Hauser), 27. Hauser (D. Soukup, Špaček), 31. Dáňa (Steinbrücker), 38. Marcel (D. Soukup, Šiler), 42. Dáňa (Holý, Steinbrücker), 45. Hauser (D. Soukup, Šiler), 59. Marcel (D. Soukup, Jánský)


    Piráti Chomutov: Malant (41. Bajgar) – Poch, Perný, Rusín, M. Pöschl, Rykl, F. Döring – Spudich, L. Koblížek, P. Šugár, T. Šilar, Jiří Kulich, T. Svoboda, Čech, Pavlák, Ekrt.
    HC Škoda Plzeň: Bočan (Lokajíček) – Houdek, Kanta, Hodinář, Špaček, Páník, Jánský – Steinbrücker, Šiler, Dáňa, Hauser, D. Soukup, Korčák, Marcel, M. Soukup, Václavík, Holý.

    Rozhodčí: Domský – Holada, Sýkora
    thejrc.org